| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Slider |
פורסם ב: Jan 24 2010, 07:24 AM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 355 משתמש מספר: 1,057 תאריך הצטרפות: 29-April 04 מצב: ![]() |
מאחר והפורום הזה כבר לא מתפקד, אני ארשה לעצמי לפרסם את הפורום החדש בתחום.
חברת איי-בט שהאתר הרשמי שלה כבר קיים מספר רב של חודשים, החליטה להקים לפני חודשיים וחצי את קהילת ההמלצות שלה וגייסה אותי לשורותיה. הפורום עלה בכתובת הבאה: http://forums.ibet.co.il בפורום כמובן תקבלו המלצות ווינר יומיות, המלצות למשחקי הטוטו בסופי השבוע ולהבדיל אותנו מאתרי המלצות אחרים, יש לנו מומחים גדולים בסטטיסטיקה שיתנו לנו המלצות והערות לגבי משחקי מפעל הפיס השונים כמו הלוטו, הצ'אנס, הקינו ועוד. אתם תופתעו עד כמה שהם מבינים. בכל מקרה, אתם מוזמנים להרשם אלינו עוד היום. טורנירים ומשחקים יעלו אצלנו עם מגוון פרסים לזוכים. בהצלחה. -------------------- ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Jan 24 2010, 07:31 AM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
לא זזים מווינרפי
-------------------- ![]() המלך החדש. |
| Slider |
פורסם ב: Jan 24 2010, 10:39 AM
|
![]() מהמר מתקדם ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 355 משתמש מספר: 1,057 תאריך הצטרפות: 29-April 04 מצב: ![]() |
אף אחד לא אמר שתזוז מווינר P, אבל תמיד טוב לקבל עוד דברים שאי ןכאן. המלצות ווינר כבר אין כאן ממש.
אתה מוזמן להרשם ולהתרשם. בקרוב הפתיחה המלאה. -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Jan 24 2010, 01:47 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
תכלס ווינר לא באמת מעניין כבר...
ווינרפי זה הבית. -------------------- Respect My Authoritah |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Jan 24 2010, 01:52 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
עם כזה בית אני מרגיש הומלס
אבל מאינסטינקט ממשיכים להכנס לפה חחח -------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Jan 24 2010, 05:20 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
חחח הפורום היחידי בארץ שיש בו 8 משתמשים קבועים שמגיבים בו כאילו זה הפייסבוק האישי שלנו ..
מרגש הודעה זו נערכה ע"י guym ב Jan 24 2010, 05:20 PM -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Jan 24 2010, 05:28 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אני פה מתוך אידואולוגיה זה כמו ב"ש אנחנו לא באמת רוצים להיות פה אבל מישהו חייב לעשות את זה...
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
|
![]() ![]() ![]() |