| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Jul 20 2009, 07:14 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=clFRKUjpDM4&feature=related
תגידו אני רוצה לעשות אחד כזה "היטלר מתעצבן על מועצת ההימורים" , יש לי כבר טקסט והכל, מישהו יכול לעזור לי מבחינה של "איך אני עושה את זה?" |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Jul 20 2009, 07:31 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
הנה משהו בסגנון
נסענו לתחנה בחולון, המשכנו הלאה לתחנה.. בלה בלה ואחרי כל הסיבובים האלה? כמה יצא בסוף? אדוני ... ממ.. נפלנו במשחק אחד כל מי שמהמר בסטאן ג'יימס, ויקטור צ'נדלר או בט365 שיצא מהחדר ואז הוא משתגע: זה לא פייר! נמאס לי כל פעם אני נופל על משחק אחד ^^^ אני חושב שאין לי מזל כבר שנים אני מנסה לזכות העיקר כשאתה זוכה שולחים SMS כל פעם קבוצה צרפתית ******* דופקת לי את הטור אדוני, היו עליה ירידות יחסים, היא גם בכושר טוב מעניין את הסבתא שלי! כושלאמא שלהם לא מנצחים קבוצה במקום אחרון אדוני, אתה חושב שהיה משחק אחר יותר טוב? אני אקח את העפרונות האלה ואדחף לך אותם לתחת עוד רגע |
|
![]() ![]() ![]() |