אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום ווינר וטוטו

ווינר פי המחודש!

חוקי הפורום תקנון/חוקי הפורום!
(12) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון »  ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

> דכאון גמור
vila2
פורסם ב: Dec 5 2008, 09:31 PM
צטט הודעה

מהמר רציני

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 1,989

מצב: Member is Offline

QUOTE (guym @ Dec 5 2008, 06:43 PM)
אף פעם לא הייתי ילד של מסיבות , עזוב אני לא אחד כזה של הרבה בנות אני כנראה המסיבות גרמו לי לחשוב שאני מישהו שאני לא ובגלל זה השתגעתי עכשיו ברגע שיורידו לי את החרדה הזאת

יצטרכו לטפל במה שקדם לכל...לפי דעתי מה שקדם לכל זה שכיתה ו' היה לי גיל מוקדם מידי שבו אמרו לי יש לך חברה...הייתה אחת שרדפתי אחריה תמיד עד שאמרו לי היא רוצה להיות חברה שלך...לא ידעתי איך להתנהג ומאז ככל שהזמן עבר הייתי מתרחק מבנות כי איפושהו פיתחתי מגננה ...כנראה המילה ידידה או חברה לא עושה לי טוב...
אני עמוק בקרשים רק ההכדורים מחזיקים אותי ונותנים לי לעשות את הפעולות של היום יום בערך

רק שהפסיכולוגית או מה שהיא ההזאת לא מבינה שיש לי עוד בעיה חוץ ממה שציינתי למעלה
יש לי את המגננה הזאת וכל זה שאני ביישן וכו' אנערף איך לקרוא לזה

סבבה אתה לא ילד של מסיבות ושל הרבה בנות,זה לא רע חביבי,זה הסגנון שלך פשוט,ואתה צריך להקיף את עצמך באנשים שהם באותו ראש שלך,אתה מתעצבן כי אתה מסתובב עם אנשים שלא באותו הראש שלך אבל אין לך ברירה בינתיים כי זה חברי ילדות שלך וקשה לך עכשיו למצוא חברים אחרים.

אז תעשה את זה לאט לאט,בן כמה אתה עכשיו?
פיתחת מין פחד מקשר ומבנות,יאני אתה מדבר איתן הכל טוב אבל שזה מגיע לרגע האמיתי של קשר או משהו אתה לקוח צעד אחורה ומוותר רק ביגלל הפחד,ואז מתבאס על זה.

אני מציע לך פעם אחת לנסות לקפוץ למים אבל בדרך שלך,תביא את הקשר למצב שאתה שולט בו וזה הולך לפי הדרך שלך,ברגוע תיהיה עצמך ואל תנסה לחקות סגנונות של אנשים אחרים כי זה לא אתה פשוט.

דבר איתי אם אתה צריך עזרה יש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה שני בקרימינולוגיה ושלישי בכלא 6.

הודעה זו נערכה ע"י vila2 ב Dec 5 2008, 09:36 PM
PMשולח הדוא"ל
MHFC
פורסם ב: Dec 5 2008, 09:33 PM
צטט הודעה

........

קבוצה: פורום פרטי
משתמש מספר: 2,014

QUOTE (Djibril Cisse @ Dec 5 2008, 09:29 PM)
הרבה כמוך.
קשה למצוא ידידות שבאמת רוצות רק להיות ידידות שלך. זה מאוד בעייתי גם שיש לך חברה ואז יש עניין של קנאה וכו'.

למרות שעכשיו דווקא יש לי ידידה ממש טובה, מן אחות כזאת. בגלל זה אני כן מאמין בידידות.

בסדר יש מקרים פה ושם אני לא אומר שתמיד זה ככה
פשוט אני מכיר כאלה עם 5-6 ידידות, שגיא לא יחשוב שהוא לא בסדר בגלל שהוא לא כזה

הודעה זו נערכה ע"י MHFC ב Dec 5 2008, 09:33 PM
PMשולח הדוא"לICQ
samigan
פורסם ב: Dec 5 2008, 10:25 PM
צטט הודעה

עופר מקסימוב

משתמש מספר: 5,477

QUOTE (vila2 @ Dec 5 2008, 09:59 PM)
דבר איתי אם אתה צריך עזרה יש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה שני בקרימינולוגיה ושלישי בכלא 6.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח

--------------------
עד מתי רשעים יעלוזו
PMשולח הדוא"ל
guym
פורסם ב: Dec 6 2008, 12:24 AM
צטט הודעה

גם הוא בן אדם

משתמש מספר: 3,725

QUOTE (vila2 @ Dec 5 2008, 09:59 PM)
סבבה אתה לא ילד של מסיבות ושל הרבה בנות,זה לא רע חביבי,זה הסגנון שלך פשוט,ואתה צריך להקיף את עצמך באנשים שהם באותו ראש שלך,אתה מתעצבן כי אתה מסתובב עם אנשים שלא באותו הראש שלך אבל אין לך ברירה בינתיים כי זה חברי ילדות שלך וקשה לך עכשיו למצוא חברים אחרים.

אז תעשה את זה לאט לאט,בן כמה אתה עכשיו?
פיתחת מין פחד מקשר ומבנות,יאני אתה מדבר איתן הכל טוב אבל שזה מגיע לרגע האמיתי של קשר או משהו אתה לקוח צעד אחורה ומוותר רק ביגלל הפחד,ואז מתבאס על זה.

אני מציע לך פעם אחת לנסות לקפוץ למים אבל בדרך שלך,תביא את הקשר למצב שאתה שולט בו וזה הולך לפי הדרך שלך,ברגוע תיהיה עצמך ואל תנסה לחקות סגנונות של אנשים אחרים כי זה לא אתה פשוט.

חח בתחלס אתה צודק
אבל יש לי הרגשה לא נוחה כזאת כשאני מדבר עם בנות שזה מעבר לדיבור בכיתה אני מרגיש לא שייך כזה כאילו וואו גיא מדבר עם מישהי מרגיש כאילו יש עליי מצלמות..
ככה גם באייסי וגם כשאני מנסה כל דבר אחר בסגנון
כאילו חברים שלי מסתכלים עליי וצוחקים או משהו כזה לא יודע הכל בסרטים שלי בראש

ואני בן 17.. ומעכשיו אני מתכנן מה אני לא רוצה להיות בגיל 25 חח
אבל השאלה היא ללכת אחרי הלב או ללכת לפגוש מישהי שסתם כבר נפגשת איתה והיה נחמד אבל היא לא הכי מעניינת

אבל בכל זאת מרגיש כאילו אני יותר מכין את הקרקע לעתיד שיהיה לי את היכולת בעתיד או שזה סתם תירוץ מצידי לזה שאני לא הולך על זה עכשיו ?
כי לא יודע אם מתאים לי כרגע קשר כאילו אני צריך אני להכיר את ההרגשה הזאת אבל מפחד כרגע ומרגיש לא הכי בטוח בזה

הודעה זו נערכה ע"י guym ב Dec 6 2008, 12:32 AM

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמשICQ
vila2
פורסם ב: Dec 6 2008, 01:03 AM
צטט הודעה

מהמר רציני

QUOTE (guym @ Dec 6 2008, 12:52 AM)
חח בתחלס אתה צודק
אבל יש לי הרגשה לא נוחה כזאת כשאני מדבר עם בנות שזה מעבר לדיבור בכיתה אני מרגיש לא שייך כזה כאילו וואו גיא מדבר עם מישהי מרגיש כאילו יש עליי מצלמות..
ככה גם באייסי וגם כשאני מנסה כל דבר אחר בסגנון
כאילו חברים שלי מסתכלים עליי וצוחקים או משהו כזה לא יודע הכל בסרטים שלי בראש

ואני בן 17.. ומעכשיו אני מתכנן מה אני לא רוצה להיות בגיל 25 חח
אבל השאלה היא ללכת אחרי הלב או ללכת לפגוש מישהי שסתם כבר נפגשת איתה והיה נחמד אבל היא לא הכי מעניינת

אבל בכל זאת מרגיש כאילו אני יותר מכין את הקרקע לעתיד שיהיה לי את היכולת בעתיד או שזה סתם תירוץ מצידי לזה שאני לא הולך על זה עכשיו ?
כי לא יודע אם מתאים לי כרגע קשר כאילו אני צריך אני להכיר את ההרגשה הזאת אבל מפחד כרגע ומרגיש לא הכי בטוח בזה

כן מציע שתלך למישהי בלי שאף אחד יודע שב איתה דבר איתה,צבור ניסיון,כי בסופו של דבר כולן אותו דבר לא משנה אם היא הכי כוסית בעולם או הכי מכוערת,הגישה היא אותה הגישה.

אני מבין תהרגשה שלך,שאתה מפחד שיצחקו אם יראו אותך אם בחורות כי הרגלת את עצמך ואחרים שאתה לא טוב בזה.

זה ישתפר לך עם הגיל בטוח שתתבגר יותר והסביבה שלך תתבגר יותר,וכבר אף אחד לא שם *** וכל אחד מנסה למצוא את עצמו ועושה מה בראש שלו.

תנצל תגיל הזה ותנסה לא לחשבן יותר מדי אבל תעשה את זה במידה.
PMשולח הדוא"ל
guym
פורסם ב: Dec 6 2008, 01:18 AM
צטט הודעה

גם הוא בן אדם

QUOTE (vila2 @ Dec 6 2008, 01:31 AM)
כן מציע שתלך למישהי בלי שאף אחד יודע שב איתה דבר איתה,צבור ניסיון,כי בסופו של דבר כולן אותו דבר לא משנה אם היא הכי כוסית בעולם או הכי מכוערת,הגישה היא אותה הגישה.

אני מבין תהרגשה שלך,שאתה מפחד שיצחקו אם יראו אותך אם בחורות כי הרגלת את עצמך ואחרים שאתה לא טוב בזה.

זה ישתפר לך עם הגיל בטוח שתתבגר יותר והסביבה שלך תתבגר יותר,וכבר אף אחד לא שם *** וכל אחד מנסה למצוא את עצמו ועושה מה בראש שלו.

תנצל תגיל הזה ותנסה לא לחשבן יותר מדי אבל תעשה את זה במידה.

מצטער אחי לאכזב אותך אבל היא לא משהו אותה אחת לא נמשכתי אלייה כל כך נישקתי אותה ונגעלתיי ולא הרגשתי גם טוב
לא יודע שלחתי הודעה לשנייה שאני מכיר וסתם דיברנו קצת קבעתי איתה להפגש קצת לראות מה עניינים לא דיברנו הרבה זמן...וואלה ילך לא בקטע של ניצול ילך יותר בקטע של לדבר ...
נלך לחפש קודם מישהו שיקשיב לי כרגע זה לא הזמן למצוא איזה שרמוטטה ...

גם פה טעיתי או מה ? thinking.gif

--------------------
user posted image
vila2
פורסם ב: Dec 6 2008, 04:24 AM
צטט הודעה

מהמר רציני

QUOTE (guym @ Dec 6 2008, 01:46 AM)
מצטער אחי לאכזב אותך אבל היא לא משהו אותה אחת לא נמשכתי אלייה כל כך נישקתי אותה ונגעלתיי ולא הרגשתי גם טוב
לא יודע שלחתי הודעה לשנייה שאני מכיר וסתם דיברנו קצת קבעתי איתה להפגש קצת לראות מה עניינים לא דיברנו הרבה זמן...וואלה ילך לא בקטע של ניצול ילך יותר בקטע של לדבר ...
נלך לחפש קודם מישהו שיקשיב לי כרגע זה לא הזמן למצוא איזה שרמוטטה ...

גם פה טעיתי או מה ?  thinking.gif

לא הבנתי תכוונה שלך פה תאמת,לא נמשכת אליה סבבה אתה לא חייב להימשך לא חסר אחרות.

הודעה זו נערכה ע"י vila2 ב Dec 6 2008, 04:25 AM
PMשולח הדוא"ל
Djibril Cisse
פורסם ב: Dec 6 2008, 02:27 PM
צטט הודעה

כי עם ישראל לא מתעסקים

משתמש מספר: 3,934

QUOTE (guym @ Dec 6 2008, 01:46 AM)

שמע אחי אולי תנסה בנים biggrin.gif
צריך לעלות בדיון הזה קצת את האוויריה. תמשיכו rolleyes.gif

--------------------
user posted image
Respect My Authoritah
PMשולח הדוא"ל
vila2
פורסם ב: Dec 6 2008, 06:06 PM
צטט הודעה

מהמר רציני

תשמע גיא תעזוב אותך שטויות,אל תחפש יותר מדי איך להשיג תבחורות,תפוס לך אחת כן? תבוא אליה בערב עם אבוקה לבית,פתח תאבוקה,תשיר לה בטירוף שירים של הפועל באר שבע ואתה קונה אותה בדוק מבין עזוב אותך שטויות וכאלה ריגושים עניינים מתנות חארטות.
PMשולח הדוא"ל
guym
פורסם ב: Dec 6 2008, 06:42 PM
צטט הודעה

גם הוא בן אדם

חחחחחחח מרגיש כאילו אבל אני עושה את זה בכח
אולי זה לא הזמן שלי בקיצור אולי אני מנסה דברים בכח סעמק

--------------------
user posted image
guym
פורסם ב: Dec 6 2008, 06:43 PM
צטט הודעה

גם הוא בן אדם

QUOTE (Djibril Cisse @ Dec 6 2008, 02:55 PM)
שמע אחי אולי תנסה בנים biggrin.gif
צריך לעלות בדיון הזה קצת את האוויריה. תמשיכו rolleyes.gif

אם זה לא היה עצוב הייתי אומר לך שהלוואי וזה הפתרון ככה לפחות יהיה לי שקט בראש laugh.gif

אבל לא pardon.gif

--------------------
user posted image
litmanen_ajax
פורסם ב: Dec 6 2008, 07:21 PM
צטט הודעה

Jona

משתמש מספר: 52

אין כזה דבר ידידות
לא משנה מה תגידו

אנשים קוראים ידידות למשהו שהוא בעצם משחק כדי להגיע לאינטרס

זה לא כמו חברים

ןבקשר לבחורה, בלי צחוק, בנות לא שוות את ההשקעה שלך
אין בחורה מושלמת, ובכלליות , זה חרא של עם
תרגיש טוב עם עצמך אם אתה מנצל, כי זה מה שמגיע להן, ודרך זה גם אולי תגיע לאחת שלא...

--------------------
עכשיו אני
PMשולח הדוא"ל
guym
פורסם ב: Dec 6 2008, 08:32 PM
צטט הודעה

גם הוא בן אדם

אני עובר משבר זהות עזבו
קודם רוצים להוציא אותי מהמחשבות שחוזרות על עצמן
אחרי זה להפנים שאני אולי חנון שלא מתאים לו להכיר כרגע ולא בשל בשביל זה..
מה לעשות נתווכח עם הגוף שלי ועם מי שאני ?
אולי על הדרך יהיו עיניינים קטנים פה ושם אבל בכללי כנראה זה לא אני...אני יצטרך לחכות או לחפש אחת כמוני בראש שלי לצאת איתה לצבור ניסיון לחיים ולהמשיך הלאה בלי חששות..
מה לעשות כל זה נובע מזה שלא הבנתי מי אני מההתחלה חשבתי שאני ילד מסיבות כמו מטומטם

הערה : כל התגובות שאני מגיב פה הם תוך כדי הטיפול שאני נמצא בו וכדורים שמאזנים את הכימיקלים במוח ( מי היה מאמין שהגעתי למצב הזה )
אז בגלל זה כל שנייה אני משנה דעה אבל בסופו של דבר אני מגיע לשורש הבעיה בכל הודעה שעוברת
אחרי שאני יפסיק עם המחשבות יחזור לחיים נורמלים רק אז יבדקו מה הבעיה האם אני פשוט כזה ביישן וזהו או שיש לי חרדות וכו'...ניתן לזמן לעשות את שלו
ולבגרויות לעשות את שלהם face.gif נדפקתי חזק בקטע

הודעה זו נערכה ע"י guym ב Dec 6 2008, 08:35 PM

--------------------
user posted image
guym
פורסם ב: Dec 6 2008, 09:02 PM
צטט הודעה

גם הוא בן אדם

http://www.edu-negev.gov.il/bs/yeda-rom/%D...D7%A0%D7%99.htm

לפי דעתי זאת הבעיה באופן טוטאלי

--------------------
user posted image
מהמר עם תעודות
פורסם ב: Dec 7 2008, 12:30 AM
צטט הודעה

קצין הימורים ראשי

קבוצה: פורום פרטי
משתמש מספר: 311

לך לסקסולוג, אני אחרי המוות של אחי הייתה לי תקופה של יובש כאילו נעלמו ההורמונים, והיו לי הרבה בעיות בקטע של סקס והחברה הרגישה, הלכתי לכמה פגישות, והעניין השתפר ואחרי כמה חודשים קיבלתי המון פידבקים מהחברה.

לך לאנשי מקצוע, היום כולם הולכים לפסיכולוגים, פסיכאטרים, סקסולוגים וכל זה רק לכל האנשי מקצוע האלה אני ממליץ לך רק ממין זכר (לא נשמע טוב unsure.gif ) אבל תכל'ס נראה לי שחסר בך קצת גבריות ואולי צריך איזה מישהו שיעזור לך לפתח את זה.

שמעתי על חבר'ה שחיו 40 שנה עם נטיות הפוכות (נטחנים יענו)שהלכו לטיפול, התחתנו ויש להם איזה 7-8 ילדים, הכל אפשרי, אז אתה במצב יותר טוב מהם אפילו, אתה כבר נמשך לבחורות רק צריך ללמוד איך לעשות את זה.

אני הייתי חילוני הרבה שנים והתאכזבתי מהחילוניות, התחלתי לצאת עם בחורות דתיות ותאמין לי אני לא מתחרט על זה. נסה את זה.

לא אומר לך לחזור בתשובה, אבל עצם זה שאתה אומר "היצר הזה" מראה שאתה מבין עם מה אתה מתמודד. אתה צריך רק כלי נשק כדי להתמודד מולו לכן לדעתי רכוש לך כמה ספרי מוסר ותתחיל לקרוא. בהצלחה והפחד אגב נובע מהעצבות.

PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמש
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא (12) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

[ זמן ביצוע: 0.0097 ]   [ 23 שאילתות בשימוש ]   [ כבויה דחיסת GZIP ]

Copyright © 2003 - 2026 WinnerP.net All Rights Reserved
כל הזכויות שמורות לבעלי האתר. האתר מומלץ לצפיה ברזולוציה של 1024X768