| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| +ארסנל בדם+ |
פורסם ב: Mar 25 2010, 05:05 AM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,321 משתמש מספר: 4,557 תאריך הצטרפות: 11-April 06 מצב: ![]() |
איך הגמר שנתתי להיט אהההההההה?
יאלההההההההההה בית"ררררר ונמני נמני בוא תמצוץ אאואואואוואואואוא ונמני נמני בן **** אהההההאההההה תגידו שנייה מיזאת הקבוצה הזאת שמדברים עלייה משהו הפועל רמת גן מכירים? -------------------- ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Mar 25 2010, 05:06 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
אין לך מה להתלהב לא תיקחו גביע ולא תיהיו באירופה שנה הבאה,מילה שלי.
|
| +ארסנל בדם+ |
פורסם ב: Mar 25 2010, 06:55 PM
|
||
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,321 משתמש מספר: 4,557 תאריך הצטרפות: 11-April 06 מצב: ![]() |
מה אכפת לי ואני גם אומר שהגועל לוקחים הכי חשוב שהעפנו אותכם לראות אותכם בוכים זה פשוט חוויה -------------------- ![]() |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 25 2010, 07:44 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
לא יהיו באירופה? קודם שתהיה להם קבוצה בקיץ אחרי זה נדבר על אירופה. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 25 2010, 07:46 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
שהכוכב הכי גדול שלכם יסכם אצלנו בסוף העונה אני מקווה שתזכור את התגובה הזאת שלך טוב טוב. ומה שהיה אתמול בטדי, לא קרה בחיים בטדי. החוויה של החיים שלי. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Mar 25 2010, 08:07 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
אתה מדבר על בוזגלו?
קחו אותו.. ואללה אהבתי אותו והכל אבל גם הסרטן הזה עם אבא שלו כל פעם ובמיוחד אחרי מה שעשה אתמול יצא קוקסינל אין מה להמשיך להחזיק אותו.. לדעתי ציון צמח אם היה מקבל קרדיט היה משחק לפחות באותה רמה שלו(ולא מדבר על העונה שהוא עדיין חלוד מאחרי הפציעה אלא איך שהיה לפני).. -------------------- ![]() |
| $oR$ |
פורסם ב: Mar 25 2010, 10:33 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
אשכרה שילמתם עליו 2 מליון דולר..בלי לקבל ממנו כמעט כלום בתמורה.
גדול |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Mar 25 2010, 11:28 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
בוזגלו באמת מתחיל להפוך לבלוף גדול. חבל שעוד כישרון מתבזבז ככה.
-------------------- Respect My Authoritah |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Mar 25 2010, 11:33 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
עונה שעברה הוא היה בסדר גמור(אותם מספרים שנתן בסכנין וכולם התלהבו ואתה מוזמן לבדוק את זה).. זה שהקבוצה לא הגיעה לכלום והגיעה פציעה מיותרת במחזור אחרון זה כבר סתם חוסר מזל אופייני לנו.. ומכבי לא תוותר עליו אם במכירה שלו הם לא יוכלו להחזיר חלק גדול מכמה שהוא עלה לנו... בטח יחליקו את הסיפור עם איזה קנס וזהו.. -------------------- ![]() |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 26 2010, 12:09 AM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
אם הוא מחליט להיות כמו שהוא עכשיו אז קחו אותו מצידי... הכבוד של המועדון הרבה יותר חשוב מהילד החרא הזה. גם אם זה אומר שהוא ישחק אצלכם (אתה תממן?) וידפוק לנו שלישיות כל פעם שתשחקו נגדנו. וזה לא שאני בא לרדת על ביתר או משהו... זאת הקבוצה היחידה שאין לי איתה בעיה משאר הגדולות. אבל מה לעשות שהמצב כרגע שאין שם משקיע והקבוצה בדיבורים על פירוק ובגלל זה לא הייתם גם באירופה השנה... אז אם יש לך משהו לחדש לי... ומה שהיה אתמול בטדי הייתה אחת הגניבות. אבל כן זה גביע אין מה לעשות ככה זה. הודעה זו נערכה ע"י Ronaldinho ב Mar 26 2010, 12:10 AM -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| $oR$ |
פורסם ב: Mar 26 2010, 12:53 AM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
פסדר,עדיין מצפים מ"כוכב" בקליבר שלו אחרי כמה ששילמו ממנו להרבה יותר,מנימום לקחת על הגב את המועדון לצמרת ולא לעוד עונה בינונית. דרך אגב בסכנין הוא היה טוב אבל עדיין רחוק מלפרוץ לפי כמות הדיבורים עליו ובעיקר של האבא הזבל שלו. |
||
| +ארסנל בדם+ |
פורסם ב: Mar 26 2010, 02:54 AM
|
||
|
חבל שהוא ואבא שלו סתומים שבחרו ללכת לקבוצה שהורסת כישרונות.! היה הולך להפועל חיפה ובית"ר רק לא למכביייייייייי אבל אגו של אבא שלו עצר לו ת'פריצה לא נורא ישלכם שוער טוב זה הכי חשוב -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 26 2010, 03:58 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
לקורנפיין יש 3 הצעות רכישה שממתינות לאישור סופי עד סוף העונה בגלל זה אני לא לחוץ ולא חושב כמוך על זה שאין לנו כסף. בעונה הבאה יהיה לנו את התקציב הכי גבוה בארץ ואני מוכן לחתום על זה עכשיו. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Mar 26 2010, 04:22 PM
|
||
|
אלא אם גולדהאר יחשוב אחרת... -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| $oR$ |
פורסם ב: Mar 26 2010, 07:26 PM
|
|
אלונה בסוף עוזבת את ב"ש או לא?יש סיכוי טוב שהיא תבוא לביתר..
|
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |