אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום ווינר וטוטו

ווינר פי המחודש!

חוקי הפורום תקנון/חוקי הפורום!
(37) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון »  ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

> 10 מ10
roiei
פורסם ב: Dec 10 2009, 05:11 AM
צטט הודעה

מושחתים - � מאסתם!

קבוצה: מנהלים ראשיים
משתמש מספר: 159

מצב: Member is Offline

QUOTE (Ronaldinho @ Dec 10 2009, 02:03 AM)
וכאילו לא קרה כלום, אוהדי חיפה ממשיכים עם השחצנות שלהם וכבר עושים תיכנונים לליגת האלופות שנה הבאה ואיך שהם ישתפרו כאילו הם כבר זכו השנה באליפות בארץ.
זה למה כל כך הגיע לכם הבי**** הזה.

הייתי מת להגיד הלוואי שיקחו לכם את האליפות ותקבלו עוד סטירה, אבל אם לא אתם אז זה הפועל אז אני לא אגיד את זה.

עם כל הכבוד, אתה באמת חושב שהפועל ת"א יכולה לקחת אליפות השנה?
הדבר היחיד שאולי משאיר להם סיכוי זה השיטה של לוזון ...

כרגע חיפה לא משחקת טוב והפועל ת"א משחקים טוב אז אנשים נוטים לשכוח שהם התחילו את הליגה לא טוב, זה גם עניין של תקופות, גם אצלהם תגיע הנפילה.

אז כן יש לנו תקווה לקחת אליפות ולהגיע בשנה הבאה לליגת אלופות מחוזקים, בתקווה שיהיה רכש טוב ושחר יבזבז חלק מהכסף שהוא קיבל.

ד"א הניסיונות שלכם "להוריד מכבודה" של מכבי חיפה לא יעזרו, היינו הקבוצה הכי מצליחה בארץ ונשארנו הקבוצה הכי מצליחה בארץ גם אחרי הקמפיין המאכזב בליגת האלופות.

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמש
Ronaldinho
פורסם ב: Dec 10 2009, 05:35 AM
צטט הודעה

El Gaucho

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 269

QUOTE (roiei @ Dec 10 2009, 06:39 AM)
עם כל הכבוד, אתה באמת חושב שהפועל ת"א יכולה לקחת אליפות השנה?
הדבר היחיד שאולי משאיר להם סיכוי זה השיטה של לוזון ...

כרגע חיפה לא משחקת טוב והפועל ת"א משחקים טוב אז אנשים נוטים לשכוח שהם התחילו את הליגה לא טוב, זה גם עניין של תקופות, גם אצלהם תגיע הנפילה.

אז כן יש לנו תקווה לקחת אליפות ולהגיע בשנה הבאה לליגת אלופות מחוזקים, בתקווה שיהיה רכש טוב ושחר יבזבז חלק מהכסף שהוא קיבל.

ד"א הניסיונות שלכם "להוריד מכבודה" של מכבי חיפה לא יעזרו, היינו הקבוצה הכי מצליחה בארץ ונשארנו הקבוצה הכי מצליחה בארץ גם אחרי הקמפיין המאכזב בליגת האלופות.

כן אני באמת חושב שיש שהפועל יכולה לקחת אליפות השנה. אם אתה שואל אותי על מי אני מהמר אז אני אגיד לך שאני הולך על חיפה, אבל מפה ועד להכתיר את עצמכם כאלופים יש עוד הרבה זמן.

לא רק שאין בעיה עם זה שיש לכם תקווה להגיע לשם זה אפילו חובה שתהיה לכם תקווה כזאת.
אבל כמו שאמרתי, יש לקוות לאליפות ויש להכתיר את עצמך כבר עכשיו לאלוף ולהתייחס לזה כמובן מאליו שאתם אלופים ובבתים שנה הבאה.

ולא צריך שום ניסיון שלנו להוריד מהכבוד של חיפה, הקבוצה שלכם עשתה את זה לבד. אולי חלקכם לא מבין בכלל עד כמה זה בושה שקבוצה מישראל שברה את השיא השלילי במפעל הכי יוקרתי והכי פופולארי בעולם.
אני קורא לפעמים באתרים של העיתוני ספורט של ספרד וזה היה מביך לראות את הכדורגל הישראלי בהקשר של השיא השלילי באלופות.

אתם לא הקבוצה הכי מצליחה בארץ, אתם הקבוצה הכי מצליחה בעשור האחרון. ואם אתה מתכוון לאירופה, אז אני מוכן לחתום לך ש99 אחוז מאוהדי מכבי, הפועל או בית"ר מוכנים לחתום על לא להיות בליגת האלופות לעולם ולא להירשם בשיא הזה.

--------------------
user posted image
המלך החדש.
PMשולח הדוא"ל
Djibril Cisse
פורסם ב: Dec 10 2009, 09:43 AM
צטט הודעה

כי עם ישראל לא מתעסקים

משתמש מספר: 3,934

QUOTE (Ronaldinho @ Dec 10 2009, 06:03 AM)

אתם לא הקבוצה הכי מצליחה בארץ, אתם הקבוצה הכי מצליחה בעשור האחרון. ואם אתה מתכוון לאירופה, אז אני מוכן לחתום לך ש99 אחוז מאוהדי מכבי, הפועל או בית"ר מוכנים לחתום על לא להיות בליגת האלופות לעולם ולא להירשם בשיא הזה.

ב-20 שנה האחרונות אם תסתכל על סך כל התארים וההשגים.

--------------------
user posted image
Respect My Authoritah
PMשולח הדוא"ל
Winnerrr
פורסם ב: Dec 10 2009, 03:55 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

קבוצה: פורום פרטי
משתמש מספר: 2,008

QUOTE (Ronaldinho @ Dec 10 2009, 05:22 AM)
יודע כמה אליפויות לקחנו ובעשור הקודם היינו הקבוצה הכי מצליחה אולי רק בית"ר התקרבה אלינו ככה שאתה סתם יורה באוויר עם ה"עשורים".

ואף אחד לא חשב שתהיה אליפות העונה ואני לא בטוח שגם עונה הבאה תהיה אליפות, אבל העשור הקרוב יהיה הרבה יותר טוב מהעשור הזה, זה בטוח.

נכון לפני קום המדינה היינו אימפריה ואנחנו גם אימפריה עכשיו. מועדון עם הכי הרבה אוהדים, הכי הרבה תארים. אם זה לא אימפריה אז אין דבר כזה אימפריה.
וזה שלא הייתה מדינה לא אומר שלא הייתה ליגה. הייתה מכבי, הייתה חיפה, ביתר והפועל ומכבי לקחו אליפויות. זה שהייתה או לא הייתה מדינה אין לזה קשר. וגם אחרי קום המדינה אם זה כזה משנה לך אנחנו עדין עם הכי הרבה תארים.

ובוא נעצור פה לפני שזה יתפתח לעוד חפירה כי זה ויכוח דבילי.

"הקבוצה הכי מצליחה" לדעתי היתה בית"ר זה נתון לוויכוח אתם תמיד תחשבו שאתם הכי טובים אז זה לא משנה.

אתם כבר מזמן לא אימפריה צא מהסרט.

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
roiei
פורסם ב: Dec 10 2009, 04:52 PM
צטט הודעה

מושחתים - � מאסתם!

קבוצה: מנהלים ראשיים
משתמש מספר: 159

QUOTE (Ronaldinho @ Dec 10 2009, 06:03 AM)
כן אני באמת חושב שיש שהפועל יכולה לקחת אליפות השנה. אם אתה שואל אותי על מי אני מהמר אז אני אגיד לך שאני הולך על חיפה, אבל מפה ועד להכתיר את עצמכם כאלופים יש עוד הרבה זמן.

לא רק שאין בעיה עם זה שיש לכם תקווה להגיע לשם זה אפילו חובה שתהיה לכם תקווה כזאת.
אבל כמו שאמרתי, יש לקוות לאליפות ויש להכתיר את עצמך כבר עכשיו לאלוף ולהתייחס לזה כמובן מאליו שאתם אלופים ובבתים שנה הבאה.

ולא צריך שום ניסיון שלנו להוריד מהכבוד של חיפה, הקבוצה שלכם עשתה את זה לבד. אולי חלקכם לא מבין בכלל עד כמה זה בושה שקבוצה מישראל שברה את השיא השלילי במפעל הכי יוקרתי והכי פופולארי בעולם.
אני קורא לפעמים באתרים של העיתוני ספורט של ספרד וזה היה מביך לראות את הכדורגל הישראלי בהקשר של השיא השלילי באלופות.

לא הכתרנו את עצמנו לאלופים, אנחנו פשוט מסתכלים על כל הליגה שלנו ומאמינים שאנחנו ניהיה אלופים, זה הכל.

--------------------
user posted image
Ronaldinho
פורסם ב: Dec 10 2009, 04:59 PM
צטט הודעה

El Gaucho

QUOTE (Winnerrr @ Dec 10 2009, 05:23 PM)
"הקבוצה הכי מצליחה" לדעתי היתה בית"ר זה נתון לוויכוח אתם תמיד תחשבו שאתם הכי טובים אז זה לא משנה.

אתם כבר מזמן לא אימפריה צא מהסרט.

3 אליפויות, 2 גביעים, 3 פעמים סגנות. בית"ר בתחילת העשור הזה עוד הייתה בכלל בליגה השנייה איזה עונה אחת או שתיים.

אבל אתה כמובן זוכר את השנתיים של האליפויות של אבוקסיס וסטפן שאלוי ולא ממש יודע מה אנחנו עשינו בדיוק, אז הכל בשביל לנסות להוציא אותנו פחות טובים.

--------------------
user posted image
המלך החדש.
PMשולח הדוא"ל
Ronaldinho
פורסם ב: Dec 10 2009, 05:02 PM
צטט הודעה

El Gaucho

QUOTE (roiei @ Dec 10 2009, 06:20 PM)
לא הכתרנו את עצמנו לאלופים, אנחנו פשוט מסתכלים על כל הליגה שלנו ומאמינים שאנחנו ניהיה אלופים, זה הכל.

חחחחח אחי, דבר קצת עם אוהדי חיפה שאתה מכיר. סגרו לעצמם כבר את הבתים עונה הבאה ובכלל בכמה שנים הבאות עם האיצטדיון החדש שיביא יותר תוצאות.

--------------------
user posted image
המלך החדש.
PMשולח הדוא"ל
Winnerrr
פורסם ב: Dec 10 2009, 06:08 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

QUOTE (Ronaldinho @ Dec 10 2009, 05:30 PM)
חחחחח אחי, דבר קצת עם אוהדי חיפה שאתה מכיר. סגרו לעצמם כבר את הבתים עונה הבאה ובכלל בכמה שנים הבאות עם האיצטדיון החדש שיביא יותר תוצאות.

מי האלופה כבר יכולה להיות או אנחנו או הפועל למה אתה מאמין שאתם יכולים לקחת?אפילו נמני פוחד להגיד ת'מילה הזאת עלק אימפריה נו באמת.

ואגב אף אחד לא סופר סגנות אין בזה שום הישג או כבוד כלשהו.

בית"ר קבוצת העשור כי מה שהם עשו כולם זוכרים ומה שאתם עשיתם פחות זוכרים ואם יש קבוצת עשור זה בכלל מכבי חיפה של 93/94 ככה שאי אפשר לומר שאתם קבוצת העשור של ה90 זה התחלק בין הרבה קבוצות....

אתם מזכירים לי את ליברפול שהיא מאותרת ושם גדול אבל במאני טיים ובשנים האחרונות כולם יודעים שהם לא כאלה מפחידים זה בדיוק מזכיר לי אותכם.

הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 10 2009, 06:08 PM

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
Ronaldinho
פורסם ב: Dec 10 2009, 06:49 PM
צטט הודעה

El Gaucho

QUOTE (Winnerrr @ Dec 10 2009, 07:36 PM)
מי האלופה כבר יכולה להיות או אנחנו או הפועל למה אתה מאמין שאתם יכולים לקחת?אפילו נמני פוחד להגיד ת'מילה הזאת עלק אימפריה נו באמת.

ואגב אף אחד לא סופר סגנות אין בזה שום הישג או כבוד כלשהו.

בית"ר קבוצת העשור כי מה שהם עשו כולם זוכרים ומה שאתם עשיתם פחות זוכרים ואם יש קבוצת עשור זה בכלל מכבי חיפה של 93/94 ככה שאי אפשר לומר שאתם קבוצת העשור של ה90 זה התחלק בין הרבה קבוצות....

אתם מזכירים לי את ליברפול שהיא מאותרת ושם גדול אבל במאני טיים ובשנים האחרונות כולם יודעים שהם לא כאלה מפחידים זה בדיוק מזכיר לי אותכם.

נו זה שיש לכם יריבה ראויה אחת זה מספיק בשביל שלא תכתירו את עצמכם.
אף אחד לא מפחד להגיד את המילה אליפות במכבי. לא אומרים את זה כי זה פשוט לא מציאותי, זה הכל.

סגנות זה לא הישג, אבל זה מראה על קבוצה שהיא הייתה חזקה בשנים מסויימות ובכללי באותו עשור מכבי ת"א היא הקבוצה הכי מצליחה.
חיפה 93/94 קבוצה אדירה אבל מדברים לאורך כל העשור.
אתה אולי זוכר רק את בית"ר. לא זכרו את ההישגים של מכבי באותו עשור זה הדבר הכי דבילי ששמעתי בזמן האחרון.

מכבי ת"א היא הקבוצה של העשור הקודם. היא לא שלטה בעשור הקודם כמו שחיפה שולטת בעשור הזה, אבל בסיכום הכללי היא הקבוצה הכי מצליחה גם אם זה לא בהפרש ענק כמו שיש בעשור הזה.
ובכלל, הויכוח לא התחיל מהשאלה מי הקבוצה הכי מצליחה באותו עשור. זה התחיל כי אמרת "בין הפטיש לסדן חייו של אוהד מכבי ת"א בעשורים האחרונים" שזה בכלל דבילי.

ולי אתם מזכירים את צ'לסי. קבוצה בלי מסורת, בלי עבר שרק בגלל הבעלים שלה הגיעה למעמד שהיא נמצאת היום. קבוצה שמצליחה מאוד, אבל אין לה את היוקרה שיש לליברפול, יונייטד ואפילו ארסנל.
וואו זה ממש דומה שאני חושב על זה עכשיו.

--------------------
user posted image
המלך החדש.
PMשולח הדוא"ל
Winnerrr
פורסם ב: Dec 10 2009, 07:00 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

אף אחד מאוהדי מכבי חיפה לא הכתיר את מכבי לאלופה כולם יודעים שהפועל חזק בתמונה...

יש הבדל בין קבוצה חזקה לקבוצה מצליחה אתם הייתם קבוצה חזקה עם כמה הצלחות אבל לדעתי זה היה העשור של בית"ר כי זה העשור ששם אותה והכתיר אותה כקבוצה גדולה באופן רשמי ובכלל באותה תקופה בדר"כ ידה של בית"ר היתה על העליונה בכל משחקי הצמרת...

אתם בין הפטיש לסדן כי כבר תקופה ארוכה רק אנחנו והפועל נלחמות על האליפות מה הבעיה עם המשפט הזה?מצד אחד אתם מפחדים מהצלחות של מכבי חיפה כי אנחנו מאיימים עליכם מבחינת גדולה של קבוצה ומצד שני יש את השנאה להפועל אז אתם קרועים מפה ומשם...

סבבה אנחנו צ'לסי מקובל עלי יש לה מסורת לא רעה דווקא וישנם כמה הצלחות פה ושם וכולם יודעים שזה לא טרנד חולף וצ'לסי תיהיה עוד הרבה זמן בטופ smile.gif

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
Ronaldinho
פורסם ב: Dec 10 2009, 07:25 PM
צטט הודעה

El Gaucho

QUOTE (Winnerrr @ Dec 10 2009, 08:28 PM)
אף אחד מאוהדי מכבי חיפה לא הכתיר את מכבי לאלופה כולם יודעים שהפועל חזק בתמונה...

יש הבדל בין קבוצה חזקה לקבוצה מצליחה אתם הייתם קבוצה חזקה עם כמה הצלחות אבל לדעתי זה היה העשור של בית"ר כי זה העשור ששם אותה והכתיר אותה כקבוצה גדולה באופן רשמי ובכלל באותה תקופה בדר"כ ידה של בית"ר היתה על העליונה בכל משחקי הצמרת...

אתם בין הפטיש לסדן כי כבר תקופה ארוכה רק אנחנו והפועל נלחמות על האליפות מה הבעיה עם המשפט הזה?מצד אחד אתם מפחדים מהצלחות של מכבי חיפה כי אנחנו מאיימים עליכם מבחינת גדולה של קבוצה ומצד שני יש את השנאה להפועל אז אתם קרועים מפה ומשם...

סבבה אנחנו צ'לסי מקובל עלי יש לה מסורת לא רעה דווקא וישנם כמה הצלחות פה ושם וכולם יודעים שזה לא טרנד חולף וצ'לסי תיהיה עוד הרבה זמן בטופ smile.gif

אנחנו בין הפטיש לסדן בשנים האחרונות נכון, אבל אתה אמרת בעשורים האחרונים כאילו זה רק חיפה והפועל ב30 שנה האחרונות שמתחרות על האליפות ואנחנו לא פאקטור. זה בסך הכל נכון שנתיים.

ואנחנו לא נקרעים. באסה שאתם תיקחו אבל תמיד תהיו עדיפים על הפועל.

--------------------
user posted image
המלך החדש.
PMשולח הדוא"ל
Winnerrr
פורסם ב: Dec 10 2009, 07:46 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

QUOTE (Ronaldinho @ Dec 10 2009, 07:53 PM)
אנחנו בין הפטיש לסדן בשנים האחרונות נכון, אבל אתה אמרת בעשורים האחרונים כאילו זה רק חיפה והפועל ב30 שנה האחרונות שמתחרות על האליפות ואנחנו לא פאקטור. זה בסך הכל נכון שנתיים.

ואנחנו לא נקרעים. באסה שאתם תיקחו אבל תמיד תהיו עדיפים על הפועל.

התכוונתי בשנים האחרונות או בעשור האחרון לא משנה התבלבתי..

שנתיים רק?אתם לא פקטור כבר המון זמן חוץ מהשנה הזאת דווקא בלי נמני שעקצתם אליפות.

ואם אתה מתכוון לשנתיים במובן של חיפה הפועל אל תשכח את עידן גרנט וקשטן ועוד כמה שם שתמיד בסופו של דבר הצלחנו לקחת להם..

הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 10 2009, 07:50 PM

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
Ronaldinho
פורסם ב: Dec 10 2009, 08:02 PM
צטט הודעה

El Gaucho

QUOTE (Winnerrr @ Dec 10 2009, 09:14 PM)
התכוונתי בשנים האחרונות או בעשור האחרון לא משנה התבלבתי..

שנתיים רק?אתם לא פקטור כבר המון זמן חוץ מהשנה הזאת דווקא בלי נמני שעקצתם אליפות.

ואם אתה מתכוון לשנתיים במובן של חיפה הפועל אל תשכח את עידן גרנט וקשטן ועוד כמה שם שתמיד בסופו של דבר הצלחנו לקחת להם..

נימני הוא זה שהביא לנו את האליפות ב2003.

לפני שנתיים, סיימנו מקום 3 שביתר לקחו אליפות, למרות שזה היה די ברור שביתר יקחו אי אפשר להגיד שלא היינו פאקטור.

אבל עזוב זה שטויות, אנחנו 5 שנים בערך לא במיטבנו אין ספק בזה ולכל מועדון בהיסטוריה יש תקופות כאלה ואפילו הרבה יותר גרועות. הבעיה בשנים האחרונות התקשורת היא בשיאה אז עושים מזה עניין. פעם זה לא היה ככה אז מתעלמים מזה.

--------------------
user posted image
המלך החדש.
PMשולח הדוא"ל
Winnerrr
פורסם ב: Dec 10 2009, 08:06 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

QUOTE (Ronaldinho @ Dec 10 2009, 08:30 PM)
נימני הוא זה שהביא לנו את האליפות ב2003.

לפני שנתיים, סיימנו מקום 3 שביתר לקחו אליפות, למרות שזה היה די ברור שביתר יקחו אי אפשר להגיד שלא היינו פאקטור.

אבל עזוב זה שטויות, אנחנו 5 שנים בערך לא במיטבנו אין ספק בזה ולכל מועדון בהיסטוריה יש תקופות כאלה ואפילו הרבה יותר גרועות. הבעיה בשנים האחרונות התקשורת היא בשיאה אז עושים מזה עניין. פעם זה לא היה ככה אז מתעלמים מזה.

כן צודק חשבתי על אותו משחק בקריית אליעזר שהוא לא שיחק ודגו הביא לכם את הניצחון...ועד כמה שאני זוכר ברוב שלבי העונה הוא לא שותף בכלל...

לא הייתם פאקטור באליפות של בית"ר אף אחד לא באמת חשב שאתם יכולים לקחת.

הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 10 2009, 08:09 PM

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
$oR$
פורסם ב: Dec 10 2009, 10:45 PM
צטט הודעה

מהמר רציני

משתמש מספר: 3,201

QUOTE (Ronaldinho @ Dec 10 2009, 07:17 PM)

ולי אתם מזכירים את צ'לסי. קבוצה בלי מסורת, בלי עבר שרק בגלל הבעלים שלה הגיעה למעמד שהיא נמצאת היום. קבוצה שמצליחה מאוד, אבל אין לה את היוקרה שיש לליברפול, יונייטד ואפילו ארסנל.
וואו זה ממש דומה שאני חושב על זה עכשיו.

עוד לפני ששחר קנה אותנו היינו עם 4 אליפויות,2 גביעים(דאבל אחד),המון גמרי גביע שהפסדנו בהם והוצאנו את השחקנים הכי טובים שידע הכדורגל הישראלי.

לשחר יש חלק חשוב במה שמכבי חיםה היום,אבל הוא בטח לא המציא את מכבי חיפה ואתה יכול למכור את הלוקשים שקבוצה בלי מסורת או בלי היסטוריה לאנשים שלא באמת מבינים.
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא (37) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

[ זמן ביצוע: 0.0131 ]   [ 23 שאילתות בשימוש ]   [ כבויה דחיסת GZIP ]

Copyright © 2003 - 2026 WinnerP.net All Rights Reserved
כל הזכויות שמורות לבעלי האתר. האתר מומלץ לצפיה ברזולוציה של 1024X768