| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (37) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Dec 5 2009, 07:26 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
בנתיים גם נגד סכנין אתם מאכזבים ברמות..
אם תפסידו פה נקודות האליפות פתוחה לחלוטין. רק דיברתי גול.. אבל עדיין משחק לא טוב שלכם. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Dec 5 2009, 07:32 PM |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Dec 5 2009, 07:36 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
כמעט כל משחק שלהם העונה היה ככה -------------------- ![]() |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Dec 5 2009, 07:36 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
והם שרקו בוז עוד במשחק הזה קהל מסריח ומפונק
-------------------- ![]() |
| $oR$ |
פורסם ב: Dec 5 2009, 08:21 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
ראית משחקים שלנו בכלל? כמעט כל משחק מאז מחזור 4 כולל שפירקנו את הפועל בבלומפילד ניצחנו בצורה משכנעת..להוציא את היום ואת אשדוד. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 5 2009, 11:30 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
יופי ואתם הפסדתם לנתניה
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Dec 6 2009, 01:04 AM
|
||
|
שזה אומר שב5 מתוך 11 הרשמתם? ורובי בשום שלב העונה לא אמרתי שאנחנו יותר טובים.. רק שלדעתי גם אתם לא כל כך מאיימים.. -------------------- ![]() |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 6 2009, 02:26 AM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
חיפה שיחקה אולי אפילו פחות טוב ממה שמכבי שיחקו היום מול נתניה, אבל ההבדל בניהם לבנינו זה שהם מביאים את הנקודות ואנחנו לא. זאת השורה התחתונה וזה למה הם יקחו אליפות.
אגב, ההפסד לנתניה אולי ההפסד הכי צפוי בשנתיים האחרונות. מי שהשתתף איתי בחפירות בנושא הזה ראה שאמרתי את זה. הודעה זו נערכה ע"י Ronaldinho ב Dec 6 2009, 02:27 AM -------------------- ![]() המלך החדש. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 6 2009, 02:44 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אתה באמת מאמין לזה??? יש לנו חלוצים מה שאין לכם וגם קישור הרבה יותר יצרתי אם זה קטן גאדיר וגולסה ולפעמים גם רפאלוב מביא הברקות למרות שכרגיל הוא ממש מאכזב... אין לכם חצי ממה שיש לנו ואני הכי אויקטיבי שיש היחידה שמאיימת זאת הפועל. אתם ניצחתם אותנו בגלל שנלחמתם כמו אריות בחיים לא ראיתי קבוצה עם כ"כ הרבה מוטבציה במשחק ליגה זה לא ששיחקתם כדורגל גדול פשוט רציתם יותר ואם אלישע היה קצת יותר חכם זה היה יכול להיגמר אחרת אבל יאללה חפרנו מספיק נחכה למשחק בקרייה נקווה שיהיה בסדר. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 6 2009, 02:46 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| roiei |
פורסם ב: Dec 6 2009, 03:03 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
נראה לי שאנחנו עוד נקפיץ את השרשור הזה לקראת סוף העונה ...
ואז נראה באיזה מקום מכבי ת"א תיהיה, העיקר אחרי המשחק מול חיפה זרחה לכם השמש מהתחת. -------------------- ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 6 2009, 03:14 AM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
תגידו לי אתם בסדר?
איפה ראיתם אותי אומר שמכבי מועמדת לאליפות או שמכבי משתווה לחיפה מבחינת האיכות של הסגל? דיברתי על היום ספציפית שלדעתי מכבי מול נתניה נתנה משחק יותר טוב ממה שחיפה נתנה מול סכנין, וההבדל היה הנקודות, שבמשחקים האלה מביאים את האליפות. אין לי מושג על מה אתם מדברים. לא צריך להקפיץ את הנושא הזה בסוף עונה וגם לא עוד שנתיים. אף אחד פה לא חושב שמכבי מועמדת לאליפות ואם הוא כן חושב, אז משהו לא בסדר אצלו. תפסיקו לחשוב שכל הזמן תוקפים אתכם ומנסים לרדת עליכם. -------------------- ![]() המלך החדש. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 6 2009, 03:20 AM
|
||
סבבה לא שיחקנו טוב נגד סכנין קיבלנו זעזוע מההפסד נגדכם זה טבעי שנתקשה לא ציפתי אחרת כמו שזה טבעי שגם אתם לא תבואו כמו פנתרים כמו במשחק שהיה נגדנו. וגם קשה לשחק נגד קבוצות שעושות רק הגנה ומשחקות על 0-0 ומרחיקים ומבזבזים זמן(כמעט כמו שאתם עשיתם יותר בקטע של הזמן...) ואני לא חושב שמכבי מעומדת לאליפות אני חושב שהיא תיהיה אלופה והיא כזאת כבר 6 פעמים מתוך ה10 שנים האחרונות -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 6 2009, 03:22 AM
|
||
|
חחחח זה בכלל מצחיק אותי כל פעם הקטע שאתם קוראים לעצמכם מכבי... תבינו שאי אפשר לשנות את זה, זה יותר מתארים והישגים. יש לכם את הכבוד שיקראו לכם "חיפה". -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 6 2009, 03:42 AM
|
||
אומרים לי מכבי אני חושב חיפה אלא אם כן מדברים על כדורסל אז אני מבין שזאת ת"א.. אפילו אבא שלי התחיל להבין אז הוא נאלץ להגיד לי כל הזמן מכבי ת"א חחח לא נורא לאט לאט זה ישתנה.. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 6 2009, 03:42 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 6 2009, 03:49 AM
|
||
|
אין בעיה עם זה שתקראו לעצמכם מכבי, הבעיה שאתם היחידים שעושים ושיעשו את זה... ואולי הפועל חיפה כי זה הדרבי שלכם. אנחנו נקרא לעצמנו מכבי, ביתר יקראו לנו מכבי ובטח שהפועל יקראו לנו ככה. גם שאר הליגה... הקטע שאנחנו אומרים מכבי כי זה בא לנו טבעי וזה מה שאנחנו יודעים, אצלכם כמעט כולם קוראים לעצמם מכבי רק כדי להראות שאתם כביכול מכבי. וכמו שאמרת, לכדורסל יש גם חלק גדול פה ולא משנה מה תעשו לא תגיעו בחיים למעמד של מכבי כדורסל בשביל שיקראו לכם ככה. ואם תשים לב, רוב הפעמים שדיברת על מכבי חיפה בנושא הזה קראת לעצמכם "חיפה". אז כנראה שזה מגיע למכבי תל אביב מול מכבי חיפה אין פה מקום לויכוח. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 6 2009, 04:14 AM
|
לפעמים אני אומר חיפה לפעמים מכבי לפעמים מכבי חיפה כל פעם יוצא לי משהו אחר העיקר שהכול אותה משמעות
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
(37) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |