| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (12) « ראשון ... 9 10 [11] 12 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 19 2008, 10:32 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
נראה לי שהוא מסתבלט
הוא סתם רצה להעיר את הפורום עם הדיון הזה -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| $oR$ |
פורסם ב: Dec 19 2008, 11:00 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
הוא הצליח האמת
ואינטר לוקחת. הודעה זו נערכה ע"י $oR$ ב Dec 19 2008, 11:01 PM |
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 19 2008, 11:06 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
אף אחד לא יסתלבט שסבתא שלו נפטרה...
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| guym |
פורסם ב: Dec 20 2008, 11:23 AM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
מי מסתלבט אני קם בבוקר אחרי 12 שעות שינה ואני יושב ומסתכל על הטלוויזיה הסגורה ...מחפש מה לעשות שיעניין אותי ואין..
.זה כבר הדיכאון שולט בי לא אני בו ...טיפול בקיצור כדורים רק זה יעזור...אני כרגע במחשב אני כבר לא מסוגל לישון .. -------------------- ![]() |
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Dec 21 2008, 02:46 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
למה FUCK YOU אבי?
-------------------- עכשיו אני
|
| guym |
פורסם ב: Dec 21 2008, 03:35 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
תגידו תזוננה נכונה ופעילות גופנית יכולים לעזור במקרה הזה?
הודעה זו נערכה ע"י guym ב Dec 21 2008, 03:35 PM -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 21 2008, 06:51 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אתה בעד היהודים? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| samigan |
פורסם ב: Dec 21 2008, 07:37 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
לא יעזור לך כלום נ.ב תנסה או תמציא שיטות שיסיחו לך את הדעת -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| guym |
פורסם ב: Dec 21 2008, 09:21 PM
|
||
|
המורה לספורט שלי לקח את הבעיה שלי עליו והוא נתן לי תפריט מזון ותפריט לכושר נכון כדי להעסיק את עצמי ולצאת מהבעיה אולי הרוב פה לא מבינים...הבעיה היא לא בי ..היא במוח שלי...אני כל היום חושב ...אני לא מסוגל לא לחשוב...תחשבו שאתם רק חושבים מה יקרה ומה יהיה בלי הספקה ובלי שליטה ותוך כדי אתם צריכים ללמוד ..לדבר עם אנשים להיות עם אנשים ...אי אפשר... זה כמו שיהיה לך להכין עבודה ענקית ולא תדע מאיפה להתחיל ורק תחשוב כל היום איך לעשות אותה ואתה לא שולט במחשבות האלה...עכשיו איך תמשיך לתפקד רגיל ? אי אפשר הגוף והנפש קורסים המוח מתפוצץ והגוף לא מצליח להתרומם ואתה נשאר מרוסק עם המחשבות בגלל זה צריך לחכות שהכדורים ישפיעו עד אז אני אדם אבוד וצריך לנסות לעשות קצת כושר אולי להוציא קצת כימיקלים מהראש אין ברירה אחרת לא יצא מזה....המחשבות האלה מביאות אותי לדאון גמור...לא מסוגל להתרכז בכלוםםםםםםם....הכתיבה אולי משחררת כי פה אני כבר לא חושב אלא מתמקד בבעיה וככה נעצרות המחשבות...אבל ביום יום...זה כמו ללכת עם תיק של 2 טון על המוח וזה קשה אתם לא יודעים כמה ... גם כשאני מנסה להתרכז בלימודים זה לא מעניין אותי המחשבות לוקחות אותי למשהו אחר... כשאתם קמים בבוקר יש הרגשה של בוקר נכון ? שבת מגיעה הרגשה של שבת ..? אצלי לא אצלי הכל אותו דבר כל רגע הוא אותו דבר כמו קודמו אין ערך לשום דבר הכל אותו דבר כל דבר שאני יעשה יהיה אותו דבר כמו הקודם נשמע מסובך ? בשביל זה יש פסיכיאטר...אתם לא אמורים להבין ...בן אדם נורמלי לא אמור להבין -------------------- ![]() |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Dec 21 2008, 11:10 PM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
יהודים אני לא יודע אני בעד אינטר נגד מנצ'סטר... ועזוב בעד... הייתי שם על זה לא מעט דולרים וסביר להניח שאני גם אשים -------------------- עכשיו אני
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 22 2008, 12:22 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
נו בסדר הבנו אתה עובר משבר גיל ההתבגרות כולנו או לפחות רובנו עברנו תאמין לי שאתה לא מיוחד אני בכל מקרה מכיר את זה ומבטיח לך שזה יעבור לך בשלב כלשהו לפחות יצא מזה משהו טוב והחייאת קצת את הפורום -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 22 2008, 12:38 AM
|
||
אז תן לי להגיד לך שאתה לא בסדר בראש -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יניר |
פורסם ב: Dec 22 2008, 03:48 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
אני וחברים שלי טסים לסן סירו
-------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
| samigan |
פורסם ב: Dec 22 2008, 07:43 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
אתה בשיא של סרט(הסרט הכי גדול בחיים)אבל לא מבין מה הסרט ולמה הוא לא נגמר נ.ב סרט בא סרט הולך יהיו ימים(סרטים)שתבכה מרוב אושר סבלנות תהיה חזק -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| guym |
פורסם ב: Dec 22 2008, 10:12 PM
|
|
אני רואה מישהי באוטובוס מסתכלת עליי יותר מ10 שניות ברציפות עושה לי טוב בלב...
כנראה אני אומלל שמשתוקק לאהבה :/ -------------------- ![]() |
(12) « ראשון ... 9 10 [11] 12 |
![]() ![]() ![]() |