| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| guym |
פורסם ב: May 2 2009, 07:55 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
או שהחיים משעממים
-------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 2 2009, 08:04 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
only you man
החיים הם מה שאתה עושה מהם -------------------- Respect My Authoritah |
| samigan |
פורסם ב: May 3 2009, 02:50 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
משעמם בטח משעמם אבל השאלה מה התדירות בעבודה אצלי במטבח השעמום הכי משגע מיצד אחד זה מעצבן כשנכנסות הזמנות למנות ואתה צריך להכין ומיצד שני כשלא נכנסות הזמנות(ומשעמם)הזמן לא עובר והמשמרת נמשכת לנצח אז אני כבר לא יודע מה יותר טוב בעבודה להשתעמם או לעבוד הודעה זו נערכה ע"י samigan ב May 3 2009, 02:51 PM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| guym |
פורסם ב: May 3 2009, 03:18 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
גם לי הייתה עבודה מסוג כזה יותר מייאשת אפילו
עבדתי בעיתונים צריך לצעוק ידיעות 2 שקלים מידי פעם כשאף אחד לא קונה השעון לא זז וגם ככה אני אומר לעצמי לאן אתה ממהר תגיע הביתה ויהיה לך משעמם אז זה לא משנה ואין לזה סוף לשעמום הזה -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 3 2009, 06:22 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
תלמד משהו... -------------------- Respect My Authoritah |
||
| samigan |
פורסם ב: May 3 2009, 09:01 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
לא תמיד יש אנרגיות להפיג את השעמום נ.ב נראה לי אני השנה יכניס אותה להריון מזה נראה לי יענו כמעט 100 אחוז היא גם רוצה ואז אולי לא יהיה משעמם -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| guym |
פורסם ב: May 3 2009, 09:54 PM
|
|
ילדים זה שמחה
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: May 3 2009, 10:40 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
כן אבל לא ילדים כמוך..
סתאם(: -------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: May 3 2009, 10:53 PM
|
||
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: May 4 2009, 06:05 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אם לא תצליח אני יכול לנסות? איזה חלום סמי ג'וניור קבוצה כמו שצריך לא חלשה כמו של אבא שלו מצד שני אם יהיה סמי ג'וניור אבא סמי לא יהיה פה יותר לא יהיה על מי לצחוק יותר בהאטריק הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב May 4 2009, 06:09 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 4 2009, 10:16 AM
|
||
רובי יש תור. צריך להרשם אצל רועי -------------------- Respect My Authoritah |
||
| guym |
פורסם ב: May 4 2009, 02:36 PM
|
|
זה דיי מצחיק שאומרים שצריך מסגרת כי זה עיסוק כי הרי כל העיסוק הזה והמסגרת זה בשביל שיהיה לך חיים טובים לא בשביל שזה יהיה החיים שלך ( העבודה ולימודים )
כל המאמץ שמתאמצים ובסוף אתה מגיע הביתה ומשעמם לך אז אתה מחפש מה לעשות יש משפט שאומר "לחיות זה דבר נדיר, רוב האנשים פשוט קיימים" -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 4 2009, 03:57 PM
|
||
אי אפשר כל היום לצאת, לטוס למקומות וכל היום להנות, משמע לחיות. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: May 4 2009, 04:40 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
****** הייתי צריך להתחיל היום לעבוד קבוע בחפירות ארכיאולוגיות פתאום באים לי אתה כהן אסור לך כי נקברו שם לפני כמה אלפי שנה איזה מוסלמים רקובים הבני ***** האלה גם מפציצים אותנו וגם לא נותנים לי לעבוד... ועכשיו משעמם לי.... וכולם בצבא... וה-2 חברים היחידים שלא בצבא עובדים שם... גיא בוא ניפגש תעביר לי את הזמן אתה מומחה בזה חח
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 4 2009, 05:30 PM
|
||
אל שתשכחו ואזלין -------------------- Respect My Authoritah |
||
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |