| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: May 7 2009, 07:17 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
הוא לא שיחק הרבה השנה וששיחק היה לא משהו, פפ חשב שאם יאלתר וישים מישהו חזק על דרוגבה זה יספיק אבל בתאכלס טורה עשה המון חורים ורואים שהוא לא בלם... אני מקווה שבמשחקים הקרובים בליגה פפ ישלב את קסארס ויכניס אותו לעניינים כי אם לא באמת שזה לא יגמר טוב..
דניאל ראיתי את מנצ'סטר במשחקים מול פורטו וארסנל, באמת הם משחקים טוב ויש להם משחק הגנה קטלני ואפילו רוני רודף כמו מטורף על הקו אחרי המגן שלו אבל אני מאמין שההתקפה של בארסה תצליח להתמודד איתם.. החלק הבעייתי יהיה ההגנה אבל אני מקווה שפיקה שנותן הצגות מדהימות ב-3 חודשים אחרונות שוב יתעלה על עצמו ויהיה בסדר.. -------------------- ![]() |
| roiei |
פורסם ב: May 7 2009, 09:23 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
הטעות הזאת כמעט עלתה לבארסה ביוקר, לא היה חסר הרבה שצ'לסי יבקיעו עוד אחד. גם בוסקטס פחות טוב מטורה במרכז המגרש, החסרון של טורה שם היה מורגש מאוד. לדעתי זה שיקול לא נכון של המאמן, בלם זה בלם גם אם הוא לא שיחק הרבה זמן ובהחלט יש לו עדיפות על פני קשר אחורי. -------------------- ![]() |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב: May 8 2009, 04:12 AM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
קשה לתת לשחקן ששיחק הכי מעט מהסגל העונה לפתוח בכזה משחק. לגמר עכשיו אני מאמין שיכניסו אותו לאט לאט לכושר במשחקים שנשארו בליגה.
בוסקטס שחקן טוב אבל ילד הוא השתין במכנסיים מגודל המשחק... לכל מי שאומר שבארסה גנבו את המשחק - זה נכון, אבל צ'לסי יכולים לבוא בטענות רק לעצמם. נכון, שיפוט בי**** ושני פנדלים ברורים שאי אפשר להתווכח עליהם היו צריכים להיות, אבל אם צ'לסי הייתה יודעת מה זה התקפה היא הייתה לוחצת על בארסה מדקה 66 שאבידאל באדום ובארסה עם חצי בלם בהגנה והייתה יכולה להביס אותה תבוסה שתיזכר לעוד הרבה זמן. במקום זה הקבוצה הפחדנית הזאת עושה חילוף מוציאה את דורגבה ומכניסה עוד קשר/מגן. זה הגורל של קבוצה שבאה להתאבק ולא לשחק כדורגל. -------------------- ![]() המלך החדש. |
| חולה על כדורגל |
פורסם ב: May 8 2009, 01:15 PM
|
||
|
מייקל סקופילד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 15,919 משתמש מספר: 248 תאריך הצטרפות: 16-September 03 מצב: ![]() |
עזוב, היה לכם מזל, זה הכל. יש לכם עונה מדהימה וכנראה זה מה שהגורל רצה...... נתראה שנה הבאה |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: May 11 2009, 12:50 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
לאינייסטה יש יום הולדת 25 היום, והוא כנראה סיים את העונה /:
איזה עצוב.... -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 11 2009, 12:58 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
פויל ופיקה משחקים בגמר כרגע לא? אם כן אז אין בעיה לבארסה... וחבל שכך... לפחות אבידל ודני אלבס לא בגמר...
-------------------- Respect My Authoritah |
| c_web |
פורסם ב: May 11 2009, 02:32 PM
|
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
מניו זוכה בדוק..
חצי הרכב של בארסה מול ההגנה הטובה בעולם. תבינו לבד מה יהיה שם -------------------- ![]() [IMG] |
| Winnerrr |
פורסם ב: May 11 2009, 02:40 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אני גם חושב ככה לצערי לא מבין למה בארסה פיבוריטית באתרי ההימורים... -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| samigan |
פורסם ב: May 11 2009, 06:10 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
היו צריכים לתת אותו יחס הכל פתוח -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| $oR$ |
פורסם ב: May 12 2009, 02:19 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
גם כשכולם כשירים בהגנה של בארסה היא לא מדהימה..המפתח שלה לא לספוג זה הקישור שאם ישחק בשלמותו אני מאמין שישלוט במשחק ויתן למניו לפתח כמה שפחות התקפות.
יאללה,רק שאנייסטה והנרי יהיו כשירים. |
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |