| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (37) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: May 2 2010, 11:04 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
משום מה יש לי הרגשה שנימני הזה הולך להרוס לכם תסיכוי הקלוש לאליפות מחר.. בכל מקרה אני לא אומר שהוא טוב מצידי שיחליפו אותו אני אישית מעדיף את גרנט:P |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: May 2 2010, 11:53 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
חס וחלילה... -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: May 3 2010, 01:55 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
חח תנו אותו להפועל מה שנקרא בין הפטיש לסדן -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| guym |
פורסם ב: May 3 2010, 02:20 AM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
רובי אל תשחק אותה שנה הבאה לא ניהיה בליגת אלופות כאילו השלמת עם זה שהפועל אלופים .
-------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: May 3 2010, 03:07 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
השלמתי עם זה..איך שחיפה משחקת אלופה היא לא תהיה למרות שהיום אני הולך למשחק.. נקווה שמכבי ת"א יתנו לנו את המשחק הם חייבים לנו טובה יותר נכון טובות שהם עלו לליגת האלופות ממקום שני אחרי ניצחון אצלנו בבית במחזור האחרון או ששחר הסכים לתת להם את האליפות נגד פ"ת בהעברת ביתיות... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| guym |
פורסם ב: May 3 2010, 03:36 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
השלמת אז למה ללכת למשחק ? להשלים עם זה זה אומר שאתה מאמין שאין סיכוי .. אז אתה עדיין מאמין שיש סיכוי .. זה מה שאני בא להגיד..
וביתר לא תוותר להפועל תל אביב בטדי קורה לי לפעמים שאני רואה סתם משחק בטלוויזיה ואוטומטית אני בעד קבוצה מסויימת בלי לרצות את זה , זה משהו ששולט בי כזה.. אז בקטע הזה של האליפות קורה לי אותו דבר אני בעד הפועל חח בלי להחליט על זה בעצמי .. מוזר חח O_O -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: May 3 2010, 03:47 PM
|
טוב מה אתה חופר בוא נגיד שרק אם ננצח יש לנו סיכוי וגם הוא לא גדול במיוחד הכול בידיים של הפועל...
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| guym |
פורסם ב: May 3 2010, 10:00 PM
|
|
מחזור אחרון נראה לי אני בא עם בן דוד שלי לקריית אליעזר .. בחיים לא הייתי במשחק אליפות חחחחח
-------------------- ![]() |
| $oR$ |
פורסם ב: May 3 2010, 11:04 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
מחזור אחרון בבלומפילד נגד בני יהודה,אבל יש לי הרגשה שיהיו לפחות 10,000 ירוקים. זה משהו מטורף השיטה הזאתי,שמישהו לא יקבל התקף לב בטעות בשבועיים הקרובים.. סעמק,אנחנו פרייארים. |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: May 3 2010, 11:10 PM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
לא משנה מה צריך לעשות, לא משנה כמה צריך להתלכלך - לא נותנים להפועל לקחת אליפות!!!!!!
מצפה גם מבית"ר לבוא באותה הגישה כמו מכבי לשני המשחקים האלה. -------------------- ![]() המלך החדש. |
| Winnerrr |
פורסם ב: May 3 2010, 11:33 PM
|
||
חח חבר שלנו אוהד בית"ר בא איתנו לעודד תבין כמה שונאים אותם לא פחות ממכבי ת"א זה מטורף לא חשבתי שזה ברמות כאלה מה השנאה הגדולה לאדומים? עדיין אני לא חושב שהפועל יאבדו נקודות הם קבוצה הרבה יותר טובה משניהם אולי בטדי אבל גם לא חושב כי הראש של שחקני בית"ר זה בחוזים לעונה הבאה.... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| $oR$ |
פורסם ב: May 3 2010, 11:35 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
התקווה שלי היא להבקיע נגד ביתר גול מהיר ואז שבדרבי ישמעו על זה והפועל יכנסו ללחץ..
בחיים שלי לא רציתי ככה אליפות,נשבע לכם.. |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: May 4 2010, 01:06 AM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
צריכים נס בשבת זה יכול להיות היום הכי גרוע שיש(ועוד יום אחרי אני מתגייס סוף סוף אחרי היג'-יד' הזה
קשה לי להאמין שננצח אבל גם תיקו טוב -------------------- ![]() |
| +ארסנל בדם+ |
פורסם ב: May 4 2010, 01:21 AM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,321 משתמש מספר: 4,557 תאריך הצטרפות: 11-April 06 מצב: ![]() |
יאללה חיפה מפרגן לכם 0-7 עלינו שבוע הבא
חלום שלי להרוס להגועל אליפות בטדיי אמאמאממאאמא -------------------- ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב: May 4 2010, 01:22 AM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
צריכים לעלות בבונקר מטורף שהבונקר של מוריניו מול בארסה יראה כמו משחק התקפי.
פעם אחת העונה לא מבקשים הרבה... פעם אחת תירקו דם ותביאו נקודה מהדרבי הזה. שנה הבאה גם ככה חצי מהקבוצה הזאת עפה מפה על טיל. איזה חלום לראות ביום שבת ב10 בלילה את בלומפילד אדום בוכה. הודעה זו נערכה ע"י Ronaldinho ב May 4 2010, 01:24 AM -------------------- ![]() המלך החדש. |
(37) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |