| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (2) 1 [2] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 6 2008, 10:20 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
את אוהדי מכבי חיפה. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Oct 6 2008, 11:35 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
אני עדיין חושב שהם לא יקחו.. -------------------- ![]() |
||
| MHFC |
פורסם ב: Oct 6 2008, 11:51 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
אני פשוט מחזיק מישראלביץ, בוזגלו, קמנאן ועוד כמה שם ויש להם שחקנים מאוד יצירתיים הבעיה שהמאמן לא יודע להשתמש בהם ויש שם לחץ מאוד גדול מהקהל |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Oct 7 2008, 12:41 AM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
ד"א תמיר יבוריאן ושבחון בינתיים לא שחקני ספסל דווקא.. שבחון מועדף על חדד אבל נראה על הפנים ויבוריאן על קמאנן למרות שב-2 מחזורים האחרונים הם פתחו ביחד וזה גרם למרכז שדה להחלש כי רב"ש ויתר על הקשר האחורי היחיד שיש לו(אסוס וזה למרות שהוא היה טוב עד עכשיו) ושגם האמצע חלש וגם אין לך תמיכה של המגנים באגפים בגלל הפציעות של שפונגין ושטרית אז דיי הגיוני שהקבוצה תראה חרא..
וישראלביץ' יותר עושה הגנה בגלל שרב"ש לא מחזיק מאסוס ובגלל זה הוא מבוזבז ולא תורם להתקפה.. הודעה זו נערכה ע"י winner בדם ובנשמה ב Oct 7 2008, 12:42 AM -------------------- ![]() |
| MHFC |
פורסם ב: Oct 7 2008, 01:38 AM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
אני יודע שהם לא שחקני ספסל, המאמן רן בן שמן עושה בחירה מוטעה פשוט
דוחף פנימה בכוח את שבחון ויבוריאן, גם ישראלביץ מאחורה הייתה אתמול טעות גדולה, יכל להכניס את אסוס ולשים את ישראלביץ יותר קדימה אני הייתי עושה ככה יבריץ מגן שמאלי אין לי, מישאלוף, יחיאל, מלול ישראלביץ, אסוס, ג'ונסון, חדד קמנאן ובוזגלו הקטע שהמגנים לא יודעים להתקיף כי הוא הציב שם בלמים, הקישור האחורי לא עולה למעלה יוצא שמתקיפים 3 שחקנים בכל התקפה וככה אי אפשר לשחק אם הם ישלחו 7 שחקנים קדימה בכל התקפה תראו הרבה גולים |
| samigan |
פורסם ב: Oct 7 2008, 05:29 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
פה במדינה שלנו אם רוצים שנהנה מכדורגל טוב יענו שנראה הרבה שערים והרבה מצבים ליד השערים אפשר לעשות את זה רק בדרך אחת שתצליח(לא רואה שום דרך אחרת שיכולה להצליח) לקצר את המגרשים ב 30 מטר לשים שערים באורך של תשעה מטר ושישחקו 7 שחקנים בכל צד ובלי שוער בשער הקיצר יש לנו מדינה מפגרת ולא רק בכדורגל -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
(2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |