| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| guym |
פורסם ב: Apr 8 2010, 12:49 AM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
מקווה שמחר אני יהיה חי לצחוק על זה
יום ראשון במועדון הבארקה יצאתי מהמסיבה עומד בצד קולט מכות רצח 20 אנשים על 20 אנשים פתאום באמצע הרחבה איזה אחד רב עם אטיופי מפוצצים אחד את השני מכות אחרי שעפו סלעים בצד וזה אנשים אחד על השני סלקטורים עם נבוטים בלאגנים האטיופי שעמד לידי קיבל בקבוק בירה לראש .. קיצור הייתי עכשיו עם חברה שלי וחברות שלה ראינו יונייטד בסבבה וזה איך שאני בא לעלות על המונית מתקשרים אליי מישהו בקול של ערבי : " הלו גיא ? " כן " אתה הייתה במועדון הבארקה ביום ראשון ראיתה את המכות ? " אממ כן בערך " לא בערך כן או לא ? " כן ראיתי " אתה ראית מה קרה עם האטיופי ? " כן ראיתי שמישהו באמצע הרחבה רב איתו ואז דפקו לו בקבוק בירה לראש . " דפקו לו בירה לראש ? זה לא הייתה במקרה אתה ? תקשיב אמרו לנו שזה אתה " אני ? מה אני קשור אני עמדתי בצד .. בקיצור מי זה בא לעבוד עליי מי אתה ? " אני סלאח .. סלקטורים אמרו לנו ת'שם שלך בקיצור מחר בפארק ה ( פארק שצמוד לבית שלי ) ב17:20 אתה שם אנחנו סוגרים איתך את העניין עושים סולחה " תשמע גבר אני בדיוק עולה על מונית נדבר אחר כך " אה אתה גם אומר לי מה לעשות ?! מחר בפארק ה ב17:20 !!!!! " טוב טוב אחי ביי חחחחחח מה אתם אומרים ? לרדת לבונקר ? אין מצב באמת הצליחו להגיע אליי זה חרטה נכון ? לילה טוב -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Apr 8 2010, 04:08 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
איך הם השיגו תפלא שלך?
-------------------- Respect My Authoritah |
| +ארסנל בדם+ |
פורסם ב: Apr 8 2010, 04:38 PM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,321 משתמש מספר: 4,557 תאריך הצטרפות: 11-April 06 מצב: ![]() |
זה בדוק הםםם.!
בוא אליי תיהיה בהסגר.! תיזהר אני במקומך מתחיל להילחץ אמאמאמא לא יהיה גיא יותררר? הודעה זו נערכה ע"י +ארסנל בדם+ ב Apr 8 2010, 04:39 PM -------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Apr 8 2010, 07:55 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
חחח לא יודע איך הגיעו לפלא שלי אבל ביררתי עם מישהו שמכיר את זה שחטף מכות הוא אמר שאין לו מושג על מה אני מדבר אז בסדר אני רגוע..
עזבו שאני כמו טמבל יוצא לאותו מועדון היום בערב אבל יהיה טוב כוסאמא של הבדואים האלה בגללם אני ישאר בבית ? מה אני אשם שאני גר בבאר שבע חחחחח -------------------- ![]() |
| c_web |
פורסם ב: Apr 8 2010, 09:39 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
מה אתה עונה לערבי?
ומה אתה אומר שכן ראית את המכות? טעות חריפה -------------------- ![]() [IMG] |
| guym |
פורסם ב: Apr 8 2010, 11:59 PM
|
|
חשבתי משטרה אחי פחדתי אם אני ישקר וידעו שכן ראיתי את המכות כי מישהו אמר להם או ראה לך תדע אז למה לשקר סתם להסתבך במקום להגיד כן ראיתי היה ככה וככה לא מכיר אפחד ..
אבל בסדר נראה מה יהיה היום אני עכשיו שותה קצת ועף -------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Apr 9 2010, 04:23 AM
|
|
הייתי חזרתי הכל בסדר אתם יכולים לישון בשקט !
חחחחחח לילה טוב -------------------- ![]() |
| +ארסנל בדם+ |
פורסם ב: Apr 9 2010, 09:36 AM
|
||
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,321 משתמש מספר: 4,557 תאריך הצטרפות: 11-April 06 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Apr 9 2010, 01:21 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אמרת הכל. נ.ב למרות שבזמן האחרון דווקא התחלתי לחבב את העיר שלך ואני מבלה שם בכל סופ"ש. גם היום אני נוסע לשם -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Apr 9 2010, 01:29 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
איזה עיר
אני הייתי הולך לסולחה עם סאלח -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| guym |
פורסם ב: Apr 9 2010, 05:43 PM
|
||
|
חחח לאן אחי פורום ? בדרך כלל כל שבוע אני יוצא לשם אבל היום 10% שאני יוצא דרך אגב סתם בשביל הצחוקים זה המספר של הערבי שהתקשר .. תקשרו ממוסתר תגידו מה אמרו לכם תערבבו אותו חחחחח ובלי שמות אה ? חחח 0548285900 הודעה זו נערכה ע"י guym ב Apr 9 2010, 05:45 PM -------------------- ![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |