| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (37) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 10 2009, 11:48 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
סבבה גם לצ'לסי יש איזה אליפות או שתיים ואיזה גביע מחזיקות ועוד כמה שטויות כאלה אם אני לא טועה. גם שחקנים מעניינים ברבה שנים. זה רק עושה את זה יותר דומה למכבי חיפה אם זה מה שאתה טוען. ומסורת זה לא 4 אליפויות ב50 שנה. מסורת זה להיות לאורך כל או לפחות רוב השנים פאקטור רציני בכדורגל הישראלי מה שלא הייתם. הכדורגל הישראלי לא קיים ב20 שנה האחרונות כמו שאוהדי חיפה חושבים. הוא אולי קיים בשבילכם 20 שנה. הודעה זו נערכה ע"י Ronaldinho ב Dec 10 2009, 11:49 PM -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| $oR$ |
פורסם ב: Dec 11 2009, 12:03 AM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
לא הכל זה תארים כמו שאתה חושב.
למכבי חיפה בשנות החמישים והשישים היו שחקנים אדירים שנחשבו לעילוי,שחקני נבחרת,שאפילו חלקם חוזרו ע"י יובנטוס לדוגמא. ולא מדובר רק באיזה שחקן אחד או 2. היא הייתה קבוצה ששיחקה כדורגל אטרקטיבי ופשוט לא הייתה יציבה ובלי אופי לקחת תארים,זה לא הפריע לה לתת בגמר גביע לקבוצה שלך חמש בבית שלה ובחצי גמר להפועל פ"ת(שהייתה ברצף אליפויות משלה)עוד חמישייה. למכבי חיפה היה רק עשור רע אחד מתוך שישה מקום המדינה וזה שנות השבעים,ועוד שלושה עשורים של שליטה כמעט מוחלטת בכדורגל הישראלי,כן תתפלא גם השלושים שנה האחרונות זאת היסטוריה ולא רק מה שקרה נגד המשטרה הבריטית. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 11 2009, 12:13 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
הוא צודק אבל עד שנות ה80 חיפה היתה עוד קבוצה כמובן שזאת מדינה צעירה ככה שזה שטויות להגיד שאין מסורת וכו' וכו' עזוב הם אוהבים לדבר בקילשאות תן להם לא משנה מה תגיד שטפו להם ת'מוח כ"כ חזק שהם כבר משוכנעים בשקרים שמכרו להם. חיפה גם בשנות ה60 לא היתה להיט.... הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 11 2009, 12:15 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 11 2009, 12:17 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
תפסיק ל**** תשכל מכבי ת"א גדולה רק בגלל שמקום המדינה ת"א היתה מרכז המדינה אז מה החוכמה שיש לה את כל המשאבים והכסף כל היופי זה שאתם כבר לא דומיננטים כמו שהייתם ונהייתם עוד קבוצת אמצע טבלה בליגת העל וחיפה הקטנה באה ותפסה את מקומכם ועל זה צריך להגיד שאפו. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 11 2009, 12:30 AM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
טוב נמאס...
אני לא מאמין שעברתי 15 עמודים בלהתווכח איזה מועדון גדול יותר מכבי ת"א או חיפה. מבחינתי זה ברור כמו מי יותר גדולה בארסה או אספניול. שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה לחשוב. אני אחיה בבועה שלי אתם תחיו בבועה שלכם וכל אחד יהיה מרוצה. -------------------- ![]() המלך החדש. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 11 2009, 12:51 AM
|
||
שאלה אלייך מהרגע שנולדת איזה קבוצה לדעתך יותר גדולה ומצליחה חיפה או ת"א? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 11 2009, 12:57 AM
|
||
|
מלפני שבועיים שניצחנו אתכם עד היום איזה קבוצה יותר מצליחה? מה זה השטויות האלה. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 11 2009, 01:31 AM
|
||
סבבה הבנתי את התשובה שלך לפחות אתה מודה קשה לך לומר את זה אבל העיקר שאתה יודע. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 11 2009, 01:44 AM
|
||
|
לא אני באמת לא מבין איך זה קשור. המועדון קיים רק מאז שאני נולדתי? -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 11 2009, 01:48 AM
|
||
לא סתם רציתי לבדוק אם אתה מסוגל להגיד ת'אמת. בכיף אחי אל תיקח ללב אתה נשמע כאילו לקחת את זה קשה משהו... הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 11 2009, 01:49 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 11 2009, 02:03 AM
|
||
|
מה אתה רוצה אני עוד לא מבין... חיפה מצליחה יותר מאז שנולדתי. מה עכשיו? -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 11 2009, 02:39 AM
|
||
כלום,בוא נקווה שזה ימשיך עד לבנים והנכדים אמרתי לך רציתי לבדוק אם אוהד מכבי ת"א צעיר מוכן להודות בדבר כזה כי כל אחד ששאלתי ניסה להתחמק מזה איכשהו כאילו קשה לכם להודות בזה כי אתם כ"כ מתגאים בהיסטוריה ובמעמד שלכם שזה ממש נהיה לכם כואב להודות בזה. נ.ב כרטיס לאוורוה נגד פ"ת עולה 90 שקל כן 90 שקל בקושי כסף לסרט יש לי אז אל תתפלאו אם לא יבואו אוהדים פשוט בושה שאין מישהו שמפקח על המחירים מתפלאים אחרי זה למה הכדורגל בארץ נראה כמו שהוא נראה. לא מבין שיקולים כאלה תוציאו ב50 יבואו פי2-3 אנשים למה להיות טמאים? הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 11 2009, 02:48 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 11 2009, 03:36 AM
|
|
מתגאים בהיסטוריה ובמעמד תמיד, אין סיבה שלא, אבל אי אפשר להתווכח עם עובדות. ב20 שנה האחרונות אתם הקבוצה הכי מצליחה. אין לזה קשר לויכוח בכל מקרה.
ולגבי הכרטיסים זה מזמן גועל נפש ה90 שקל האלה. הקטע שגם חיילים וגם ילדים משלמים ככה כי מוציאים לך כרטיס וחצי נוער שנגמר אחרי שתי דקות ואז זה רק 90 וזה עוד נגד קבוצות מעאפנות. בדרבי לדוגמא הזמנתי כרטיס בלאן באינטרנט כי לא היה סיכוי שאני אגיע לקריית שלום בזמן עם הטירוף שיש עלה 100 שקל עם עוד עמלה 15 סה"כ 115 שקל על משחק בליגת על. בי****. הודעה זו נערכה ע"י Ronaldinho ב Dec 11 2009, 03:37 AM -------------------- ![]() המלך החדש. |
| $oR$ |
פורסם ב: Dec 11 2009, 07:37 AM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
אין פה קשר למועדון גדול יותר. הענייו שהוא שאתה חושב שאנחנו כולה פיקציה חסרת משמעות שב20 שנה האחרונות נהפכה למה שהיא,קודם כל אם כבר אתה מחליט לעגל אז עדיף שתעשה את זה ל30,שנית אף פעם לא היינו מועדון שהוא קטן,אם כבר אז בינוני. אתה בטח חושב שאנחנו דבר חולף וכששחר יעזוב אז נתפרק ונחזור להיות אותו מועדון "קטן",אז קודם כל זה לא יקרה כי בוודאות נישאר בידיים של הבן שלו שימשיך מאותו דרך,שנית אנחנו מקדימים את כל הכדורגל הישראלי בצעד כמעט בכל תחום,הניהול שלנו עולה על כל שאר,ההשקעה בתשתית ובנוער,עוד שלוש שנים יהיה גם איצטדיון אירופאי וביתי עם עשרות אלפי מקומות בחיפה,בקצב הזה יש סיכוי מצוין שלפי הקריטריונים שלך עוד 15-20 שנה מכבי חיפה תהפוך להיות כן המועדון הכי גדול בכדורגל הישראלי ואז לאוהדי הקבוצה שלך לא יהיה את התירוץ העלוב של חוסר מסורת ואשדוד עם תארים וכו'.. תמשיכו להתרפק על זיכרונות העבר,להוציא כמה שנים בשנות התשעים כבר שלושים שנה אתם כמעט לא פיקציה בכדורגל הישראלי. |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 11 2009, 04:46 PM
|
||
|
שמע, אני רוצה לפתוח את זה שוב עכשיו אבל אתה מגיב לי אז אין לי ברירה. באמת שאני מנסה עכשיו לתת תגובה שבאמת תסגור את הנושא ולא תפתח שוב ויכוח כי כמו שאמרתי שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה. לא משנה איך תסובב את זה, עד לפני 20 ומשהו שנים אתם באמת לא הייתם שום דבר בכדורגל הישראלי. מכיוון שהמדינה קיימת 60 שנה והליגה קיימת 80-90, 20 וקצת שנים באופן יחסי זה לא הרבה. מה גם שממש לא שלטתם בליגה מלבד העשור האחרון. לעומת העבר וההיסטוריה של מכבי והפועל זה כלום. הכי פשוט שאפשר. אתה יותר מדי נתפס ל"אשדוד עם תארים". ברור לי שמועדון קטן לא תוכלו לחזור להיות והסיבה היחידה היא הקהל הגדול ששיש לכם כרגע. שום סיבה אחרת. איצטדיון חדש זה לא רלוונטי כי אתם לא ממלאים את קריית אליעזר בקביעות אז אין לזה שום השפעה, זה לא יגדיל את הההכנסות באופן משמעותי. אולי רק בשנה הראשונה שכולם יהיו בהתלהבות... ניהול מתקדם נכון, השקעה בנוער נכון. ובזכות מי זה? יעקב שחר. הסיבה שהגעתם למה שאתם. שהוא יעזוב אתכם, אני בטוח שלא תקחו 6 אליפויות בעשור, אפילו לא קרוב לזה. אלא אם הבן שלו יהיה בדיוק כמוהו מה שאף אחד לא יודע. אם 20 שנה מהיום תיקחו 16-17 אליפויות אתם תהיו המועדון הכי גדול בארץ. אף פעם לא אמרתי שלא. האמת שגם אם ביתר תעשה את זה היא תהפוך למועדון הכי גדול בארץ מהסיבה הפשוטה שאי אפשר יהיה להתחרות בהם כספית וגם יהיה להם את הקהל הכי גדול בארץ אם במשך 20 שנה הם הקבוצה הכי מצליחה. 30 שנה אנחנו לא פיקציה, לגבי זה אני לא אגיב. פשוט מביך לשמוע כזה דבר. אנחנו המועדון שהכי חשוב לליגה בארץ. תשים לב שהשנים שכולם בוכים על כמה שהכדורגל שלנו גרוע וכמה מעאפן פה הם השנים האלה שמכבי לא בצמרת. כולם רוצים לחזור לכדורגל של פעם. אתם יכולים לצחוק עלינו שאנחנו עושים תוצאות מביכות (כרגע אתם לא במצב הכי טוב לעשות את זה), אתם יכולים לשנוא אותנו, אבל מכבי ת"א זה המועדון הכי גדול בארץ. כמו שאמרתי, אני אמשיך לחיות בסרט שלי ואתם בשלכם. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
(37) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |