| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (12) [1] 2 3 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| guym |
פורסם ב: Dec 2 2008, 03:58 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
היייתי בדכאןו שלוש שבועות סביב נושא אחד איכשוהו לקחתי כדורים שהוציאו אותי טיפה מזה
עכשיו אמור לקחת לתקופה ארוכה כדורים ולאחר מכן לטפל באיזה חרדה שיש לי אבל בינתיים שוב חוזר לי המעגל של הבעיות של הנושא שיש לי איתו בעיות בין השאר שכל דבר יש לי רגשות אשם לגבי ההורים בכל דבר לא טוב שאני עושה וכל מיני בעיות כאלה והבעיה שנובעת מכך היא חרדה חברתית מסוימת...אבל עדיין אני מרגיש חרא עם עצמי שגם אם אני יתגבר על חרדות חברתיות נגיד אני יהיה בקשר עם בחורה או משהו כזה כאילו אני ינצל אותה ודברים כאלה וזה מעגל אינסופי סראבק נמאס לי כבר אין לי כח להמשיך וכן מנסים לעזור לי אבל השעון מתקתק הלימודים ממשיכים ואתה גודל ומפספס את הנעורים שלך פשוט דיי אין לי כח אני מעדיף לשבת כל היום בבית אין לי כח להמשיך בתסבוך הזה עכשיו גם רוצים להוציא אותי מהצבא .מה זה יתן לי ? לפחות צבא יבגר אותי ילמד אותי משהו על החיים אתה כל החיים מחכה לצבא שישנה אותך או את התפיסה שלך על משהו מסויים ועכשיו גם את זה מעיפים לך? באמת שאין לי כח לכל זה וכל תגובה פה גם לא תעזור סתם כתבתי את זה כי דיברתי עם כל העולם כבר -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Dec 2 2008, 05:01 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
לא כ"כ הבנתי מה יש לך אבל זה נשמע כמו טיפול פסיכולוגי ולא פסיכיאטרי.
-------------------- Respect My Authoritah |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Dec 2 2008, 05:38 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
זה מה שקורה למי שנכנס לויינרפי בגיל צעיר מדיי...
ולא נורא תתנחם בזה שב"ש עולה סוף סוף ליגה.. -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 2 2008, 06:11 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
הילד במצב קטסטרופה ואתה מוצא לך זמן לצחוק...כאילו שחסרים פה נושאים שאפשר לצחוק בהם..תהיה בריא... תפרט מה בדיוק יש לך גיא...מה קרה? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יניר |
פורסם ב: Dec 2 2008, 06:25 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
גיא נשמה תזכור דבר אחד.
"השעה החשוכה ביותר היא בדיוק זו שלפני הזריחה" (4 בבוקר בערך -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
| LaTviA or DeAd |
פורסם ב: Dec 2 2008, 10:20 PM
|
![]() One Life , One Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,395 משתמש מספר: 208 תאריך הצטרפות: 24-August 03 מצב: ![]() |
איך אני שונא את התקופות האלה, אחי אתה חייב לצאת מזה.
להסתובב עם חברים , לעשות חיים. זה יעבור .. אני מקווה -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 2 2008, 10:45 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
כל אחד עובר את זה בחיים אתה לא היחיד הזמן מרפא הכול...
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Dec 2 2008, 11:48 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
כי הוא לא אומר בדיוק מה יש לו והוא אומר שהוא כתב פה לא בשביל התגובות אלא סתם להתפרק עוד קצת... -------------------- ![]() |
||
| samigan |
פורסם ב: Dec 3 2008, 01:49 AM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
כל אחד עובר את זה אבל אחרת(כשרגישים מאוד מרגישים הכל ואז קשה יותר) גיא לא חייבים ללמוד כל דבר לבד החיים בעצמם מלמדים אותנו הרבה בסוף הכל בא על מקומו בשלום הסר דאגה מליבך -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| מכבי תל אביב |
פורסם ב: Dec 3 2008, 03:12 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 879 משתמש מספר: 3,377 תאריך הצטרפות: 2-October 05 מצב: ![]() |
לא ממש הבנתי בדיוק מה יש לך, אם אתה יכול או רוצה להסביר מה יש לך, אולי אני אוכל או לפחות אנסה לעזור.
מקווה בע"ה שתרגיש יותר טוב ויהיה יותר טוב. |
| guym |
פורסם ב: Dec 3 2008, 04:05 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
לפי מה שהבנתי עם עצמי הבעיה מתחילתה היא גישה לנושא של החברה בעולם והתפיסה שלי ושל אנשים לגבי סקס וכל הנושא הזה איפושהו יש בי את הרצון לזה ומצד אחר את הנגד לנושא הזה
יש את היצר הרע כמו בכל אחד שרוצה את זה ומצד אחר יש את האמת של כל אחד מאיתנו שמחליט בינו לבין עמו האם הוא מסוגל להיות עם בחורה סתם כדי לנצל אותה וכו' וכל הנושא הזה אצלי אני אפילו לא בעמדה כדי לחשוב מה טוב לי בנושא הזה כי מה שהייתי עד עכשיום מישהי בחיים שלי תמיד התרחקתי בגלל שהנושא הזה פשוט עושה לי בלאגן אז אני כבר לא יודע איך לחשוב או מה לחשוב על אנשים שאני רואה אותם או מה לחשוב על עצמי דיי מעגל שחוזר על עצמו תנסו אתם לחשוב על זה - וליצור לעצמכם 1000 תירוצים כשאתם יודעים מה הבעיה שלכם וככה לשחק עם זה ולחזור לאותו מצב ככה שבועות שלמים..ליצור תירוצים שאתה לא זה אבל אתה כזה וכזה וכזה ורוצה להיות בן אדם טוב ורוצה ורוצה הרי כל החיים אתה גדל בחשיבה שזה מה שטוב וזה מה שאתה רוצה אבל יש רגע שבן אדם אומר לעצמו מה באמת טוב לו ...אצלי זה רחוק מזה בגלל חרדה מסויימת קודם חברתית ואחרי זה בנושא הזה או ההפך יש שיגידו כל זה בגלל בחורות ? זה לא זה בכלל והלוואי זה היה בגלל זה זה שלב רחוק מזה והזמן מתקתק - עוד מעט בגרויות ואני לא לומד , גיל 18 כל החבר'ה מדברים עייניינים וכו' , צבא ( אם יקחו אותי ) ואתה אוכל את עצמך בנושא הזה , אחרי זה אתה הולך לומד לומד נשאר עם הבעיה מגיע גיל 40 ופיספסת ת'רכבת משדכים לך מישהי מסריחה והנה תמו להם חיים עם פוטנציאל שלא מומש בגלל בעיה עם הנפש שלך ועם עצמך ועם האמת שלך ועם היצר הרע שלך קשה קשה - הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שיגמר כי לא נותר בי כח עכשיו לך תספר את מה שכתבת כאן למי שמטפל לך בבעיה ולא ללכת איתו סחור סחור הודעה זו נערכה ע"י guym ב Dec 3 2008, 04:11 PM -------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Dec 3 2008, 04:30 PM
|
||
|
לא יכול אחי אני רואה בן אדם וישר אני מנתח אותו בדרך שלי האם הוא כזה האם הוא חושב ככה האם ככה לא מסוגל לראות בני אדם וכן ניסיתי מסיבות בעבר וואלה בינתיים ( אולי בגלל הבעיה שלי ) לא בשבילי .. גם אם יביאו לי עכשיו בחורה מושלמת אני לא יתקרב אלייה לא מסוגל רק אם יביאו לי אחת עם דפקה כמו שלי אני יחיה נורמלי אני חושב ככה שגם הכדורים הזמניים האלה זה בסך הכל להוריד לי את החרדה יכול להיות שתוך שבוע אני חוזר לאהוב כדורגל וכל זה אבל הבעיה תשאר וברגע שהכדורים ירגיעו אותי מספיק אז יתחיל הטיפול ולהתמודד עם הפחד פנים מול פנים וכשכל העולם נגדך - לך תסביר לעולם שאתה ביישן/חרד/מתוסבך ואתה צריך להתמודד ולהכיר וכו' הודעה זו נערכה ע"י guym ב Dec 3 2008, 04:32 PM -------------------- ![]() |
||
| guym |
פורסם ב: Dec 3 2008, 04:32 PM
|
||
|
ברגע שיש לך מחסום או שתתמודד איתו או שתחיה איתו בכיף מבחוץ ומבפנים תאכל את הלב על החיים שבזבזת כרגע הכי קל לי לברוח כמובן שבסוף אני יהיה חייב להתמודד -------------------- ![]() |
||
| יניר |
פורסם ב: Dec 3 2008, 05:52 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
עוד פעם גיא, לא בדיוק הבנתי את הבעיה לגמרי, אבל ממה שנראה לי זה החיפוש אחרי אהבה.
כמו שלטביה כבר אמר, לכולם יש את התקופות האלו, זה חלק מגיל ההתבגרות אין אפס. מה שאתה צריך לדעתי זה לנסות ולא לחשוב על זה, כי כשתמצא אהבה אתה תבין שכל הקטע של ניצול,יצר וכו' לא רלבנטי. כי את כל הדברים האלה עושים פשוט מאהבה ולא מחרמנות. לבינתיים כדי שלא תצטער על זה אח"כ תשקיע בלימודים,תצא תנסה להנות כמה שיותר, ותראה איך הכל יסתדר מעצמו כבר. הודעה זו נערכה ע"י יניר ב Dec 3 2008, 05:53 PM -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
| guym |
פורסם ב: Dec 3 2008, 06:07 PM
|
|
זה לא בדיוק כמו שאתה חושב כי אני אפילו לא מחפש וגם אם אני ימצא אני לא יעשה שום דבר למען זה בגלל הדבר שיתפתח אצלי
אני יתבייש מה יגידו וכו' אני אפילו לא ידע מה להגיד לה תקרא את זה אולי תבין מה אני מפחד להיות ולמה אני כל כך מפחד תקרא את זה ובעיקר את התגובות או את תגובה 11 אני הכי מזדהה איתו למרות שעומדת פה בעיה כלשהי שאני עדיין מחפש אותה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3222476,00.html רק שאצלי המצב טיפה פחות גרוע ואני עוד לא בן 25 הודעה זו נערכה ע"י guym ב Dec 3 2008, 06:09 PM -------------------- ![]() |
(12) [1] 2 3 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |