| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (37) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 11 2009, 05:45 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
חחחחח קבלו:
http://football.org.il/Leagues/Pages/Previ...px?LEAGUE_ID=-1 תלחצו על השנים לפני קום המדינה אני נקרע פה. קבוצת אלחוט סרפנד מעופפי רמלה לדעתי וזאת רק דעתי בשביל שקבוצה תיחשב לגדולה צריכים להיות לה הישגים מחוץ למדינה הישגים אירופאיים בין לאומיים שיהיו לה נצחונות גדולים שיזכרו בהיסטוריה ועם כל הכבוד לאליפויות של מכבי ת"א בארץ חסר לה את השם האירופאי. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 11 2009, 06:00 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 11 2009, 06:04 PM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
חחחחחחחח באמת חזק.
ובקשר לאירופה, אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שפעם בכמה שנים ניצחון או שתיים על קבוצות מהדרג השני באירופה נותנות לכם שם. השם היחיד שיש לכם עכשיו זה השיא השלילי. -------------------- ![]() המלך החדש. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 11 2009, 06:09 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
תשמע הניצחון על פ.ס.ז' היה גדול הקמפיין בליגת האלופות הראשון היה מאוד מכובד. השמינית גמר בגביע אופ"א גם מכובד. הרבע גמר מחזיקות גם היה מכובד....העפנו קבוצות כמו טורפדו ופארמה שנחשבו לבכירות באירופה... מה מכבי ת"א עשתה באירופה?עליתם פעם אחת לליגת האלופות שלדעתי היה בזכותנו ניצחתם אותנו 1-0 במשחק לפרוטוקול שהקנה לכם את המקום השני(בקריית אליעזר) ועליתם לשם גם בזכות ההישגים שעשינו באירופה ואז עליתם לבתים בגלל משחק טכני ובשלב הבתים עצמו לא עשיתם רושם מי יודע מה..חוץ מזה אני לא זוכר משהו שאפשר להתגאות בו... גם הפועל רכשה לעצמה שם באירופה. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 11 2009, 06:17 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 11 2009, 06:20 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
אני לא מוריד מההישגים האלה של חיפה. אני פשוט אומר שלא סופרים את זה באירופה. נגיד דברצן עכשיו בליגת אלופות אין לי מושג בכלל מאיזה מדינה היא האמת אם אתה שואל אותי עכשיו. שנה הבאה שוכחים את השם הזה. זה לא משהו נגד חיפה, זה בכללי נגד קבוצות קטנות מארצות נידחות. ואנחנו ארץ נידחת ביחס לאירופה. חחח מצחיק הקטע הזה "בזכותנו". רק בארץ עושים את השטויות האלה. כאילו אם בספרד אתלטיקו מדריד עולה לליגת אלופות אז היא אומרת תודה לבארסה וריאל שהביאו את הניקוד. זה היה המצב של המדינה באותו זמן זהו. קיבלנו ניצחון טכני אבל אתה שוכח (או מנסה לשכוח יותר נכון) שבכל מקרה ניצחנו שם 2-1 בחוץ מה שנותן לנו 90 אחוז את העלייה. ניצחנו אותם שוב בארץ אז בכלל. ואיפה בדיוק התגאתי בהישגים של מכבי באירופה? בבית בליגת אלופות עשינו מעל ומעבר לקבוצה שיש לה את אמיל אמבמבה וישמעל אדו בתור הסקוררים שלה ובשביל קבוצה שסיימה מקום שמיני באותה עונה שהייתה אפילו טיפה בסכנת ירידה, אתה לא חושב? אם נגיד עכשיו תגיעו בקביעות לליגת אלופות ואני לא מדבר על כל שנה בוא נגיד 7-8 פעמים מתוך 10 השנים הבאות ותגיעו למצב של רוזנבורג כמו שהייתה, אז יהיה לכם באמת שם באירופה. כרגע אף אחד לא שם עליכם, לא על הפועל ולא על אף קבוצה מישראל. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 11 2009, 06:30 PM
|
אבל אתה מסכים שחלק מהעניין של להיות קבוצה גדולה זה לעשות דברים גם באירופה ואת זה אין לכם.
ואני גם יודע שגם הרסנו לעצמנו קצת את השם אפילו הרבה עם מה שעשינו בליגת אלופות השנה אבל לדעתי לטווח הארוך עצם זה שעלינו תעזור לנו מאוד אם זה בניסיון ואם זה בעניין הכלכלי. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 11 2009, 06:32 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 11 2009, 06:37 PM
|
||
|
אני לא יודע אם זה חלק מהעניין. תלוי איך אתה מסתכל על זה. אני יכול לקבל את זה שצריך להצליח באירופה בשביל להיות קבוצה גדולה ואני יכול גם לקבל את זה שמפרידים את זה מהזירה המקומית. זה לא פרמטר רישמי כמו תארים. כל אחד יכול לראות את זה כמו שהוא רוצה. מה שאני מנסה להגיד, גם לכם אין הצלחות באירופה. בטח אחרי הקמפיין הזה. אני די במיעוט פה בארץ ויכול להיות שאני טועה, אבל מבחינתי אף קבוצה ישראלית לא "מצליחה" באירופה. הבלחה פה ושם לא נקראת הצלחה מבחינתי, אבל זה רק אני. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Dec 11 2009, 07:56 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
עונה פה, עונה שם יש הצלחות ביחס לקבוצה ישראלית ולהישגנו בעבר שאני אישית מחשיב כהצלחה. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 11 2009, 08:06 PM
|
||
|
הקמפיין הקודם שלכם בצ'מפיונס היה הצלחה ברור. אבל זאת הצלחה חד פעמית ואל תכניסו לי דוגמאות של איזה ניצחון פה על פריס וניצחון שם ובטח לא לקרוא לעצמכם "קבוצה אירופאית" זה הכי דבילי. אין קבוצה ישראלית שיכולה לקרוא לעצמה ככה. אם באמת היו לנו קבוצות אירופאיות שמצליחות בקביעות באירופה, גם הנבחרת שלנו הייתה ניראת יותר טוב. הודעה זו נערכה ע"י Ronaldinho ב Dec 11 2009, 08:06 PM -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Dec 11 2009, 08:13 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אני מדבר רק על קמפיינים כמו של הפועל ושל חיפה ולא על משחקים בודדים. וקבוצה אירופאית אין בישראל ואני מסכים איתך. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 11 2009, 08:24 PM
|
||
|
סבבה אז כל אחד מסתכל על הצלחה בצורה שונה ואין לי עם זה בעיה. בשבילך בגלל קמפיינים מסויימים אלה קבוצות נחשבות מצליחות בכללי, בשבילי רק הצלחה בכללי זה רק אם הקבוצות האלה היו עושות את זה בקביעות או לפחות בתדירות הרבה יותר גבוהה ולא קמפיין אחד או שניים טובים בעשור. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| c_web |
פורסם ב: Dec 11 2009, 09:03 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אל תדאגו הפעם הבאה שחיפה או כל קבוצה אחרת תגיע לצ'פיונס תיהיה שוב עוד 6-7 שנים אז צאו מהסרט
-------------------- ![]() [IMG] |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Dec 11 2009, 09:39 PM
|
||
ההיסטוריה אומרת ששנה הבאה. בכל המקרים שקבוצה ישראלית הגיעה לשלב הבתים שנה אחרי זה קבוצה ישראלית אחרת הגיעה גם.(: -------------------- Respect My Authoritah |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 11 2009, 11:04 PM
|
|
עם השיטה שיש עכשיו ב10 השנים הבאות בכיף אפשר לתפוס 4-5 פעמים בתים. לא משנה מי תהיה האלופה.
ומכבי הייתה שנתיים אחרי חיפה בצ'מפיונס, לא אחרי שנה. -------------------- ![]() המלך החדש. |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Dec 11 2009, 11:14 PM
|
||
וואלה? אז טעות שלי -------------------- Respect My Authoritah |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 12 2009, 12:05 AM
|
||
זה היה אחרי שנתיים תמיד אומרים שהנקודות מתעדכנות שנתיים אחרי ובגלל זה הם עלו בגלל ההצלחה שלנו בצ'מפיונס ליג....וגם הפועל תרמו לעניין הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 12 2009, 12:05 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
(37) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |