| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| guym |
פורסם ב: Mar 12 2009, 12:11 AM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
אני נמצא בטיפול נגד אובססיות לדברים נגיד אני חושב על משהו אז אני לא עוזב אותו אני טוחן וטוחן את זה שוב ושוב ושוב
כל פעם זה נושא אחר עכשיו אני טוחן ת'נושא של מוות נכנסתי לזה יותר מידי חזק יעני פתאום נראה לי מוזר שאני ימות יום אחד למרות שתמיד ידעתי את זה אבל פתאום אחרי שאני טוחן את זה הרבה זמן כבר שבוע בערך זה נראה לי מפחיד לא יודע איך להסביר את זה -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 12 2009, 12:15 AM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
מה אתה רוצה שנעשה?
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| guym |
פורסם ב: Mar 12 2009, 12:35 AM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
תמותו ביחד איתי אנערף -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 12 2009, 01:28 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
לא יקרה -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 12 2009, 01:30 AM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
אז תגסוס איתו לפחות -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 12 2009, 01:37 AM
|
||
לא מספיק הפורום? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Mar 12 2009, 02:30 AM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
זה מזכיר את הפרק בחברים של נאור בעונה ראשונה שנתקע להם השיר של שובי שובי לים בראש והם ניסו לחשוב על משהו אחר כדי שהוא יצא מהראש... ממש אחד לאחד המקרה שלך..
-------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Mar 12 2009, 11:21 AM
|
||
|
כולם הרי מדחיקים את המוות וחושבים שנחיה עד אין סוף גם אני רגיל להדחיק אבל עכשיו כשאני לא מצליח זה ניהיה מעצבן -------------------- ![]() |
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 12 2009, 12:09 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
זה מה שאמרתי לך קודם כבר שלאנשים אין תשובות ובגלל זה גם לא אוהבים את השאלות יש אנשים שמוכנים לעזור אבל קוראים להם פסיכולוגים והם לוקחים כסף על זה וסתם לא מצדיקים את הכסף שהם לוקחים גם להם אין באמת תשובות נ.ב אתה יכול לדבר על זה(מוות)גיא אבל יסגרו את האזניים -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| guym |
פורסם ב: Mar 12 2009, 01:45 PM
|
||
|
אני באמת בטיפול של תרופות ופסיכולוגי כרגע -------------------- ![]() |
||
| RAN-R |
פורסם ב: Mar 12 2009, 02:03 PM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
תשמע גבר תחלש בראש
אתה לא מסוגל להיחליט בעצמך דברים תתחיל לחשוב חיובי תן לראש שלך לחשוב קצת ולא לרגש תתחיל לעשות עם עצמך דברים תבא כותב פה דברים אבל תלא מנסה אפילו לעשות דברים כדי לשפר את זה מזה טיפול,רק במחלה מטפלים ואתה צריך לטפל בזה בינך לעצמך ולא עם כדורים וכאלה תכולה ילד תלא יודע מזה בעיות עוד קח את עצמך בידים ותתחיל לחשוב חיובי ושונה תראה שזה ישתנה אם תמשיך לחשוב שתרופות זה טוב וזה מה שיחזק אותך אז המצב שלך גרוע |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Mar 12 2009, 03:40 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
תאכלס אתה אחד הבכיינים... אין לך אף בעיה רצינית אבל אתה אוכל על עצמך סרטים מי ישמע מה קרה... אני כמו טמבל המשכתי ליג' ורוב הסיכויים גם שנכשלתי וסתם בזבזתי עכשיו שנתיים(כי גם ממשיך ליד' ורק אז מתגייס), שנה שעברה גילו לאמא שלי סרטן(בעזרת השם היום היא כבר בסדר).. יש פה כאלה יש להם בעיות בריאותיות או קרובי משפחה שנפטרו וואללה ממשיכים לתפקד ולא רק יושבים בבית ומרחמים על עצמם כל היום ושלא יודעים כבר מה לעשות... וזה בלי להזכיר את סמי שהמקרה שלו בכלל מיוחד -------------------- ![]() |
||
| guym |
פורסם ב: Mar 12 2009, 03:59 PM
|
||
|
מבאס אותי לחשוב שיום אחד כל זה יגמר מה כבר יכול לעזור לי -------------------- ![]() |
||
| Carlos Tevez |
פורסם ב: Mar 12 2009, 05:17 PM
|
![]() קרלוס טבז - המארדונה הבא! ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,911 משתמש מספר: 870 תאריך הצטרפות: 8-March 04 מצב: ![]() |
אתה יותר מדי מחובר לצד הרוחני והנפשי שלך...תתחיל להתחבר לצד הפיזי וחסר חשיבות בחיים...תתחיל ל****...
-------------------- חולה על בוקה
ריבר נאצים!!! |
| guym |
פורסם ב: Mar 12 2009, 06:21 PM
|
||
|
מה הכוונה חסר חשיבות לא הבנתי מה חסר חשיבות -------------------- ![]() |
||
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |