אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום ווינר וטוטו

ווינר פי המחודש!

חוקי הפורום תקנון/חוקי הפורום!
(37) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון »  ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

> 10 מ10
Winnerrr
פורסם ב: Dec 2 2009, 11:34 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

קבוצה: פורום פרטי
משתמש מספר: 2,008

מצב: Member is Offline

QUOTE (ExsoTic Cop @ Dec 3 2009, 12:00 AM)
קראתי שרוב אוהדי חיפה מוכרים את הכרטיסים למשחק האחרון בליגת האלופות אוהד אמיתי לא אמור ללכת לעודד גם במשחקים שאין סיכוי למשהו?
זה שוב מוכיח תטענה שאתם אוהדי הצלחות.

אמרתי מהתחלה שרוב הקהל בצ'מפיונס מן הסתם זה לא קהל אמיתי ככה שזה לא מפתיע..

ושוב אני אשאל מה הקשר מה מכבי ת"א לא היו מביאים 40 אלף אז זה אומר שבאים 18 אלף אוהדים כל משחק בית של מכבי ת"א חלאס כבר ל**** תשכל נדב אם אין לך משהו חכם להגיד אל תגיד כאילו באותו מצב חלק מאוהדי מכבי ת"א לא היו מנסים למכור יאללההההההההההההההההה

הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 2 2009, 11:38 PM

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
Winnerrr
פורסם ב: Dec 2 2009, 11:35 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

QUOTE (Ronaldinho @ Dec 2 2009, 11:59 PM)
את קלינגר אף אחד לא קילל אחרי האליפות ולא אחרי שהוא העלה אותנו לליגת האלופות למרות שרוב הקהל היה נגדו. הראו את המינימום כבוד. אבל אחרי שבאותה עונה של ליגת האלופות מכבי סיימה מקום 8 בליגה ועוד הייתה באיזושהי סכנת ירידה, אז כן ברור שיקללו שגם משחקים מגעיל וגם אין תוצאות.

וואן זה גם אתר שאני לא סובל אותו הלוואי שישרף ביחד עם אופירה, אבל winerrr אמר שהוא אובייקטיבי לפני כמה תגובות אז הבאתי לו דוגמאות משם. עכשיו הוא אומר פתאום שזה אתר צהוב חחחחח לפחות תהיה עקבי.

כן זה אתר צהוב אבל במקרה של בית"ר הנתון היה מדוייק הם מדייקים איפה שהם רוצים...

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
$oR$
פורסם ב: Dec 2 2009, 11:43 PM
צטט הודעה

מהמר רציני

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 3,201

QUOTE (Ronaldinho @ Dec 2 2009, 11:59 PM)
את קלינגר אף אחד לא קילל אחרי האליפות ולא אחרי שהוא העלה אותנו לליגת האלופות למרות שרוב הקהל היה נגדו. הראו את המינימום כבוד. אבל אחרי שבאותה עונה של ליגת האלופות מכבי סיימה מקום 8 בליגה ועוד הייתה באיזושהי סכנת ירידה, אז כן ברור שיקללו שגם משחקים מגעיל וגם אין תוצאות.

וואן זה גם אתר שאני לא סובל אותו הלוואי שישרף ביחד עם אופירה, אבל winerrr אמר שהוא אובייקטיבי לפני כמה תגובות אז הבאתי לו דוגמאות משם. עכשיו הוא אומר פתאום שזה אתר צהוב חחחחח לפחות תהיה עקבי.

לא אמרתי שקיללתם אחרי האליפות,גם את רוני לוי אף אחד לא קילל בשיאו ועוד הרבה מאוד תמכו בו גם ב06/07 שהקבוצה קיבלה תבוסות בליגה ממכבי הרצליה(שלא לדבר על בית"ר) ועפנו בגביע להפועל רמת גן שהייתה אז בארצית,רק בעונה לאחר מכן ששוב כלום לא עבד והוא לא היה מוכן להודות בטעויות שלו והתנהל בצורה אגואיסטית ושוויצרית כלפי הקהל אז כן,נמאס.

וגם לו לא היה הרבה אהדה בפנים הקהל כי האליפות הראשונה והדוחה שלו ביחד עם הבונקר נגד רוזנבורג השאירו טעם רע מאוד אצל הרבה אוהדים.
וגם כמותית שאתה מדבר על מספרים קטנים של אוהדים שמגיעים למגרשים זה התחיל בעיקר אצלו,כי לפני זה היו כמויות גדולות מאוד של אוהדים בטח בעונות של גרנט שום ואלי כהן וגם בעונות הפיננסיות.

בקיצור,יש אצלנו אוהדי הצלחות פה ושם כי אנחנו קבוצה מצליחה בעשור הזה ואין מה לעשות ככה זה,אבל זה בטח לא כמות כ"כ גדולה או חצי כמו שאתה מנסה לתאר ומקצין את זה.
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמש
Ronaldinho
פורסם ב: Dec 2 2009, 11:44 PM
צטט הודעה

El Gaucho

משתמש מספר: 269

QUOTE ($oR$ @ Dec 3 2009, 01:00 AM)
חוץ מזה שלא תבינו אותי לא נכון אני לא בא לבקר את הקהל של מכבי ת"א או משהו,העניין הוא שאתם שומעים שאצלנו כל הקהל זה אוהדי הצלחות בני 13 אז קל להדביק את זה לקהל שלנו ושאם רוצים אפשר למצוא רע ולכלוך אצל כל הקהל,אבל סבבה תמשיכו לחשוב לפי מה שאתם שומעים ברחוב כשאתם לא באמת יודעים.

אני אומר את מה שאני חושב כמו שאני רואה את זה.

ואני אובייקטיבי. הקהל של מכבי גם ממש לא מושלם ויש הרבה טמבלים שאין להם מושג וכמובן גם אוהדי הצלחות כמו בכל קהל. הבעיה שלדעתי בחיפה זה בכמויות מגעילות וברמה אחרת לגמרי.
איו לי שום אינטרס דווקא לתקוף את חיפה. להפועל למשל לדעתי יש את קהל שהוא נאמן מאוד ורחוק מלהיות קהל הצלחות, ואין מועדון שאני יותר שונא ממנו.

--------------------
user posted image
המלך החדש.
PMשולח הדוא"ל
Winnerrr
פורסם ב: Dec 2 2009, 11:44 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

ת'אמת שמהתחלה ידעתי שרוני לוי הוא בלוף אבל בטח שלא קיללתי חיכתי לרגע הנכון biggrin.gif

אני מת שעונה אחת-שתיים מכבי ת"א ישחקו בחיפה וחיפה בת"א מעניין מה יהיו כמויות הקהל הממוצעים אור אתה מייצג את המיעוט זה שאתה בא עם מנוי מקריית גת תאמין לי שאתה נחשב לחריג.

לדעתי הקהל הכי טוב בארץ זה של הפועל רק הבעיה שאין להם כמות ואפשר להבין למה.

הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 2 2009, 11:51 PM

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
winner בדם ובנשמה
פורסם ב: Dec 3 2009, 12:03 AM
צטט הודעה

8 זה בדם א.א

משתמש מספר: 3,502

עצור שנייה רובי..
על מה מתווכחים פה עכשיו איבדתי אותך קצת smile.gif

מה אתה רוצה להוכיח ומה קשור שמכבי ישחקו בחיפה?

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
Winnerrr
פורסם ב: Dec 3 2009, 12:11 AM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

QUOTE (winner בדם ובנשמה @ Dec 3 2009, 12:31 AM)
עצור שנייה רובי..
על מה מתווכחים פה עכשיו איבדתי אותך קצת smile.gif

מה אתה רוצה להוכיח ומה קשור שמכבי ישחקו בחיפה?

הוא צוחק כאילו שמגיעים כמות נמוכה של אוהדי חיפה למשחקים פחות אטרקטיבים אז אני טוען שיש הרבה אוהדי חיפה במרכז והם לא ישקיעו את כל הזמן נסיעה(שעה וחצי מינמום רק צד אחד)כי זה קשה כלכלית וגם זה מצריך זמן שלא תמיד יש כדי להגיע.

אם המצב היה הפוך אני רוצה לראות אם הייתם שומרים על הממוצע הזה שאתם כ"כ מתגאים בו כי קל ללכת למשחקים פחות אטרקטיבים שהקבוצה שלך משחקת 10 דקות מהבית שלך.

כמובן שאתה לא מייצג את מה שאני טוען אבל אתה חריג אני לא רוצה לשאול מה ההורים שלך עובדים וכאלה אבל סחטיין על ההשקעה שלך בכל מקרה.

הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 3 2009, 12:12 AM

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
מהמר עם תעודות
פורסם ב: Dec 3 2009, 12:16 AM
צטט הודעה

קצין הימורים ראשי

משתמש מספר: 311

6 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 2 משתמשים אנונימיים)
4 משתמשים: מהמר עם תעודות, winner בדם ובנשמה, $oR$, ExsoTic Cop

"ורבים מישני עפר יקיצו".

winner בדם ובנשמה
פורסם ב: Dec 3 2009, 12:29 AM
צטט הודעה

8 זה בדם א.א

משתמש מספר: 3,502

הקטע אבל הוא לא שהממוצע קהל של מכבי יותר גדול כי זה ברור שיש לה יותר אוהדים, הקטע שהוא יותר יציב ובין שנים של הצלחה לשנים של כישלון אין הבדל גדול..

והמצב כלכלי של ההורים לא טוב למרות שבשנה הראשונה שהתחלתי ללכת הם היו עוזרים לי אבל בשנים אחרונות הרוב זה מכסף שעבדתי עליו..

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
Winnerrr
פורסם ב: Dec 3 2009, 12:35 AM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

QUOTE (winner בדם ובנשמה @ Dec 3 2009, 12:57 AM)
הקטע אבל הוא לא שהממוצע קהל של מכבי יותר גדול כי זה ברור שיש לה יותר אוהדים, הקטע שהוא יותר יציב ובין שנים של הצלחה לשנים של כישלון אין הבדל גדול..

והמצב כלכלי של ההורים לא טוב למרות שבשנה הראשונה שהתחלתי ללכת הם היו עוזרים לי אבל בשנים אחרונות הרוב זה מכסף שעבדתי עליו..

גם אצלנו זה ככה לדעתי יש מקום לבדוק ממוצע קהל עונתי?

הנה סתכל בעצמך:
http://maccabi-haifafc.walla.co.il/ts.cgi

כנס לכל עונה ותראה מה הממוצע העונתי של קהל בית תמיד נע בין 8-9 אלף.

הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 3 2009, 12:37 AM

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
guym
פורסם ב: Dec 3 2009, 02:36 AM
צטט הודעה

גם הוא בן אדם

משתמש מספר: 3,725

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם פשוט מוכיחים אחד לשני שאין דבר כזה קהל שהוא לא קהל של הצלחות...זה שאתם מביאים כמות נחמדה גם כשהקבוצה במשבר זה כי יש לכם כמות אוהדים גדולה אין קשר בכלל..ביתר הקבוצה עם הכי הרבה אוהדים בארץ ככה שאין מצב שיהיה משחק שלא יהיה להם פחות מכמה אלפים טובים..כל קהל בארץ הוא קהל הצלחות אין קהל שהוא לא ...מה שיש אולי בארץ זה קהל שיודע לעודד את הקבוצה שהיא בפיגור אבל גם את זה לא ראיתי עדיין..חיפה מול תל אביב לא עודדו כל המשחק דקה 43 נזכרו פתאום לשיר ירוק עולה אלקקק הפרשן שהיה לא זוכר מי " איזה קהל יש לחיפה מעודד גם בפיגור " על מי אתה עובד חחחחחחחחחחחחחחח לשיר איזה שיר בגלל איזה החמצה של קטן ולהתלהב בדיוק 2 דק' זה נקרא לעודד

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמשICQ
roiei
פורסם ב: Dec 3 2009, 04:56 PM
צטט הודעה

מושחתים - � מאסתם!

קבוצה: מנהלים ראשיים
משתמש מספר: 159

אנשים שכחו בשביל מה באים למגרשים ...?
אני אישית מגיע למשחקים בשביל לראות את הקבוצה שלי משחקת כדורגל אטרקטיבי, זה מה שאני אוהב ומזה אני נהנה. ברור שאני לא מצפה שכל משחק יהיה עילוי אבל אפשר לקלוט אחרי כמה משחקים לאן הקבוצה "מכוונת" ומה הקו מחשבה.

בסך הכל אני בא להנות, ובשביל זה אנשים משלמים כסף, בדיוק כמו ללכת להצגה או לסרט.

ואם אתם רוצים לקרוא לי קהל הצלחות - אתם מוזמנים - על ה*** שלי.

לפחות אני לא זה שבא בהמוניו לראות קבוצה לא אטרקטיבית שכובשת שער ועושה בונקר ובזבוזי זמן למשך 65-70 דקות משחק - וחוזר הביתה כאילו לקחתי איזה טריפל.

אנשים לא מבינים לוגיקה מאוד פשוט:
הקהל מצביע ברגליים!
אם תגיעו למשחקים ותראו משחקים אטרקטיביים - גם הקבוצה וגם הקהל ירוויחו
אם תגיעו למשחקים ותראו משחקים לא אטרקטיבים ומשעממים - הקהל יגיע פחות והקבוצה לא תרוויח מכך, גם לא מבחינת הישגים, ואם הקהל בכל זאת ימשיך להגיע - לקבוצה כבר לא יהיה אכפת.
אני מדבר על הקו מחשבה הכללי ולא על תצוגות יחידות, כי לפעמים יש נפילות ואין מה לעשות, זה כדורגל.

--------------------
user posted image
Winnerrr
פורסם ב: Dec 5 2009, 06:00 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

הנה עוד הוכחה למה שאמרתי על בית"ר:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.69876.html

סתם נופלים על האוהדים שלנו גם בבית"ר יש אוהדי הצלחות גם מכבי ת"א גם הפועל בכולם יש.

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
guym
פורסם ב: Dec 5 2009, 06:12 PM
צטט הודעה

גם הוא בן אדם

משתמש מספר: 3,725

כמו שאמרתי אוהדי הצלחות זה בכל מקום קהל שמועדד גם בפיגור זה נקרא קהל אמיתי...הקהל בבאר שבע הולך למשל אחרי 3-0 דקה 60 הביתה..אבל הגוש של המועדדים ממשיך לעודד..אבל הרוב בשקט...אבל 3-0 זה לא קנה מידה.ב1-0 אנחנו מעודדים כמו שצריך ..(פיגור יעני )

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמשICQ
Winnerrr
פורסם ב: Dec 5 2009, 06:48 PM
צטט הודעה

מכבי יש רק בחיפה

QUOTE (guym @ Dec 5 2009, 06:40 PM)
כמו שאמרתי אוהדי הצלחות זה בכל מקום קהל שמועדד גם בפיגור זה נקרא קהל אמיתי...הקהל בבאר שבע הולך למשל אחרי 3-0 דקה 60 הביתה..אבל הגוש של המועדדים ממשיך לעודד..אבל הרוב בשקט...אבל 3-0 זה לא קנה מידה.ב1-0 אנחנו מעודדים כמו שצריך ..(פיגור יעני )

כמו רוב הקהלים בארץ אתם לא מיוחדים בקטע הזה הקהל של הפועל הכי טוב לעודד בפיגור אבל זה רק כי הם רגילים להיות בפיגור laugh.gif

--------------------
user posted image
יוסי בניון1-ריאל מדריד0
PMשולח הדוא"ל
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא (37) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

[ זמן ביצוע: 0.0138 ]   [ 23 שאילתות בשימוש ]   [ כבויה דחיסת GZIP ]

Copyright © 2003 - 2026 WinnerP.net All Rights Reserved
כל הזכויות שמורות לבעלי האתר. האתר מומלץ לצפיה ברזולוציה של 1024X768