| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (37) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Dec 1 2009, 08:59 AM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
מחצית ראשונה מכבי שיחקו טוב מאוד ושתי הקבוצות הגיעו למצבים, במחצית השנייה חיפה לא הגיעה למצב אחד ולא סיכנה בכלל את השער.. נכון שמכבי עשו הגנה עם הרבה שחקנים אבל זה לגיטימי לגמרי ולהזכירך חיפה מול הפועל כבר שיחקה והפועל לא הייתה קיימת.. ברור שנהיה מרוצים, למה אנחנו מפונקים כמוכם שגם בעונות של אליפות באים בטענות ? ואתם כל כך מתגאים ב10 מ-10 שהיה לכם וואללה בצדק זה הישג יפה אבל אני זוכר טוב מאוד משחקים שלכם מול עכו ורעננה שנראיתם זוועה והייתם בפיגור ורק לקראת הסוף ניצחתם בקושי, למה אז אתה לא הגבת שאין לכם ממה להיות מרוצים? למה אתה כל כך מרוצה מההישג שלכם במקום לבכות על היכולת באותו זמן? ככה זה אתה צבוע כמו כל אוהד כדורגל וברור לכולם שעוד שבוע- שבועיים אף אחד כבר לא יזכור את היכולת במשחק הזה אלא רק את התוצאה כמו שקרה בניצחונות המגעילים שלכם.. חוץ מזה אתה יכול להגיד שאתמול הגיע לכם לנצח? כי לדעתי ממש לא.. הודעה זו נערכה ע"י winner בדם ובנשמה ב Dec 1 2009, 09:01 AM -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: Dec 1 2009, 02:15 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
נכון, גם אנחנו מול רעננה ועכו לא שיחקנו טוב, אבל תסכים איתי שיש הבדל בין לא לשחק טוב (קורה לכל קבוצה בעולם, בייחוד בתחילת העונה) לבין לשחק אנטי כדורגל? להגיד שניצחנו נצחונות מגעילים זה לא נכון, אני מעולם לא זוכר את מכבי חיפה שמים גול ועושים בונקר ובזבוזי זמן, אם זה היה המצב לא הייתי מגיע למשחקים. ואם מישהו היה שואל זה בדיוק מה שהייתי עונה לו, להגיד שאני צבוע זה הזוי. ואיפה רשמתי בתגובה שלי שהגיע לנו לנצח? בגדול מה שרשמתי זה שאתם פאתטיים שאתם מרוצים מהמשחק של אתמול, זה רק מוכיח מה שאנחנו חושבים כבר הרבה זמן - אתם כבר מזמן לא קבוצה גדולה ואולי אתם לא שמים לב אבל התרגלתם למצב הזה אם זה קו המחשבה שלכם. -------------------- ![]() |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Dec 1 2009, 02:20 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
כן אם 7 שנים אתה אוכל חרא אתה מתרגל לזה.. אנחנו מועדון גדול לא קבוצה גדולה ומזמן אין לנו את ההרתעה שפעם הייתה.. לנו מבפנים אפילו יותר קל לראות מאשר לכאלה מבחוץ ואני בטוח שכל אוהד של קבוצה אחרת יודע את זה אז מן הסתם גם אנחנו..
וכן אני מאוד מאוד מרוצה מהמשחק אתמול.. יותר מדיי משחקים גדולים בשנים האחרונות שיחקנו לא רע בכלל והפסדנו בסופו של דבר אז מן הסתם שאני אשמח ממשחק של 45 דקות טובות ו-90 דקות של מלחמה שבסוף מנצחים קבוצה שהייתה בלתי מנוצחת ולא ניצחנו מאז הגלאקטיקוס.. -------------------- ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 1 2009, 04:40 PM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
בטח שנהיה מרוצים מהניצחון אתמול, לא רואה סיבה שלא. נכון, היו בזבוזי זמן (בטח שלא ברמה כמו שאוהדי חיפה מתארים) ובמחצית השנייה קצת הלכנו אחורה אבל זה טבעי. אם לא ידעתם לא ניצחנו את חיפה כמעט 4 שנים, גם את בית"ר כמעט 4 שנים ובדרבי אנחנו רק אוכלים חרא כל הזמן והניצחון האחרון היה לפני שנתיים.
אז תבינו כמה זמן לא ניצחנו משחק גדול. ושוב, אחרי אתמול אוהדי חיפה (לא אתם) מוכיחים איזה קהל של הצלחות הם עם קללות לעבר המאמן וחצי הרכב, בניהם החלוצים שכרגע הם מלכי השערים בליגה. ואנחנו לא קבוצה גדולה? יש שנים שבכלל לא הייתם קיימים ואני לא מדבר על לפני 60 שנה. מכבי ת"א זה עדין המועדון הכי מפואר בארץ שפשוט עובר שנים רעות, אין מה לעשות. ומכבי חיפה? אתם פשוט אשדוד עם תארים. זה הכל. -------------------- ![]() המלך החדש. |
| $oR$ |
פורסם ב: Dec 2 2009, 12:18 AM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
yeah right.. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 01:56 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
"יש שנים שבכלל לא הייתם קיימים"-לפני שנולדת בטח. חחח אשדוד עם תארים בגלל זה אתם חוגגים כאילו לקחתם את האליפות יא מעפנים תפסיקו כבר לשקר לעצמכם אתם שחצנים בלי קבלות זה הכי עצוב.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 2 2009, 03:24 AM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
זה לא משנה אם לפני או אחרי שנולדתי (אני בן 22 ככה שאתה מדבר עם מישהו טיפה מבוגר מהגיל הממוצע בפורום הזה). ואנחנו שחצנים? אתה מוזמן להסתכל בכל נושא שפתחת פה וב4-5 תגובות שהגבתי בסה"כ אמרתי שמכבי ת"א השנה קבוצה שלא מתמודדת לאליפות ואני עדין חושב ככה למרות הניצחון אתמול. צריך דפיקה רצינית בשביל להגיד שמכבי ת"א השנה קבוצה יותר טובה ממכבי חיפה גם אחרי הניצחון אתמול ועל זה אני לא בא להתווכח. אז איפה השחצנות אני לא יודע. אני אפילו די בטוח שמחזור הקרוב לא ננצח את נתניה ונחזור להיות קבוצה שלא מחברת שני פסים (אתה מוזמן לזכור את השורה הזאת). הבעיה שלי שאומרים לנו "איך אתם יכולים להיות מרוצים ככה". אז אני עונה שבערך שנתיים לא ניצחנו משחק גדול וכמעט 4 שנים את חיפה בפרט, אז למה לעזאזל שלא נחגוג? סבבה אתם אולי עצבניים בגלל שהרצף נצחונות שלכם בליגה הבי*****ת הזאת נשבר דווקא מולנו "היריבה השנואה" (יריבות שרק אתם המצאתם) ושכל אחד מהאוהדים שלכם הימר על כמה תביאו לנו בראש ובסוף קיבלתם סטירה וירדתם מהעץ שאתם מנימום מנצ'סטר יונייטד. בעיה שלכם. תודו שפשוט לא שיחקתם טוב, מכבי שיחקו טוב במיוחד במחצית הראשונה, שיש לכם מאמן טמבל שהרס לכם את המשחק ושלא הגיע לכם לנצח... במקום להגיב כמו ילדים בני 12. אוהדי הצלחות הייתם ותמשיכו להיות... באמת שיהיה חבל על האיצטדיון החדש אם חיפה לא יביאו עוד כמה אליפויות עד שהוא יבנה, זה יהיה מביך. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| $oR$ |
פורסם ב: Dec 2 2009, 05:05 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
אין קשר.. שיחקנו זוועה בעיקר בחצי שעה הראשונה וממש לא הגיע לנו לנצח,אלישע דפק עם עותמן וניהול משחק גרוע זה הכל נכון ואתם מצידכם עשיתם כל מה שקבוצה שנחותה על הנייר צריכה לעשות כדי לנצח. אבל אשמח לדעת למה אתה חושב שאנחנו "אשדוד עם תארים" או באיזה שנים לא היינו קיימים בכלל... |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 2 2009, 05:59 PM
|
||
|
אין לי כוח יותר מדי לפתוח את זה כי זה יכול להתחיל חפירה שאני לא מתכוון להיכנס אליה, אבל הכוונה באשדוד עם תארים זה שיש לכם קבוצת כדורגל שהיא אומנם איכותית, אבל מועדון שהוא "פרווה" בוא נקרא לזה. אתם לא מייצגים כלום, אין לכם שום אידיאולוגיה, מועדון קטן שרק ב20 שנה האחרונות התחיל להיות משהו בכדורגל הישראלי והכל בזכות בנאדם אחד שקוראים לו יעקב שחר שאני מפחד בשבילכם על מה שיקרה למועדון הזה ביום שהוא יעזוב. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Dec 2 2009, 06:09 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
מה ריאל מדריד מייצגת? -------------------- Respect My Authoritah |
||
| $oR$ |
פורסם ב: Dec 2 2009, 06:12 PM
|
||
|
זה מה שחשבתי שהתכוונת אליו,העניין הוא שזה לא נכון. האידיולוגיה של מכבי חיפה הוא להיות מועדון אי-פוליטי שמשחק כדורגל אטרקטיבי. ככה זה תמיד היה וככה זה יהיה ובשנים שזה לא ככה הקהל הצביע ברגליים למרות אליפויות. ומכבי חיפה היא משהו בכדורגל הישראלי הרבה מעבר לאליפות הראשונה שלה(26 שנה),אבל לאנשים נוח להיגרר אחרי הסטיגמות שאוהדי הפועל יוצרים,OK.. ולא יקרה כלום ביום ששחר יעזוב אותנו אני מבטיח לך,נישאר בידיים טובות. הודעה זו נערכה ע"י $oR$ ב Dec 2 2009, 06:13 PM |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 07:32 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
מועדון קטן שעשה יותר הישגים באירופה ממה שעשיתם בכל שנות קיומכם יא פתאט חלאס כבר לדבר כמו איזה רובוט על מי אתה עובד בכלל חיפה הוציאה יותר שחקנים לאירופה ממה שאתם ונחשבת לקבוצה אירופאית יותר ממכם וגם בזירה המקומית מצליחה יותר ממכם ב20 שנה האחרונות מה צריך יותר מזה? נראה לך שחיפה זה טרנד וביום ששחר יעזוב אנחנו נחזור להיות קבוצה קטנה?נחיה ונראה בינתיים אתם תהיו איפה שאתם ואנחנו נהיה איפה שאנחנו.... הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 2 2009, 07:33 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 2 2009, 07:57 PM
|
||
|
חחחח "קבוצה אירופאית"... פשוט מעורר רחמים כמה שנדפק לכם הראש. אתה לא מסוגל לתת תגובה שהיא ברמה של יותר מילד בן 10, אז אין לי מה להמשיך בויכוח הדבילי הזה... לסיכום של העניין, חצי מהקהל שלכם זה קהל הצלחות שאוהד את הקבוצה הזאת רק ב6-7 שנים האחרונות שנים האחרונות והגיל הממוצע שלו זה בערך 15 והחצי השני זה פשוט ערבים... תמיד תהיו בצל שלנו בלי קשר למשחק ביום שני. גם שאתם אלופים במקום הראשון ומשחקים בליגת האלופות אתם מתעסקים בנו וב"יריבות" שלכם איתנו. גם אתם וגם הפועל. והדוגמא לזה בטח תהיה הנושא שתפתח פה ביום שבת אחרי שמכבי כנראה לא תנצח את נתניה ותוציא את התסכול שלך מיום שני. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 08:15 PM
|
||
כן אנחנו קבוצה אירופאית לכל דבר כולם באירופה כבר מכירים אותנו וגם חיפה נציגה בכירה באירגון של הקבוצות הגדולות באירופה(ברח לי השם שלהם)חיפה עשתה הרבה כבוד באירופה בעשור האחרון מה שאי אפשר להגיד על הקבוצה המסריחה שלך שמפסידה לקבוצה אנדורית לראשונה בהיסטוריה ומודחת לקבוצה מליגה שניה בטורקיה הגעתם לליגת האלופות רק בזכות ההצלחות שלנו ושל הפועל באירופה כל קשר בינכם לבין אירופה הוא מקרי בהחלט וגם בליגה כבר אף קבוצה לא נותנת לכם כבוד... יש לנו קהל של הצלחות?תוכיח,אולי הקהל של מכבי ת"א הוא קהל של הצלחות חשבת על זה?ותתפלא אבל בשנות ה90 לחיפה היה יותר קהל מהיום כל קהל בעולם הוא קהל הצלחות כשיש הישגים יש יותר אוהדים ככה זה עובד בכל העולם. אוהדים של חיפה דוגלים בכדורגל אטרקטיבי וכשיש את זה הקהל מגיע כשאין הוא לא בא, לא רואה בזה שום דבר פסול לא רק יעקב שחר אחראי להצלחה של חיפה גם הקהל שמציב סנדרטים גבוהים ההבדל ביננו לבין בית"ר זה שאנחנו עושים את זה חכם ונותנים שקט עד כמה שאפשר ולא ישר שורפים תמועדון.... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 08:32 PM
|
ועוד משהו התביישתי בשבילכם שמרגע שכבשתם את השער עשיתם הכול כדי להעביר את הזמן אם זה בפציעות בכדורי שוער חוצים ומה לא השופט הזה יצא אפס שנתן לזה להמשיך ולא שלף עוד במחצית הראשונה צהוב לשטראובר על כל הביזבוזים האלה רק מראה כמה אנחנו קבוצה גדולה לעומתכם מישהו יכול לתאר לעצמו את חיפה מבזבזת זמן בבית שלה נגד קבוצה כלשהי בארץ ובכלל?נראה לי שלא.
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
(37) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |