| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Apr 11 2010, 05:27 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
אחחח כמה אני אוהב את רומא(הקבוצה השניה שאני הכי אוהב באירופה אחרי מניו) איזה קבוצה הולכת לסגור היום משחק 23 ברצף לפי הספרה שלי ללא הפסד.
ולעלות למקום ראשון על חשבון אינטר להזכירכם אינטר הובילה על רומא העונה ב20 נקודות הפרש!! הזאבים של רומא בדרך לאליפות שהאחרונה בהם הייתה לפני כמעט עשור ב2001. כרגע בערוץ 55 רומא מובילה 2-0 על אטלנטה בניצוחו של המאסטרו טוטי. לפי רשימת המשחקים שנשארו לרומא והכושר שלה אליפות זאת לא מילה גסה.. אבל זה גם היום שמניו הפסידה תאליפות לצלסי אחרי ההדחה המרגיזה לבאיירן מה לעשות שבלי רוני מניו קבוצה מרכז טבלה באנגליה.. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Apr 11 2010, 05:33 PM |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Apr 12 2010, 07:20 AM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אינטר תכלס מאכזבים וחבל שכך.
-------------------- Respect My Authoritah |
| guym |
פורסם ב: Apr 12 2010, 12:05 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
על מה מאכזבים על זה שעוד מעט הם כמו ליון 6 אליפויות ברציפות ?
-------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Apr 12 2010, 02:26 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
שהם איבדו הפרש דו ספרתי על רומא! -------------------- Respect My Authoritah |
||
|
![]() ![]() ![]() |