| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (37) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 11:34 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אמרתי מהתחלה שרוב הקהל בצ'מפיונס מן הסתם זה לא קהל אמיתי ככה שזה לא מפתיע.. ושוב אני אשאל מה הקשר מה מכבי ת"א לא היו מביאים 40 אלף אז זה אומר שבאים 18 אלף אוהדים כל משחק בית של מכבי ת"א חלאס כבר ל**** תשכל נדב אם אין לך משהו חכם להגיד אל תגיד כאילו באותו מצב חלק מאוהדי מכבי ת"א לא היו מנסים למכור יאללההההההההההההההההה הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 2 2009, 11:38 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 11:35 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
כן זה אתר צהוב אבל במקרה של בית"ר הנתון היה מדוייק הם מדייקים איפה שהם רוצים... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| $oR$ |
פורסם ב: Dec 2 2009, 11:43 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
לא אמרתי שקיללתם אחרי האליפות,גם את רוני לוי אף אחד לא קילל בשיאו ועוד הרבה מאוד תמכו בו גם ב06/07 שהקבוצה קיבלה תבוסות בליגה ממכבי הרצליה(שלא לדבר על בית"ר) ועפנו בגביע להפועל רמת גן שהייתה אז בארצית,רק בעונה לאחר מכן ששוב כלום לא עבד והוא לא היה מוכן להודות בטעויות שלו והתנהל בצורה אגואיסטית ושוויצרית כלפי הקהל אז כן,נמאס. וגם לו לא היה הרבה אהדה בפנים הקהל כי האליפות הראשונה והדוחה שלו ביחד עם הבונקר נגד רוזנבורג השאירו טעם רע מאוד אצל הרבה אוהדים. וגם כמותית שאתה מדבר על מספרים קטנים של אוהדים שמגיעים למגרשים זה התחיל בעיקר אצלו,כי לפני זה היו כמויות גדולות מאוד של אוהדים בטח בעונות של גרנט שום ואלי כהן וגם בעונות הפיננסיות. בקיצור,יש אצלנו אוהדי הצלחות פה ושם כי אנחנו קבוצה מצליחה בעשור הזה ואין מה לעשות ככה זה,אבל זה בטח לא כמות כ"כ גדולה או חצי כמו שאתה מנסה לתאר ומקצין את זה. |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: Dec 2 2009, 11:44 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
אני אומר את מה שאני חושב כמו שאני רואה את זה. ואני אובייקטיבי. הקהל של מכבי גם ממש לא מושלם ויש הרבה טמבלים שאין להם מושג וכמובן גם אוהדי הצלחות כמו בכל קהל. הבעיה שלדעתי בחיפה זה בכמויות מגעילות וברמה אחרת לגמרי. איו לי שום אינטרס דווקא לתקוף את חיפה. להפועל למשל לדעתי יש את קהל שהוא נאמן מאוד ורחוק מלהיות קהל הצלחות, ואין מועדון שאני יותר שונא ממנו. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2009, 11:44 PM
|
ת'אמת שמהתחלה ידעתי שרוני לוי הוא בלוף אבל בטח שלא קיללתי חיכתי לרגע הנכון
אני מת שעונה אחת-שתיים מכבי ת"א ישחקו בחיפה וחיפה בת"א מעניין מה יהיו כמויות הקהל הממוצעים אור אתה מייצג את המיעוט זה שאתה בא עם מנוי מקריית גת תאמין לי שאתה נחשב לחריג. לדעתי הקהל הכי טוב בארץ זה של הפועל רק הבעיה שאין להם כמות ואפשר להבין למה. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 2 2009, 11:51 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Dec 3 2009, 12:03 AM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
עצור שנייה רובי..
על מה מתווכחים פה עכשיו איבדתי אותך קצת מה אתה רוצה להוכיח ומה קשור שמכבי ישחקו בחיפה? -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 3 2009, 12:11 AM
|
||
הוא צוחק כאילו שמגיעים כמות נמוכה של אוהדי חיפה למשחקים פחות אטרקטיבים אז אני טוען שיש הרבה אוהדי חיפה במרכז והם לא ישקיעו את כל הזמן נסיעה(שעה וחצי מינמום רק צד אחד)כי זה קשה כלכלית וגם זה מצריך זמן שלא תמיד יש כדי להגיע. אם המצב היה הפוך אני רוצה לראות אם הייתם שומרים על הממוצע הזה שאתם כ"כ מתגאים בו כי קל ללכת למשחקים פחות אטרקטיבים שהקבוצה שלך משחקת 10 דקות מהבית שלך. כמובן שאתה לא מייצג את מה שאני טוען אבל אתה חריג אני לא רוצה לשאול מה ההורים שלך עובדים וכאלה אבל סחטיין על ההשקעה שלך בכל מקרה. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 3 2009, 12:12 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Dec 3 2009, 12:16 AM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
6 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 2 משתמשים אנונימיים)
4 משתמשים: מהמר עם תעודות, winner בדם ובנשמה, $oR$, ExsoTic Cop "ורבים מישני עפר יקיצו". |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Dec 3 2009, 12:29 AM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
הקטע אבל הוא לא שהממוצע קהל של מכבי יותר גדול כי זה ברור שיש לה יותר אוהדים, הקטע שהוא יותר יציב ובין שנים של הצלחה לשנים של כישלון אין הבדל גדול..
והמצב כלכלי של ההורים לא טוב למרות שבשנה הראשונה שהתחלתי ללכת הם היו עוזרים לי אבל בשנים אחרונות הרוב זה מכסף שעבדתי עליו.. -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 3 2009, 12:35 AM
|
||
גם אצלנו זה ככה לדעתי יש מקום לבדוק ממוצע קהל עונתי? הנה סתכל בעצמך: http://maccabi-haifafc.walla.co.il/ts.cgi כנס לכל עונה ותראה מה הממוצע העונתי של קהל בית תמיד נע בין 8-9 אלף. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 3 2009, 12:37 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| guym |
פורסם ב: Dec 3 2009, 02:36 AM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם פשוט מוכיחים אחד לשני שאין דבר כזה קהל שהוא לא קהל של הצלחות...זה שאתם מביאים כמות נחמדה גם כשהקבוצה במשבר זה כי יש לכם כמות אוהדים גדולה אין קשר בכלל..ביתר הקבוצה עם הכי הרבה אוהדים בארץ ככה שאין מצב שיהיה משחק שלא יהיה להם פחות מכמה אלפים טובים..כל קהל בארץ הוא קהל הצלחות אין קהל שהוא לא ...מה שיש אולי בארץ זה קהל שיודע לעודד את הקבוצה שהיא בפיגור אבל גם את זה לא ראיתי עדיין..חיפה מול תל אביב לא עודדו כל המשחק דקה 43 נזכרו פתאום לשיר ירוק עולה אלקקק הפרשן שהיה לא זוכר מי " איזה קהל יש לחיפה מעודד גם בפיגור " על מי אתה עובד חחחחחחחחחחחחחחח לשיר איזה שיר בגלל איזה החמצה של קטן ולהתלהב בדיוק 2 דק' זה נקרא לעודד
-------------------- ![]() |
| roiei |
פורסם ב: Dec 3 2009, 04:56 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אנשים שכחו בשביל מה באים למגרשים ...?
אני אישית מגיע למשחקים בשביל לראות את הקבוצה שלי משחקת כדורגל אטרקטיבי, זה מה שאני אוהב ומזה אני נהנה. ברור שאני לא מצפה שכל משחק יהיה עילוי אבל אפשר לקלוט אחרי כמה משחקים לאן הקבוצה "מכוונת" ומה הקו מחשבה. בסך הכל אני בא להנות, ובשביל זה אנשים משלמים כסף, בדיוק כמו ללכת להצגה או לסרט. ואם אתם רוצים לקרוא לי קהל הצלחות - אתם מוזמנים - על ה*** שלי. לפחות אני לא זה שבא בהמוניו לראות קבוצה לא אטרקטיבית שכובשת שער ועושה בונקר ובזבוזי זמן למשך 65-70 דקות משחק - וחוזר הביתה כאילו לקחתי איזה טריפל. אנשים לא מבינים לוגיקה מאוד פשוט: הקהל מצביע ברגליים! אם תגיעו למשחקים ותראו משחקים אטרקטיביים - גם הקבוצה וגם הקהל ירוויחו אם תגיעו למשחקים ותראו משחקים לא אטרקטיבים ומשעממים - הקהל יגיע פחות והקבוצה לא תרוויח מכך, גם לא מבחינת הישגים, ואם הקהל בכל זאת ימשיך להגיע - לקבוצה כבר לא יהיה אכפת. אני מדבר על הקו מחשבה הכללי ולא על תצוגות יחידות, כי לפעמים יש נפילות ואין מה לעשות, זה כדורגל. -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 5 2009, 06:00 PM
|
הנה עוד הוכחה למה שאמרתי על בית"ר:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.69876.html סתם נופלים על האוהדים שלנו גם בבית"ר יש אוהדי הצלחות גם מכבי ת"א גם הפועל בכולם יש. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| guym |
פורסם ב: Dec 5 2009, 06:12 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
כמו שאמרתי אוהדי הצלחות זה בכל מקום קהל שמועדד גם בפיגור זה נקרא קהל אמיתי...הקהל בבאר שבע הולך למשל אחרי 3-0 דקה 60 הביתה..אבל הגוש של המועדדים ממשיך לעודד..אבל הרוב בשקט...אבל 3-0 זה לא קנה מידה.ב1-0 אנחנו מעודדים כמו שצריך ..(פיגור יעני )
-------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 5 2009, 06:48 PM
|
||
כמו רוב הקהלים בארץ אתם לא מיוחדים בקטע הזה הקהל של הפועל הכי טוב לעודד בפיגור אבל זה רק כי הם רגילים להיות בפיגור -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
(37) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |