| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (37) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 26 2009, 05:37 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
בדיוק זה מה שיראו אף אחד לא ילך לראות שוב את המשחקים יראו את הנתונים היבשים וזה יהיה מאוד מביש. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Nov 26 2009, 06:28 PM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
לא שאני כזה שונא את מכבי חיפה כמועדון, הוא לא כזה מעניין אותי... אבל בגלל הקהל השחצן שלהם שממוצע הגילאים שלו הוא בערך 15, כל כך כיף לראות אותם בדרך לשבור שיא שלילי במפעל הכי יוקרתי באירופה.
-------------------- ![]() המלך החדש. |
| guym |
פורסם ב: Nov 26 2009, 07:44 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
סעמק אני מחפש בכל הרשת ואני לא מוצא ת'גולים של חיפה מול בורדו באיירן ויובנטוס...למישהו יש ?
-------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 27 2009, 12:44 AM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
יום שני תראו איזה קהל יש לחיפה חצי יציע 4-5 יהיה ירוק למרות שמכרו רק בקריית שלום
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Nov 27 2009, 07:04 AM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
זה לא יהיה כזה מפתיע וזה ממש לא אומר כלום על הקהל של חיפה... תשאל את אוהדי הפועל, הם מכירים את זה הכי טוב איך משתלטים להם על היציעים. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Nov 27 2009, 09:14 AM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
-------------------- Respect My Authoritah |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 27 2009, 03:25 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אמא של לורן בלאן כזאת ****. הוא יכול לבוא לארץ עם ההרכב הראשון ולשבור פה שיא.
עכשיו חיפה בטוח ייכבשו סעמק. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 27 2009, 03:52 PM
|
||
איצטדיון ר"ג כ"כ מנחוס שאם יקרה דבר כזה זה יכול לקרות רק שם ככה שאני לא כזה בטוח שנבקיע. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 27 2009, 08:47 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אם לא תבקיעו אז ייגמר 0-0 ואז תשיגו נקודה שזה גם משהו. מול הקבוצה השלישית של בורדו, הבונקרים שהיו מול יובה ובאיירן יחזיקו מעמד. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Nov 27 2009, 09:27 PM
|
||
היית מאמין שכל היחסים בעולם על חיפה לא מפסידה הוא 1.5 סוג של באנקר אבל צריך לראות איזה הרכב אלישע מתכוון לעלות..למרות שאני מאמין שהוא לא ירצה להיזכר בתור זה שהוביל את חיפה להישג שלילי באירופה בכל הזמנים חח -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| guym |
פורסם ב: Nov 28 2009, 02:47 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
דווקא בגלל שאתם "פייבוריטים" לא להפסיד תספגו גול מהיר ולא צפוי ותאכלו ***..
מקווה בשבילכם שלא -------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Nov 28 2009, 10:59 PM
|
|
סעמק עם קאלה הזה כמה שאני אוהב אותו מזה הזינוק הזה
כבר ראיתי את מקום 5 -------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Nov 30 2009, 08:49 PM
|
|
סתם נראה לי מכבי תל אביב תנצח 1-0
עכשיו התחיל -------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Nov 30 2009, 08:55 PM
|
|
איזה פה יש לי זה לא להאמיןןןן הנה ה1-0 נראה אם גם יגמר ככה..
דרך אגב הנה אני עורך את ההודעה והוא כותב שערכתי ב22:01 כשהשעה עכשיו 20:45 השעון של הפורום מתקדם בשעה ו16 דק' שלא תחשבו כתבתי שיהיה 0-1 אחרי הגול נו יאלה חיפה להתעורר שמכבי לא יברחו לנוווו הודעה זו נערכה ע"י guym ב Nov 30 2009, 09:35 PM -------------------- ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Nov 30 2009, 10:43 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
ציטוט שלי:תהנה מהשבוע הזה שבוע הבא הרצף הולך לההרס.
תגובה:אמרתי או לא אמרתי יאפסים?היה צפוי ושקוף. --------------------------------------------------------- ציטוט של אבי:אתה אשכרה מאמין לעצמך? תגובה:כן וכמו שאמרתי אחרי המשחק גם אתה תאמין.. ----------------------------------------------------------- ציטוט של אור:הוא יותר פנטזיונר משמעון פרס,תסתכל בתגובות שלו מלפני העונה וגם תוך כדי. כנראה שהוא רואה את חצי הכוס המלאה תגובה:פנטזיונר?אני מציאותי סוף סוף הורדנו את האף של אוהדי חיפה השחצנים שהם חושבים שהם הכי טובים בעולם. ----------------------------------------------------------- ציטוט של רובי:באירופה הייתם אוכלים שישיות ושבוע הבא נראה מה אתם שווים בכלל עם כל המכביזם השקרי שלכם. תגובה:נו ראית מה אנחנו שווים?העיקר הרסנו לכם את המאזן המושלם והורדנו לכם את האף שכבר הגיע לשמיים.. ---------------------------------------------------------- ציטוט שלי:גם אתה תאמין אחרי שבוע הבא. תגובה:אמרתי או לא אמרתי? ----------------------------------------------------------- ציטוט של רובי:היום הולכים לקבל בראש מבאיירן מקווה שלפחות נוציא את העצבים על הגרמנים מהארץ תגובה:מזל שאמרת תמקווה לפחות לא יצאת שחצן כמו רוב האוהדים שלכם. נדפקתם גם באירופה וגם בליגה שבוע חלומי.. אמרתי שאם לא ננצח אני לא כותב חודש פה ככה שהייתי בטוח בניצחון. קיצר ניצחון ענק שהשתיק את כל אוהדי חיפה שהיו בטוחים שהם הכי טובים בעולם היה שווה לחכות 11 מחזורים בשביל זה.. |
(37) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |