| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (12) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Dec 7 2008, 12:33 AM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
אגב , תעשה חיפוש בפורום "אני רוצה להתאבד", אני ועוד כמה פה פתחו כזה. הם עדיין כאן היום וגם שמחים ומאושרים. לצערי, זה היה אחי שבחר להתאבד ורציתי אני ללכת אחריו, אבל מה אני אהיה מפגר? יתן להורים שלי שוב לשבת על מזרונים? לגרום לאמא שלי לבכות פי 2 בכל לילה?
ברגע שיש לך את העקרון שכל דעביד רחמנא לטב עביד, אתה לא דואג משום דבר. בעבר אנשים היו מאושרים יותר וזה בדוק, העולם המערבי הוריד את השמחה לרמה של אפס, הביא איתו יתרונות אבל עם זה גם הרבה חסרונות, צריך לדעת, אדם שחושב שאפשר להיות שמח פה רק על ידי חומר, טועה ובגדול, הנשמה רוחנית והיא מבקשת רוחניות, ואם לא תתן לה את זה כל הכדורים בעולם לא יעזרו לך. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 7 2008, 12:47 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
היו לי מספיק משברים בחיים שלי ואף פעם לא נזקקתי לשום רוחניות זה תלוי בבן אדם. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Dec 7 2008, 01:01 AM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
רוחניות זה לא בהכרח לחזור בתשובה |
||
| samigan |
פורסם ב: Dec 7 2008, 01:21 AM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
רובי אתה רובוט -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| guym |
פורסם ב: Dec 7 2008, 01:21 AM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
אני רחוק מסקס שנות אור אני כרגע לא יודע כבר מה טוב לי נכנסתי למערבולת כבר
-------------------- ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Dec 7 2008, 01:23 AM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
תן לזמן זמן -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 7 2008, 01:25 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
וואו איזה דה ג'ה וו קיבלתי עכשיו זה סוג של אדישות לטוב או לרע.. נ.ב הנרי המלך יאללה איך פספסתי את הסופרקלאסיקו 1200 דולר והייתי יכול להיות שם http://www.youtube.com/watch?v=xlP7gG4J42Y&feature=related הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 7 2008, 01:28 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| guym |
פורסם ב: Dec 7 2008, 01:27 AM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
אני מאמין בה' אבל לא ברמה של לחזור בתשובה אני שולח ווינר ומתמכר אבל יוצא מזה אני לומד בביצפר אבל לא מגזים יותר מידי...פעם באתי לעשן סיגריה אבל לא ניסיתי..העדפתי לוותר
אני פעם ב מדבר מישהי ונפגש אבל לא יותר מזה לא מסוגל לחברה אני יוצא למסיבות פעם ב אבל לא הכי רוקד אני איבדתי את האדרנלין וחיפוש אחרי ריגושים או שאני כבר לא יודע מה אני מחפש ובגלל זה אני אבוד.. אני אבוד גמור אפילו הכדורים לא עוזרים הנה יש בארסה ולנסיה...יופי זה מעניין זה כיף אבל לא מעניין כמו לפני התקופה הזאת הודעה זו נערכה ע"י guym ב Dec 7 2008, 01:28 AM -------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Dec 8 2008, 11:57 PM
|
|
משפט שאמרתי לחבר שלי והוא שם אותו באווי הדפוק
משפט חזק לפי דעתי ואמרתי אותו כשהייתי גמור...כרגע שיפור בכאילו "מחפש עולם ללא יצר רע כאשר היצר הרע הזה הוא בעצם - אני " ע"פ גיא מירון לפחות כשאני ימות אולי יהיה משפט על שמי ואני יגיד שעשיתי משהו בעולם הזה והפירוש למשפט : אני שונא את כולם ועל מה שהם עושים וכו' כשאני בעצם הייתי רוצה להיות כמוהם איפושהו...ברגע שאני יקבל את עצמי איך שאני אני ידע גם לקבל את האחר כי בתוך כל אחד קיימים הדברים האלה..היצרים...כשאני יקבל את שגם בי יש את אותם הדברים אולי אני יקבל גם את האחר...לכן אי אפשר למצוא עולם ללא הדברים האלה....שבעצם קיימים בך... עכשיו בתחלס צריך לא לדבר אלא גם להראות דברים בשטח...איך ? וואלה לא יודע -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 9 2008, 12:44 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
תפסיק לדבר ככה לפני שאני דופק לך משהו בראש -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Dec 9 2008, 12:17 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
צריך כל הפורום לנסוע אליו הביתה ולתת לו מכות -------------------- Respect My Authoritah |
||
| guym |
פורסם ב: Dec 9 2008, 01:07 PM
|
|
אני צריך להביןןןןן את היכולות ואת החוסר יכולות שלייייי צריך להיות שלם עם עצמי ולהתמודדד ולא יודע איךךךךך ולא רוצה גםםםם אין לי דרךךך נמאס לי...כל דבר שאני עוה ומנסה להתשקם אני עושה בכאילו לא כמו לפני זה שכל דבר שהייתי עושה הייתי עושה כי הייתי רוצה...כי אני מבין שזה סתם לא הייתי אני....
אני צריך למצוא מציאות חדשה איזה קשה זה ראבק -------------------- ![]() |
| guym |
פורסם ב: Dec 9 2008, 01:55 PM
|
|
-------------------- ![]() |
| בר.פ. |
פורסם ב: Dec 9 2008, 05:45 PM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,608 משתמש מספר: 2,697 תאריך הצטרפות: 7-April 05 מצב: ![]() |
אחי אתה לוקח תחיים קשה מאוד.
אתה נשמע דואג כל הזמן וזה טעות חמורה. אם אתה דואג ואם אתה לא דואג החיים יזרמו והדאגה שלך לא תשפיע על כלום. יש לך אפשרות לדאוג (להזיק לעצמך ולהיות טרוד בבעיות של עצמך במשך כל היום) ויש לך אפשרות לא לדאוג ולקחת הכל בקלות וזה יעשה לך רק טוב. הכל מלמעלה והכל רשום ואם תדאג זה לא ישפיע. תבין הדאגות המיותרות האלה פוגעות בך. אני לא אומר שלא צריך לדאוג בכלל וצריך להיות סטלן ולשבת על ענן כל היום, אבל גם לקחת כל דבר בפרופורציה ושהראש לא יהיה עסוק כל הזמן בבעיות מיותרות. -------------------- ![]() MH1913 |
| samigan |
פורסם ב: Dec 9 2008, 11:21 PM
|
||
|
אתה לא יכול למצוא מציאות חדשה וגם לא ליצור מציאות חדשה מה שאתה יכול זה להסיח מידי פעם את הדיעה שלך מיכל הפלונטר שאתה נמצא בו עד ש"הענינים" יסתדרו איך אתה מסיח את הדיעה שלך בתדירות גבוה ? הכי קל זה דרך גורם שני תקנה גור רצוי בוקסר אם יעשו בעיות בבית תגיד שאתה חייב -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
(12) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |