| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Oct 3 2008, 04:51 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
השכנה הערביה שלי כל הזמן ניסתה להכנס להריון וכשסוף סוף הצליחה היתה מאושרת
שבוע שעבר היו לה צירים אז היא הלכה לבית החולים ללדת אתמול פגשתי אותה ורציתי לדעת מה היא ילדה אז שאלתי אותה תגידי יפטמה זה בת או מחבל ? נ.ב מי שיש לו בדיחה טובה(רק בלי גיזענות וכאלה בבקשה הודעה זו נערכה ע"י samigan ב Oct 3 2008, 04:54 PM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 3 2008, 05:13 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
בדיחה די ישנה אבל חביבה אתה בטח תאהב אותה..
משפחה ערבית רוצה להתגייר אז הם הולכים לרב. הרב אומר להם תשמעו אפשר לגייר אותכם אבל אתם צריכים להראות נכונות ואלוהים כבר ישפוט אותכם אם אתם באמת ראווים לכך,למחרת לקח אותם הרב לשדה מוקשים ואמר להם כל אחד בתורו צריך לחצות את השדה לצד השני ומי שיצליח יוכל להיות יהודי. קודם האבא נכנס בפסיעות גדולות ועבר בין המוקשים לצד השני אח"כ האמא עברה בדילוגים בין מוקש למוקש עד הצד השני אח"כ הילדה עברה בזריזות ובחמקמקיות בין המוקשים לבסוף הילד עובר ובוםםםםםם מתפוצץ לחתיכות האחות הקטנה בוכה אחיי אחיי למה אלוהים למה אז האבא אומר לה "עזבי אותך סתם ערבי מסריח.." -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Oct 3 2008, 09:15 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
עוד בדיחות על ערבים יאללה
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| dvir1200 |
פורסם ב: Oct 3 2008, 09:49 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
-------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Oct 3 2008, 10:50 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
יש לי בדיחה..
סמי עולה עונה הבאה לליגה 5. |
| samigan |
פורסם ב: Oct 4 2008, 07:37 AM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
יש מצב נדב אתמול עשיתי את הרכישה הכי גדולה שלי שבע וחצי מליון(בלם) נ.ב גם לי יש בדיחה(אתם רוצים אפשר לקרוא לזה משל כי יש גם נמשל נדב ורובי הולכים ביער ופוגשים את רן(אחד הפעמים הנדירות שרן לא בעבודה תגיד ראית את סמי ורן עונה.. תאמינו לי אתם יושנים בעמידה סמי כבר מקדימה מלפנינו כרגיל... -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| samigan |
פורסם ב: Oct 4 2008, 03:38 PM
|
||
|
מה גדול שחור ונראה טוב על ערבי? רוטווילר!" == איך יודעים מה יהיה העתיד של ערבי..??? תשובה: זורקים משהו על הקיר ואז רואים... אם זה נדבק הוא יהיה סייד אם זה נופל הוא יהיה רצף == והינה על יהודים.. איש מבוגר ממיאמי מתקשר לבין שלו שחי בניו יורק ואומר לו:"אני מצטער להרוס לך את היום. אבל אני חייב לספר לך שאני ואמא שלך מתגרשים. 45 שנה של סבל זה מספיק! " "אבא על מה אתה מדבר" צועק לו הבן בחזרה מהקו השני. " אנחנו לא יכולים לסבול אחד את השני יותר" האבא עונה. "נמאס לנו אחד מהשני ונמאס לי לדבר על זה אז תתקשר לאחותך שבשיקגו ותספר לה" והוא מנתק את הטלפון!. מיד הבן מתקשר בבהלה לאחותו שמתפוצצת בטלפון! " נראה להם שהם מתגרשים!" היא צועקת "אני יטפל בזה! " . היא מתקשרת לאביה מיד וצועקת עליו "אתה לא מתגרש! אל תעשה שום דבר עד שאני מגיעה לשם! אני מתקשרת עכשיו לאחי ושנינו ניהיה אצלכם מחר בבוקר! עד אז אתם לא עושים כלום. הבנת אותי?" ומנתקת. האבא סוגר את הטלפון ומסתובב לאישתו "בסדר" הוא אומר "הם באים לפסח והם משלמים על הטיסה שלהם". == עוד אחת.. שלושה יהודים ששמם `רבינוביץ`, נפגשים. וכל אחד רוצה להראות שהוא `רבינוביץ` יותר חשוב. "הייתי באמריקה כשקנדי נבחר. הוא עמד בין אלפי אנשים, מיד הבחין בי ואמר לכולם `תראו את האיש הזה, רבינוביץ, הוא חבר טוב שאני רוצה שכל אמריקה תכיר`. אומר הרבינוביץ השני: "זה, כלום. כשהייתי לאחרונה בלונדון, רכבה המלכה אליזבט בראש פרשיה, עצרה את כל החבורה והכריזה `תסתכלו על רבינוביץ. זה החבר הכי טוב שלי`. אומר הרבינוביץ השלישי: "גם אתה כלום וגם אתה כלום. הנה, הייתי בותיקן ופגשתי את האפיפיור. השיחה שלנו התארכה והתארכה והחשמנים כבר התקבצו במקום. פתאום אני שומע את אחד החשמנים שואל `מי זה האיש שמדבר עם רבינוביץ ?" -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| MHFC |
פורסם ב: Oct 4 2008, 09:22 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
מה ההבדל בין בצל לבין ילדים ערבים רעבים?
שבצל גורם לך לבכות |
| samigan |
פורסם ב: Oct 4 2008, 09:46 PM
|
||
|
-------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Oct 5 2008, 02:30 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
עזוב לא הגיוני הסיפור למה שנשאל איפה אתה זה די ברור שנזרקת איפה שהיתה המסיבת טבע.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| samigan |
פורסם ב: Oct 5 2008, 06:18 AM
|
||
|
-------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
|
![]() ![]() ![]() |