אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום ווינר וטוטו

ווינר פי המחודש!

חוקי הפורום תקנון/חוקי הפורום!
  הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

> הכדורגל בארץ, כתבה של איזה איש
LaTviA or DeAd
פורסם ב: Oct 11 2008, 04:32 AM
צטט הודעה

One Life , One Love

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 208

מצב: Member is Offline

כל מילה בסלע !

בעידן של היום הכדורגל הישראלי לא מתעניין בדברים האלה. בכדורגל הישראלי שולט הכסף. אין נשמה, אין נאמנות, אין הקרבה. בטח שלא על המגרש הירוק (אני כבר לא כל כך בטוח שבכל היציעים). שחקנים עוברים ממכבי להפועל לבית"ר תמורת אלפי דולרים בודדים. הנהלות לא דורשות ממאמנים לקדם שחקנים, רק להביא אליפות. מקום שני זה כישלון. הדרך? כבר לא חשובה, רק התוצאה, ועכשיו! בשביל תוצאות מידיות צריך כסף, לא אוהדים, אז הקבוצות מעוניינות בכסף של האוהדים, ולא באוהדים עצמם. לכן מחירי הכרטיסים בשמיים, לכן משדרים את הליגה הישראלית בערוצים בתשלום, לכן הילדים של היום מכירים את ההרכבים של הליגה הספרדית (שמשודרת חינם) יותר טוב מההרכבים של הליגה שלנו. את כל הכיף שלנו המועדונים הקריבו בשביל "לקחת אליפות", תפיסה שכולה כישלון אחד חרוץ, הקרבת הזהות לשם מטרה. לכן הליגה שלנו מעניינת פחות ופחות אנשים. לכן הכדורגל הישראלי גוסס.

אני לא יודע מה הסיבה לכך שהכדורגל שלנו נמצא במצב הזה. בתחילת הכתבה סיפרתי לכם שהיסטורית הכדורגל יכולה לספר לכם את ההיסטוריה של המדינה. אני לא יודע מה קדם למה, אבל גם המדינה שלנו הפסיקה להתעסק באזרח הקטן. תנועות הנוער מתו, ההשקעה בנערים היא רק בחוגים מקצועיים שאמורים להיות משתלמים כלכלית אבל לא ערכית (רדיפה אחרי התוצאה, ולא התחשבות בדרך). הסולידריות החברתית שהייתה כאן, האיחוד של המעמד הבינוני, התקווה שהייתה לילדים שהשתחררו מהצבא ויכלו להשתלב בחברות ממשלתיות, הזכויות שהיו לעובדים במדינת ישראל, כל אלו כבר לא קיימים. אבל, זה לא רק שהמדינה מזניחה כאן את אזרחיה הבודדים, היא גם מזניחה את ההכרה שלנו בחשיבותה. החינוך לציונות, לאהבת הארץ, לזכותנו ההיסטורית והמוסרית על ארץ ישראל, כבר לא קיים. החינוך לעבודה עברית בארץ ישראל, להגשמה עצמית בארץ ישראל, הוא כבר לא קיים. התמימות שלנו, גם היא נעלמה. גם יפו של אהבה מתה, היא נהרגה במאורעות 2000 כשראינו את שכנינו הטובים זורקים אבנים על מכוניות של יהודים רק בגלל שהם יהודים. שם ראיתי חבר ילדות שלי, מתפרע על רקע לאומני.

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמשIMICQ
guym
פורסם ב: Oct 11 2008, 03:32 PM
צטט הודעה

גם הוא בן אדם

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 3,725

מצב: Member is Offline

אין מה לעשות..ככה זה
לא ישדרו תכדורגל בחינם ולא יעשו עוד 1001 דברים/

הודעה זו נערכה ע"י guym ב Oct 11 2008, 03:32 PM

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמשICQ
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

[ זמן ביצוע: 0.0082 ]   [ 23 שאילתות בשימוש ]   [ כבויה דחיסת GZIP ]

Copyright © 2003 - 2026 WinnerP.net All Rights Reserved
כל הזכויות שמורות לבעלי האתר. האתר מומלץ לצפיה ברזולוציה של 1024X768