| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| meamer |
פורסם ב: Mar 26 2010, 04:56 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,392 משתמש מספר: 81 תאריך הצטרפות: 27-July 03 מצב: ![]() |
אני רוצה להתחיל להמר באינטרנט איפה הכי כדאי |? אשמח לשמוע תגובות תודה חברה
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Mar 26 2010, 04:57 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אל תתחיל. זה הרווח הכי טוב.
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| meamer |
פורסם ב: Mar 26 2010, 05:21 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,392 משתמש מספר: 81 תאריך הצטרפות: 27-July 03 מצב: ![]() |
אבל עדיין היחסים והאפשרויות שם שאתה יכול לקחת כפולים מה שאתה רוצה והמאני ליין עדיין לא משתלם ?
|
| guym |
פורסם ב: Mar 26 2010, 05:39 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
אחשלי התחלתי להמר בויקטור צ'נדלר לפני חודש הלך לי 300 שקל ..
אתה מתפתה למשחקי פוקר מתחיל להרוויח חושב כל יום תרוויח פתאום מפסיד שתי דולר אז אתה רוצה להחזיר אותם פתאום הפסדת 8 דולר אז אתה עוצר אז מה אתה עושה שם הימור גדול על איזה משחק כדורגל כדי להחזיר את זה נופל ונגמר הכסף -------------------- ![]() |
| meamer |
פורסם ב: Mar 26 2010, 06:57 PM
|
||
|
האמת אני לא בכיוון של פוקר אבל הבנתי אותך אחי לא להיט איך שאתה אומר אשמח לעוד תגובות מי שמהמר באינטרנט |
||
|
![]() ![]() ![]() |