| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (12) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 9 2008, 11:28 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
בוקסר
ערבים ******* -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 10 2008, 02:26 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| guym |
פורסם ב: Dec 10 2008, 05:42 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
צודקים מה אני יגיד לכם
אבל כזה יגיע לקטע של בחורה אני יתחיל שוב עם הסיבוכים איפושהו אני שואל כל הזמן את ההורים שלי איך הם היו בגיל שלי איך הלך להם חפרתי לאבא שלי כבר כמעט עד כל פרט...למה אני עושה את זה למה אני מנסה לברר איך החיים שלהם היו פעם כאילו למה אני מנסה לחקות אותם ? -------------------- ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Dec 10 2008, 06:43 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
נגיד אתה משחק מנג'ר. יש לך קבוצה עם סגל מצוין אבל אתה לא מבין למה היא לא מצליחה אז אתה הולך ומסתכל על טקטיקה של קבוצה אחרת ומנסה לחקות אותה. אחי תפסיק לחשוב כ"כ הרבה, קח כמה נשימות עמוקות, ותצא החוצה ותעשה מה שאתה רוצה, תגיד מה שבא לך, אם אתה רוצה באמצע הרחוב לצעוק תצעק. אתה חייב להשתחרר מכל השטויות שהכנסת לעצמך לראש. ד"א לכל השאלות שאתה שואל פה יש לך את התשובה אצלך, אתה רק צריך לחפור קצת ולמצוא אותה. ברגע שתמצא את התשובה נוכל להגיע ביחד לפתרון איך לפתור את הבעיה. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| vila2 |
פורסם ב: Dec 10 2008, 08:57 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 986 משתמש מספר: 1,989 תאריך הצטרפות: 15-December 04 מצב: ![]() |
נמאס לך מהעולם הריקני,אופיר צודק,תנסה להתקרב לדת קצת.
גם לי היה את זה מרוב שהייתי יוצא והכל והייתי נהנה רק מדברים חומריים וחשבתי שזה הכל בחיים,התחלתי לאבד כיוון כי שום דבר כבר לא סיפק אותי,אבל נרגעתי. אז עכשיו ***** לנו מהעיינים ולך תמצא את עצמך ועזוב תכימיקלים שמכימיקלים האלה. |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Dec 10 2008, 09:41 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
שמע את זה
http://www.youtube.com/watch?v=a4ZZpv2dzPw וקליפ מאומן תראה איזה שמחה http://www.youtube.com/watch?v=RgS2rXwaKuw&feature=related שמחה אמיתית לא מה שרואים במועדונים בעז"ה אני אגיע לאומן הודעה זו נערכה ע"י מהמר עם תעודות ב Dec 10 2008, 09:47 PM |
| guym |
פורסם ב: Dec 11 2008, 12:09 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
עוד לא הספקתי להנות מעל הדברים החומריים באמת..אבל אולי זה מה שאני מסגל כרגע...ואופיר שנייה אני ישמע
-------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Dec 11 2008, 12:17 PM
|
|
תיודע מה אני שונא ? אנשים שהם "דתי לפי דעתי.."
או שאתה דתי או שאתה עולה ותאמין לי הרוב זה אנשים שיעני פתאום מחליטים לחזור בתשובה מסיבות שלהם חלקם היו מושפעים בעבר ולא אוהב תאנשים האלה אוהב רק תדתיים האמיתיים שבאמת באמונה שלמה ונמנעים מכל היצרים הרעים... אני מאמין אבל לא ברמה של לחזור בתשובה או דברים כאלה לכן אני לא יהיה צבוע ויעשה משהו שאני לא שלם איתו....לכן אני חייב לחזור לחיים הנורמליים שלי ולהסתפתק בהם להתמוודד עם הגיל עם הפחדים איכושהו לא יודע איך וזהו עוד יום ללא ביצפר כבר 4 שבועות...נחזור יום ראשון מקווה -------------------- ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Dec 11 2008, 01:57 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
אתה בעצם אומר לאבא, שמע אבא אני אוהב אותך והכל, אני גם סומך עליך, אבל וואלה לא מוכן לקיים אתה מה שאתה מבקש ממני. זה מוגזם מדי, אני לא מוכן ללכת לבית ספר, בא לי להשאר בבית לשחק במחשב, ואני לא חושב שיש לך זכות לדרוש ממני ללכת לבית ספר, בלילות אני רוצה לצאת עד מאוחר ומי אתה שתגיד לי עד איזה שעה אני צריך לחזור אבל בכל זאת אני סומך עליך ואוהב אותך. מה שהקב"ה מבקש ממך זה לא מסובך, אך ניתן לך כוח המרידה. האדם נברא בצלם אלוקים וניתן לו כוחות של שליטה בבריאה, והאדם מסוגל לשלוט על הרבה דברים בעולם הכח הזה נותן לו את כח המרידה כדי שלא ישמע, קשה לאדם לשמוע דברים בדרך ציווי . רוב בני האדם שנשמע להם חוק חדש, מחפשים את הפירצה איפה אפשר לעקוף את החוק. התורה מחנכת את האדם, לא טוב שתהיה חופשי יותר מדי זה יביא להרס וחורבן. למה מה אתה חושב? שלחזור בתשובה זה לגדל זקן עד הרצפה ולהיראות כמו בבא סאלי? אתה יכול להיות עם טי שירט ואפילו בלי כיפה ולחזור בתשובה. אומר דוד המלך, "סור מרע ועשה טוב" תנקה את הראייה השלילית שלך, גם דברים טובים שקורים לך אתה רואה ברע. מישהו בא זורק לך מחמאה אתה אומר "לאא הוא לא התכוון לזה, הוא סתם אמר", מישהו בא נותן לך מתנה אתה אומר "ממ בטח הוא רוצה משהו", כל דבר טוב שקורה לך אתה רואה ברע, אז דוד המלך אומר כל סור מרע ועשה טוב, תנקא את כל החרא שיושב לך במוח ואז גם הטוב שיגיע לך אתה תראה אותו בטוב, כי לא האירועים קובעים את התחושות שלך אלא ההסתכלות עליהם ותשנה גם את צורת הדיבור שלך, תפסיק לשאול "מה יהיה" זה צמד מילים שמייסר אותך, במקום להגיד "זה מתסכל" , תגיד "זה מאתגר". |
||
| guym |
פורסם ב: Dec 11 2008, 06:12 PM
|
|
קודם כל אני לא מורד באבא שלי , ההפך זה מה שהורג אותי שאני מנסה להיות טוב בשתי הצדדים גם בפן החברתי וגם לרצות את ההורים...הלוואי והייתי מוותר על אחד מהם וחי עם זה שלם..ובאמת גידלו אותי בלי גבולות אולי בגלל אני במצב הזה נתנו לי חופש פעולה ופף פעם לא עשיתי דברים רעים באמת...תמיד הייתי יחסית בסדר ..ואני גם לא נוגע במחשב אני לא עושה כלום סתם חושב מחשבות ( הבעיה בעצם )
זה שאני לא הולך לביצפר זה כי אני לא מ סוגל להתרכז ויש לי אישורים להעדרויות האלה בגלל המצב שלי. לגבי הסתכלות שלי על הדברים , אתה צודק מצד אחד אני צריך לראות הכל בצורה חיובית..אבל אם תחפור בכל דבר תגלה מה עומד מאוחרי כל פעולה של אדם מסויים , כמעט כל הדברים שבן אדם עושה זה לא מכוונה טהורה לכל דבר יש אינטרס אז טיפה קשה לי עם זה.. בן אדם שיראה אותך כל השנה בכיתה יצחק עלייך על אמא שך אתה תחזיר לו כמו ילד קטן אבל בטח כשהוא ידע מה עבר עליי פתאום הבן אדם חכם לבוא ולהגיד מה ישך אתה בסדר?....ככה זה אנשים הודעה זו נערכה ע"י guym ב Dec 11 2008, 06:14 PM -------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Dec 11 2008, 08:33 PM
|
|
נראה לי אני יעבור לגור בקיבוץ אנשים טובים יש שם אני ימצא שם את החבר'ה שלי בדוק
-------------------- ![]() |
| מכבי תל אביב |
פורסם ב: Dec 11 2008, 08:42 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 879 משתמש מספר: 3,377 תאריך הצטרפות: 2-October 05 מצב: ![]() |
לברוח זה לא דרך, אתה צריך להתמודד עם הבעייה.
|
| guym |
פורסם ב: Dec 11 2008, 08:44 PM
|
||
|
איך ומה הבעיה עוד לא הבנתי.. אני מחפש אנשים עם אופי דתי שיהיו חילוניים זה מה שהבנתי ...אנשים טובים כאלה בלי תררם לא טוב לי כל החרא הזה שיש באנשים האלה שסובבים אותי אבל איך לשנות אווירה או אנשים לך תדע בגיל 22-21 יש כבר אנשים כאלה נורמליים ? אולי העתיד יבשר משו טוב -------------------- ![]() |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 11 2008, 08:49 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
ואתה מחפש בקיבוץ אנשים עם אופי דתי כל מה שתמצא שם זה ג'ויינטים ואורגיות אולי אני אעבור לקיבוץ נשמע דווקא רעיון טוב -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| guym |
פורסם ב: Dec 11 2008, 09:10 PM
|
|
אנשים כמוך רובי אולי אתה נשמע בן אדם אחלה חחח ( בלי קשר למה שרשמת עככשיו )
עם איזה אנשים אתה מסתובב למשל ? או שאתה אבוד כמוני הודעה זו נערכה ע"י guym ב Dec 11 2008, 09:10 PM -------------------- ![]() |
(12) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |