| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) [1] 2 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| roiei |
פורסם ב: Nov 11 2008, 08:33 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אני מתכוון על הביקורת על אלישע והכתבות שמהללות את מתיאוס.
אני לא מבין איך לעזאזל אפשר להלל את מתיאוס, נכון שהוא הביא 3 נקודות וניצח את מכבי חיפה בביתה אבל מה עם הדרך? בזבוזי זמן כאלו לא ראיתי מעולם, באף ליגה בעולם - פשוט בושה וחוסר ספורטיביות! ומי ישמע מה מתיאוס עשה? זה שחיפה ספג שערים מפגרים, זה לא מתיאוס עשה ולא אלישע "עשה" החלק ההגנתי לא שיחק טוב וזה קורה אין מה לעשות, לא לשכוח שאדרי נתן לנתניה לפחות שער אחד מתנה, מאז שהוא התראיין לעיתון הוא בכושר גרוע (גם נגד מכבי ת"א הוא היה אשם לפחות בשער אחד). מאלישע אני מחזיק ואני די בטוח שהוא "קנה" את אוהדי חיפה עם החילופים שהוא עשה אתמול. צריך ביצים לשחק ככה על כל הקופה ולנסות לנצח את המשחק בכל מחיר, אני מאוד מעריך את מה שהוא עשה, אם רוני לוי למשל היה המאמן הוא לעולם לא היה משחק ככה, למעשה אני לא זוכר מתי הוא שיחק עם 3 חלוצים ... שלא נדבר על 4 ... בקיצור, נתניה ניצחו רק בגלל טעויות של השוער והחלק ההגנתי שלא היה במשחק טוב + היה להם הרבה מזל + השופט לטעמי לא היה טוב, היו לו הרבה טעויות שיפוט בעיקר לטובת מכבי נתניה. -------------------- ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Nov 11 2008, 09:29 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
עד כמה המאמן(מתיאוס)יכול להיות גרוע כשהקבוצה שלו מוליכה את הליגה ?
צריך להיות תמים כדי לחשוב שנתניה ישחקו כדורגל כשהם עם 10 שחקנים ועוד כשהם מובילים על מובילת הטבלה נ.ב באמת כל הכבוד לאוהדים של חיפה שעודדו את הקבוצה אחרי הפסד(לא יאומן שזכינו לראות דבר כזה) -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| roiei |
פורסם ב: Nov 11 2008, 09:40 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
סמי זאת קבוצה שמתיימרת לרוץ לאליפות - הם לא נראים ככה, ואל תכניס לי מילים לפה, אני לא אמרתי שמתיאוס גרוע אבל לא צריך להלל אותו ואת הצורת משחק שלו.
חוץ מזה לא הייתה לי שום בעיה עם זה שהם התגוננו עם 9 שחקני שדה, הייתה לי בעיה עם זה שהם מורידים מהשעון עוד 2 דקות כל אאוט או כל פאול או כל כדור שוער ... אם אי פעם אנחנו רוצים שיהיה לנו כדורגל ברמה טובה יותר, כל הדברים האלו צריכים להיפסק, השופט יכול למנוע דברים כאלו, מספיק להסתכל על שופטים בליגות הבכירות ולראות שאין דברים כאלה. אחר כך בוכים שהכדורגל שלנו נראה כמו שהוא נראה. כל הזמן נותנים ביקורות על מאמנים "למה הוא לא עושה חילוף" "למה להחליף חלוץ בחלוץ" וכו' עד שבא מאמן עם ביצים אז רוני לוי כותב "הטעויות של אלישע" וכותב שהוא שיחק עם 6 חלוצים (מאיפה הוא הביא את זה אלוהים ישמור), קיצר בושה. -------------------- ![]() |
| dvir1200 |
פורסם ב: Nov 11 2008, 10:19 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אלישע מאמן עם ביצים ואני מעריך אותו מאוד אבל את כיאל הוא היה צריך להוציא כבר בדקה ה20 עם כל החורים שהוא עושה, חושב שהוא איזה פליימיקר, תחשוב הגנה, קולמה לא יכול לסגור הכל באמצע.
ולא יודע אם להלל את מתיאוס, אבל נתניה כבשו 3 בקרית אליעזר, שיחקו עם 10 שחקנים חצי שעה, ניצחו. במערכה הזאת מתיאוס ניצח את אלישע. המחמאות למתיאוס. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 11 2008, 10:50 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
ברוכים הבאים למועדון.
כמו שקטלו אותנו אחרי ההפסד הראשון שלנו ככה קוטלים גם אתכם, אין מה לעשות, זאת המדיה בישראל. זאת מדיה שלא נותנת כבוד לקבוצות הגדולות בארץ ורק מחכה שהן ייפלו. עכשיו השאלה איך תדעו לצאת מזה ואיך תדעו להתמודד עם מה שנכתב עליכם ועם ההפסד הראשון, ועוד בקרייה. גם אני חיכיתי למפלה הראשונה שלכם כדי לראות איך תתמודדו עם זה ולפי דעתי התקופה השחורה של חיפה תתחיל עכשיו וגם את קריית שמונה אתם לא תנצחו בקרייה ואני שם על זה את הבית שלי כי קריית שמונה כמו כל המדינה ראתה את נתניה (שהיא קבוצה בינונית ולא יותר מזה) מגיעה לחיפה ונותנת לה 3 חתיכות אז הם יגיעו לחיפה בדעה שהם מסוגלים לעשות את אותו הדבר ועם ביטחון בשמיים כי אם תשאלו אותי, מראייה אובייקטיבית, קריית שמונה לא נופלת מנתניה, יש לה בעיה על הקווים בדמות מאמן חלש משל נתניה, זה הכל.. בית"ר עברה את כל זה בשלב מוקדם של העונה ועכשיו היא חסינה ופה נמצא היתרון שלנו על חיפה וגם על נתניה שתעבור את זה מתישהו (אם ננצח ביום שני בקופסא זה יגיע אוטוטו). חיפה הגיעה מוקדם מדי לשיא שלה, כנ"ל נתניה וניצחון של בית"ר בנתניה ייפתח את האמא של הליגה מחדש. הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Nov 11 2008, 10:54 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| roiei |
פורסם ב: Nov 12 2008, 12:54 AM
|
|
אבי אני דווקא מקווה שתנצחו שיהיה יותר עניין בליגה, רק אל תפסידו זה הכי חשוב, בכל מקרה אם תשחקו כמו מול בני יהודה אני לא בטוח שתנצחו, למרות ששיחקתם טוב, בני יהודה הגיעו להרבה מצבים טובים.
ד"א נתניה דווקא לא מפחידה אותי, עם כל הכבוד למתיאוס, הסגל שלה הוא בינוני, אני לא מאמין שהם יכולים לקחת אליפות למרות שיש הפתעות תמיד אז אי אפשר לדעת. אבי ראית את המשחק אתמול, זה לא שהם ניצחו - זה חיפה שהפסידו, שיחקנו ברוב דקות המשחק לידיים שלהם בגלל שחטפנו 3 גולים מפגרים כבר בחצי הראשון + כמו שכבר רשמתי אדרי זה לא דווידוביץ', כשהוא יחזור הכל יהיה יותר יציב בהגנה. כיאל באמת היה גרוע ובזמן האחרון הוא תופס תחת, יש לו חוצפה ולפעמים זה חיובי אבל הוא עדיין ילד ... נקווה שיתבגר מהר. -------------------- ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Nov 12 2008, 02:07 AM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
בקשר לשיפוט הגרוע שהיה במשחק אתה כבר יודע את התגובה.. "טוב נו זה קורה לכל הקבוצות" זרקתי שאלה "לחלל האוויר"עד כמה מתאיוס מאמן גרוע כי אני מרגיש כאילו שלא ראינו את אותה מחצית ראשונה -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 12 2008, 01:32 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אני מסכים איתך, נתניה לא יותר טובה מהרבה קבוצות בליגה הזאת, יש לה סגל בינוני מאוד ואין לה אופי לקחת אליפות. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| MHFC |
פורסם ב: Nov 13 2008, 05:15 AM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
אין מה לפחד מנתניה, גם לפני איזה 3-4 שנים בני יהודה פתחו ככה ודיברו על אליפות וסיימו מקום 4 בערך
נתניה גם תסיים בין 4-6 לדעתי אלישע לוי מאמן ענק וכל הכבוד לו, כמה שאני חושב שארבייטמן אפס הוא פשוט זרק את כל החלוצים למערכה והוציא את חרזי כל הכבוד לו רוני לוי היה מחכה לחילוף ראשון דקה 75 מכניס את ארבייטמן במקום קטן או משהו ואת משומר במקום חרזי ואפק במקום בוקולי אלישע גדול וקנה את הקהל שלנו ומגיע לו כל הכבוד ועל הדרך סרטן לשטראובר הקוקסינל הזה הוא לא שחקן כדורגל הוא חתיכת זבל מתרומם |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Nov 13 2008, 12:57 PM
|
דווקא להוציא את חרזי הייתה טעות ענקית (ולא יוצא לי להסכים הרבה עם ברקוביץ')
הוא היה צריך להוציא את קרופניק ולעבור לשיטה של שלושה בלמים כמו שהוא באמת עשה אבל הבלם "הימני" היה צריך להיות חזרי ולא קרופניק וככה הוא היה יכול להרוויח עוד שחקן שבא מצד ימין והיה יכול להרים כדורים לכל פקעת החלוצים שהייתה לחיפה באותו הזמן על כר הדשא, מה גם שחרזי היה אחד המצטיינים של חיפה שלשום אני שמח ששטראובר חטף על הראש אחרי המשחק בגלל מה שהוא עשה בקרייה, ככה הוא לפחות יהיה יותר רגוע מולנו בביזבוזי זמן יימח שמו, ואם לא, וואלה אני שמח שהגדרות בנתניה קרובות לשער -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 13 2008, 05:20 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
אבל ההבדל שנתניה קבוצה יציבה שכבר שנתיים מסיימת מקום שני בליגה.. וכן אני גם לא מחזיק מהם אבל כל הכבוד על מה שהם עושים בשנתיים וחצי האחרונות.. -------------------- ![]() |
||
| roiei |
פורסם ב: Nov 13 2008, 07:47 PM
|
|
כבוד מגיע להם כי הם באמת מוציאים מהסגל שלהם 150%
אבל עם כל הכבוד, אני אישית לא רואה אותם לוקחים אליפות, זה נראה לי הזוי מדי ... אל תשכח שבשנתיים האחרונות שלושה קבוצות מתוך ארבעת הגדולות היו גרועות (להוציא את בית"ר), השנה זה השתנה, למרות שהתל אביביות עדיין לא מרשימות. -------------------- ![]() |
| MHFC |
פורסם ב: Nov 13 2008, 09:15 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
לא מגיע לקבוצה כזו שום כבוד
קבוצה שכל משחק שלה מנצחת 1-0 ומשחקת מאוד הגנתי זה דבר מגעיל הם משחקים כדורגל מסריח ולא הכל זה תוצאות לפעמים לא אכפת לי להפסיד כמו במשחק נגדם אבל הצורת משחק שלנו הייתה מעולה |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Nov 14 2008, 01:37 AM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
כמעט ואף קבוצה בליגה הזאת לא מבריקה לאורך זמן.. אז כן הייתי מעדיף לשחק מסריח ולנצח לאורך זמן מאשר להיות סביר ולהפסיד..
ורועי אני גם לא חושב שהם יקחו אליפות.. -------------------- ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Nov 16 2008, 12:33 AM
|
||
|
-------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
(2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |