| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (37) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 2 2009, 08:40 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
צא מהסרט שאתם קבוצה מוכרת באירופה... כמו שלאף אחד לא אכפת מדברצן או אפועל ניקוסיה ככה לאף אחד לא אכפת ממכם ולא סופר אתכם וזה בלי קשר למה שהקבוצה שלכם עשתה או לא. אתם פשוט קבוצה מליגה מעאפנה שקוראים הליגה הישראלית אז את אף אחד זה לא מעניין. הסיבה היחידה שיכירו אותכם זה אם תשברו את השיא השלילי בליגת האלופות. איך אפשר להגיד על הקהל של מכבי שהוא קהל הצלחות? אנחנו בשנים הכי גרועות בהיסטוריה של המועדון לא ניצחנו עד יום שני שנתיים משחק גדול, הקבוצה עושה מעצמה צחוק ועדין האוהדים של מכבי באים בכמויות הכי גדולות בליגה (ביחד עם בית"ר פחות או יותר). אם המצב של הקבוצות היה הפוך בין חיפה למכבי, לא היינו מתווכחים פה בכלל. לא היה אפשר בכלל להשוות את איך שבלומפילד היה נראה לעומת קריית אליעזר. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 2 2009, 08:43 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
שטראובר זה שטראובר וגם אותי הגעילו לפעמים הבזבוזי זמן למרות שאמרתי שעשיתם מזה הרבה יותר ממה שזה באמת היה. וכמו שכבר אמרתי אי אפשר להתווכח על זה שחיפה קבוצה יותר טובה ובמצב שמכבי הגיעה למשחק הזה זה כנראה היה הכרחי. גם שנה שעברה בקאמפ נואו ריאל מדריד באה מול בארסה ועשתה בונקר שלא היה מבייש את צ'לסי. הכל תלוי בסיטואציה. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 08:43 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
דברצן והפועל ניקוסיה לא עשו כלום באירופה חיפה כן כל קבוצה באירופה יודעת על חיפה.
גם חיפה בשנים פחות טובות מילאו את קריית אליעזר נגד מכבי ת"א יש עובדות תן שנה שלדעתך חיפה היתה חלשה והיו כמה כאלה ואני אבדוק לך כמה קהל הגיע. הנה סתם דוגמא עונת 96/97 חיפה מסיימת במקום החמישי עונה גרועה מבחנתה ובתקופה גרועה 18 אלף אוהדים: http://www.mhaifa.co.il/Games/OneGame.asp?id=434 עונה 97/98 חיפה מסיימת מקום רביעי בלי שום סיכוי לאליפות 15 אלף אוהדים: http://www.mhaifa.co.il/Games/OneGame.asp?id=969 עונה 98/99 שוב חיפה ללא סיכוי לאליפות מסיימת במקום שלישי 15 אלף אוהדים: http://www.mhaifa.co.il/Games/OneGame.asp?id=1914 עוד דוגמא קלאסית עונה 92/93 חיפה מסיימת עם 47 נקודות בית"ר עם 71 חיפה משחקת נגד מכבי ת"א בבית 15 אלף אוהדים: http://www.mhaifa.co.il/Games/OneGame.asp?id=849 בקיצור חיפה קבוצה גדולה כבר 20 שנה אחרונות ותמשיך להיות ב20 שנה הקרובות אז כדאי שאתה תצא מהסרט שלך.... תן לי עונה גרועה של חיפה אני אביא לך כמות קהל אתה סתם מ**** תשכל כמו כל אוהדי מכבי ת"א שמחפשים נחמה בגזרת הקהל. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 2 2009, 08:53 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Dec 2 2009, 08:51 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
עזוב אותך ממשחקים "גדולים".. תסתכל על ממוצע לאורך כל העונה ותראה ששנה שעברה מכבי סיימה מקום שישי והביאה ממוצע קהל ששווה לממוצע של הפועל וחיפה שסיימו מקום ראשון ושני... אצל חיפה זה בחיים לא יקרה.. -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 08:55 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
סבבה יש לכם יותר אוהדים בגלל שאתם במרכז ו70% מאוכלסיית ישראל מתגוררת במרכז ומה לעשות שמכבי ת"א זאת הקבוצה הכי גדולה במרכז ובגלל זה הרוב אוהדים אותה זה גם סוג של אוהדי הצלחות לא? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 2 2009, 08:58 PM
|
|
כמו שאומרים מעלי, אני מדבר על כמויות לאורך עונה ולא במשחקים נקודתיים שבשבילכם משחק מול מכבי ת"א זה כמו דרבי והמשחק הכי חשוב.
בלי שום קשר, זה לא כזה אמין להביא דברים על חיפה מאתר של מכבי חיפה... -------------------- ![]() המלך החדש. |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 2 2009, 09:02 PM
|
||
|
ממש לא... תראה כל אוהד מתחיל לאהוד את הקבוצה שלו בגלל הצלחה עם זה אין בעיה. אחרת 4 הגדולות לא היו עם 90 אחוז מהאוהדים בארץ בערך. גם אני התחלתי לאהוד את מכבי ב95 עם ההצלחה שהייתה. השאלה מה קורה בזמנים קשים שלכל מועדון היו ויהיו. אין מה להשוות פה את האוהדים של חיפה לאלה של מכבי. ובלי שום קשר לכמה אוהדים שיש במרכז, למכבי חיפה יש כמות אדירה של אוהדים היום בכל הארץ וראינו את זה בליגת האלופות. הבעיה שרובם אוהדי צ'מפיונס ולא אוהדים אמיתיים. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 09:02 PM
|
||
זה אמין אתה תראה בשנות ה60-70 כמות פחותה יותר של קהל אתה אמרת ספיצפית אם המצב היה הפוך... אני זוכר משחקים שלכם גם עם 6-7 אלף אוהדים בעונות פחות טובות אז הממוצע שלכם יותר גבוה כי יש לכם יותר קהל לגיטימי לא? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 2 2009, 09:17 PM
|
||
|
סתכל מה רשמתי תגובה מעל התגובה הזאת שלך, אולי לא שמת לב. ואולי למכבי יש יותר אוהדים, אבל אחרי שקבוצה ממלא את רמת גן אין לה תירוצים... -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 09:23 PM
|
||
לא הבנתי מי ממלא ומה התירוצים? כאילו שאנחנו מילאנו בליגת האלופות?נכון הרבה מהם אוהדי הצלחות וגם אתם הייתם ממלאים מה הקשר?הרבה מאותם אוהדים בכלל לא אוהדים וסתם באו לראות כדורגל ולהנות מקבוצות אירופאיות בכירות... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 09:25 PM
|
||
חיפה עוד לא היתה במצב כ"כ קשה כדי לראות אם אתה צודק... ושלא נדבר בכלל על "אוהדי נמני" זה יותר עצוב לדעתי מאוהדי הצלחות. ועוד דבר גם לפני שחיפה הגיעה לליגת האלופות הממוצע קהל שלה היה בדיוק אותו דבר כמו היום. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 2 2009, 09:27 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 09:35 PM
|
בוא אני אפשט לך את זה בצורה הכי ברורה וקלה שיש.
אתה אוהד מכבי ת"א נכון אני משער לעצמי שאתה הולך להרבה משחקים נכון?אתה גם גר באיזור המרכז נכון?אם מכבי ת"א היתה בעצם מכבי חיפה היית נוסע באותה תדירות למשחקים כמו שהיית רגיל עד עכשיו?כל פעם לסוע עד לחיפה כל פעם?ואל תשקר לעצמך ותגיד שכן. אם חיפה היתה משחקת בת"א מן הסתם הייתי הולך ליותר משחקים המיקום של מכבי ת"א בארץ זה מה שעוזר לה להיות יותר מבוססת מבחינת כמות אוהדים מן הסתם אני אלך וישקיע כסף על דלק והכול בעונות שאני אקבל תמורה על ההשקעה הגדולה אני לא ישקיע עכשיו 200 שקל על נסיעה לחיפה שאני יודע שהמשחק הזה לא קובע כלום. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 09:54 PM
|
הנה עכשיו בית"ר במצב "קשה" נראה כמה קהל היא תביא למשחקי בית מעכשיו אם הם יביאו 9-10 אלף כמו שהם היו רגילים אם לא אז הם קהל של הצלחות נכון?
הנה נגד עכו הם הביאו 5 וחצי אלף לפי וואן הם קהל של הצלחות לא?הכי קל להסתכל רק על חיפה אבל עובדה שזה קורה בכל קבוצה בארץ. וואן אוביקטיבים הנה לפי האתר של בית"ר באו 5 אלף: http://www.beitar-jerusalem.net/match_159 הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 2 2009, 10:02 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| $oR$ |
פורסם ב: Dec 2 2009, 10:04 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
אתם מוכיחים שכל מה שאתם אומרים זה סטיגמות שאתם שומעים ברחוב..על ממוצע הקהל על ההתנהגות שלו ושהוא חצי הצלחות.
2 דברים מניעים את הקהל של מכבי חיפה להגיע לכמויות גדולות: מתח בליגה ואטרקטיביות,בגלל זה בעונה של אלי כהן קריית אליעזר היה מפוצץ בכל משחק ובגלל זה אצל רוני לוי הבאנו כמויות מבישות,אין פה שום קשר לאוהדי הצלחות. אה כן, ואל תשכחו את ההבדלים בין קריית אליעזר לבלומפילד. נ.ב. תביאו לי את ממוצע האוהדים שלכם מ04/05 אה כן יש את התירוץ של המחאה.. או שאולי תביאו את ממוצע האוהדים שלכם מעונה לאחר מכן כשהבטיחו לכם גלאקטיקוס וידעתם להכפיל פי 5 את כמות המנויים שלכם. הודעה זו נערכה ע"י $oR$ ב Dec 2 2009, 10:05 PM |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 10:06 PM
|
||
זה לא קשור כ"כ לאיצטדיון לדעתי גם אם קריית אליעזר יהיה האיצטדיון הכי מפואר בארץ אולי יבואו עוד 1000 אוהדים יותר זה יותר בקטע של משפחות אלה עם הילדים שרוצים לבוא ולהנות... זה מה שאני אומר זה סטיגמות מפגרות למכבי ת"א קל לשמור על ממוצע בגלל המיקום שלהם במרכז הארץ אם הם היו משחקים בצפון הכמויות שלהם גם היו משתנות לפי הצלחות מתח והכול.. זה לא שאוהדי מכבי ת"א יותר נאמנים לקבוצה שלהם זה חרטא ברטה. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
(37) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |