| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| omer22 |
פורסם ב: Dec 23 2008, 04:03 PM
|
![]() Arkadi Gaydamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 6,323 משתמש מספר: 1,896 תאריך הצטרפות: 26-November 04 מצב: ![]() |
למי שזוכר הייתי בקורס טייס, עפתי בצ'קים (15 טיסות, מעיפים 60% מהאנשים אחריהן..) תאמת שבקורס שלנו העיפו ממש הרבה התחלנו 250 ואחרי חצי שנה נשארו 90.
אח"כ הייתי חודש בתאילנד עם חברים... בא בטוב. ביום-יום עובד ומחכה למרץ, התקבלתי לזיק (יש לאמר אחרי 2 ראיונות שבהם מויינו 15 איש מהקורס, מהם התקבלנו 2) ולשם אני מתגייס שוב אחרי הדחיית שירות בתפקיד מפעיל כתב"מים. תפקיד מורכב הרבה קבע. אמור להיות מעניין. בעקרון הכל סודי אני לא יודע יותר מדיי ומה שאני כן יודע אני לא יכול לספר... מה חדש? בכל אופן אני מפקיד נראה לי לויקטור. אם למישהו יש חשבון ורוצה לקמבן את הבונוסים שיתן לי פרטית. וזהו לאט לאט נחזור לעניינים פה... הודעה זו נערכה ע"י roiei ב Dec 25 2008, 12:59 AM -------------------- ![]() |
| san |
פורסם ב: Dec 23 2008, 04:44 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 7,877 משתמש מספר: 1,392 תאריך הצטרפות: 10-August 04 מצב: ![]() |
עוד 5 שעות אני על המטוס לתאילנד... יש המלצות?
|
| יניר |
פורסם ב: Dec 23 2008, 05:58 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
לא נורא...
יצא לך להיות עם שביט אוברמן אולי? -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
| יוסי הפרסי |
פורסם ב: Dec 23 2008, 09:33 PM
|
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
מזה זיק?
-------------------- ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |