| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| יניר |
פורסם ב: Mar 13 2009, 04:53 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
אני מתגייס יום שני, למוד"ש כמו שזכור לכם.
בחייאת תנו לי את כל האפשרויות לצאת, ולעבור לנחל\גולני אם אני מסרב פקודה בבקו"ם יש סיכון שימנע ממני קרבי נכון? תודה חבר'ס זה חשוב לי -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Mar 13 2009, 09:16 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
בנאדם שיש לו פרופיל קרבי(72 ומעלה), אין לו בעיות ת"ש, בעיות משפחתיות, פסיכולוגיות וכו', אז אין מצב שבעולם שאם הוא יירצה קרבי הוא לא יגיע לשם. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| יניר |
פורסם ב: Mar 13 2009, 09:59 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
כן, אבל נניח אני מסרב, מה הסיכוי שבאמת אני אקבל נחל\גולני? וקרבי הבנתי כן, אבל שאני לא אדפק בסוף באיזה קרק"ל או משו חח -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Mar 14 2009, 02:56 AM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
תלוי באלף ואחת דברים. תחילת המסלול הבא של היחידות האלה, הקצין מיון שתיפול עליו וכו'.
אם אני לא טועה המסלול החדש של גולני מתחיל ביוני ושל נחל עכשיו. -------------------- Respect My Authoritah |
| יניר |
פורסם ב: Mar 14 2009, 04:44 AM
|
|
מ"ז המסלול החדש?
יש גיוס גולני בראשון ונחל ברביעי אם זה מה שהתכוונת, אני מתגייס בשני ד"א מה איתך איפה אתה בצבא? ותודה,שכחתי להגיד -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Mar 14 2009, 03:10 PM
|
כן לזה התכוונתי. יש גיוס גולני במרץ? בטוח?
אני מדריך חובשים של חיל המודיעין. בקשה אחי. -------------------- Respect My Authoritah |
|
![]() ![]() ![]() |