| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (12) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Dec 4 2008, 10:34 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
כל החיים אולי לא, אבל אני יכול להגיד עכשיו שאני הכי אמיתי בעולם, ואני מנסה לא להסתיר דברים שמפריעים לי, ולא להיות צבוע. ואל תדבר כבר על העולם הבא וגיל 40. יש לך עוד מלא להשיג בעולם הזה ואתה רק מתחיל להשיג את הדברים האלה. אתה חייב להתגבר בכוח על כל הבעיות באופי שלך, אומנם זה מאוד קשה ומלווה בכאב עמוק במרכז הבטן. אבל נושמים קצת, נרגעים, צועקים כל מה שעוזר לך וממשיכים לעשות הכל. גם אם זה קשה. אני חושב שבאיזשהו מקום חסר לך מישהו שיידחף אותך ברגעים האלה. -------------------- Respect My Authoritah |
||
| samigan |
פורסם ב: Dec 4 2008, 11:52 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
אני(ורובי אם תזמין אותו)עוד נרקוד בחתונה שלך
-------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| guym |
פורסם ב: Dec 5 2008, 12:30 AM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
דוחפים אותי קדימה ואני גם תוך כדי יהיה בטיפול אבל עדיין היצר הרע הזה וההורמונים וכל החרא הזה מציק ביום יום...מה הפתרון פשוט לשבת ולהביא ביד על **** משבדיה ? לא גם ללכת ל**** כנראה שלא הפתרון הוא בטח לשנות גישה ולא לחשוב על זה פשוט...איך ? אלוהים יודע.. -------------------- ![]() |
||
| בר.פ. |
פורסם ב: Dec 5 2008, 12:35 AM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,608 משתמש מספר: 2,697 תאריך הצטרפות: 7-April 05 מצב: ![]() |
לפי דעתי אתה הולך יותר מדי קדימה, חושב יותר מדי קדימה (אתה חושב על גיל 40, מה יהיה בגיל 40).
צריך לחיות מעכשיו לעכשיו ולזרום עם החיים. המחשבות לא צריכות להטריד אותך יותר מדי, פשוט תזרום עם החיים... -------------------- ![]() MH1913 |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 5 2008, 12:42 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
סמי אותך צריך לשים בשולחן של הילדים נכון רן? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| guym |
פורסם ב: Dec 5 2008, 12:59 AM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
חושב קדימה מידי נכון אבל בבעיה יש לטפל אבל זה קשה כשל היום הראש שלך עסוק בחרמנות...אתה מוציא לי את זה מהראש ואני פיקס צעד צעד -------------------- ![]() |
||
| samigan |
פורסם ב: Dec 5 2008, 01:20 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
יש בורות(חוסרים)אצלנו האנשים
הבורות האלה אנחנו מכסים אותם כל אחד מכסה בקצב שלו אבל בסוף כולם מכסים נ.ב גיא אתה עכשיו בבור עוד מעט אמן ותתחיל לכסות אותו אבל אל תיקח את זה "קשה" ככה בבור הבא שיגיע שמור כח יש עוד הרבה בורות בדרך חזק ואמץ אחי ותתאזר בסבלנות תחכה לדברים בזמן שאתה חי על תעשה "סטופ לא משחקים" אין על כדורגל הודעה זו נערכה ע"י samigan ב Dec 5 2008, 01:31 PM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| MHFC |
פורסם ב: Dec 5 2008, 01:47 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
יואו אני מתעצבן ממה שאתה כותב פה
מה זה השטויות האלה שאתה מוציא מהפה שלך אתה רק בן 17 חכה כל החיים לפניך בנדאם בגיל 25 צריך לדבר ככה ולא אתה לכל בנדאם בחיים יש תקופות קשות שהכל רע לו אבל החוכמה זה לדעת שבחיים הכל עובר ולכל דבר יש סוף עוד מעט תגיע תקופה טובה יותר והמשפט "אני יהיה כמו כל אחד בסופו של דבר ויעבור אל עולם אחר טוב יותר-בתקווה לפחות" זה אחד המשפטים המפגרים ששמעתי בזמן האחרון תוך חודש אתה תרגיש טוב יותר רק אל תדבר ככה... יהיה בסדר צא מהדיכאון החיים יפים |
| guym |
פורסם ב: Dec 5 2008, 02:12 PM
|
||
|
לכל אחד יש תקופות אבל ף אחד לא משתדל להתרחק מקשר ידידותי אפילו עם בנות רטייה מהקטע הזה של לשמור על קשר וכל הדברים האלה אין לי את זה וגם לא יהיה כל כך אני בכוונה מדבר ככה עכשיו כדי שלא יהיה מאוחר בגיל 25 כמו על אותם אנשים שבני 25 ולא היו בחיים עם בחורה...אין אני מתבייש ל מסוגל להחזיק ידידה אחת אפילו אם אני יכול -------------------- ![]() |
||
| MHFC |
פורסם ב: Dec 5 2008, 03:25 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
גם לי אין ידידות
אתה יודע למה?כי זה להומואים לדעתי אני יכול לדבר עם בנות אבל אני לא אחשיב את זה כידידות וכל אלה שיש להם מלא ידידות שלא תחשוב שהם מי יודע מה (סליחה אם אני מעליב פה מישהו לא בכוונה חח) |
| guym |
פורסם ב: Dec 5 2008, 03:44 PM
|
||
|
אז אתה גם כמוני מסתתר מאחורי בעיה מוימת.. גם אני התחלתי ככבבכה -------------------- ![]() |
||
| vila2 |
פורסם ב: Dec 5 2008, 03:56 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 986 משתמש מספר: 1,989 תאריך הצטרפות: 15-December 04 מצב: ![]() |
נכנסת למין דיכאון וחרדות שהרבה מהם זה בתוך הראש שלך,את האמת שזה קורה להרבה אנשים בגיל שלך,בוא נגיד ש-90 אחוז מזה אתה מכניס לעצמך תסביך בראש ולאט לאט מסתבך וקשה לך לצאת ממנו,עצה שלי,תקשור קשר עם אנשים,אתה יודע מה אפילו בהתחלה תלך אים למועדונים או לאן שהם הולכים אפילו אם לא הכי סבבה לך שם,תנסה לזרום לשכוח,שתה קצת אלכוהול. אל תתרחק מאנשים סתם כי לוקח אחרי זה זמן לחזור,ובאמת שתנצל כל רגע מהגיל הזה. תנסה להיקשר לאנשים להתחבר איתם,תקשור קשרים בחברה עד שתיהיה חלק ממנה כי נראה שקצת ברח לך הטאץ הזה של עולפ המסיבות והצעירים,ונכנס בך איזה מחשבות פתאום על העתיד. מה שכן זה יחזור לך ואפילו תראה שתגגייס תשתנה ותביא הרבה בנות,והזמן הזה רק יחשל אותך,ויעשה ממך אדם לעצמך שמחליט לעצמו ויודע להסתדר לבד,זה רק בא ללמד אותך. אתה לא צריך כדורים ולא כלום. |
||
| guym |
פורסם ב: Dec 5 2008, 06:15 PM
|
|
אף פעם לא הייתי ילד של מסיבות , עזוב אני לא אחד כזה של הרבה בנות אני כנראה המסיבות גרמו לי לחשוב שאני מישהו שאני לא ובגלל זה השתגעתי עכשיו ברגע שיורידו לי את החרדה הזאת
יצטרכו לטפל במה שקדם לכל...לפי דעתי מה שקדם לכל זה שכיתה ו' היה לי גיל מוקדם מידי שבו אמרו לי יש לך חברה...הייתה אחת שרדפתי אחריה תמיד עד שאמרו לי היא רוצה להיות חברה שלך...לא ידעתי איך להתנהג ומאז ככל שהזמן עבר הייתי מתרחק מבנות כי איפושהו פיתחתי מגננה ...כנראה המילה ידידה או חברה לא עושה לי טוב... אני עמוק בקרשים רק ההכדורים מחזיקים אותי ונותנים לי לעשות את הפעולות של היום יום בערך רק שהפסיכולוגית או מה שהיא ההזאת לא מבינה שיש לי עוד בעיה חוץ ממה שציינתי למעלה יש לי את המגננה הזאת וכל זה שאני ביישן וכו' אנערף איך לקרוא לזה -------------------- ![]() |
| MHFC |
פורסם ב: Dec 5 2008, 08:18 PM
|
||
אני לא חושב שיש לי בעיה פשוט אני לא מאמין בידידות אני חושב שבקשר כזה יש לאחד מהצדדים אינטרס מסויים אני מאמין בקשר עם בנות אבל לא בתור ידידות |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Dec 5 2008, 09:01 PM
|
||
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
הרבה כמוך. קשה למצוא ידידות שבאמת רוצות רק להיות ידידות שלך. זה מאוד בעייתי גם שיש לך חברה ואז יש עניין של קנאה וכו'. למרות שעכשיו דווקא יש לי ידידה ממש טובה, מן אחות כזאת. בגלל זה אני כן מאמין בידידות. -------------------- Respect My Authoritah |
||
(12) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |