| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (8) « ראשון ... 5 6 [7] 8 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Sep 12 2008, 05:28 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
תמיד רציתי לקרוא את קהלת(מהתחלה עד הסוף)נראה לי שבאמת הגיע הזמן רק חבל שאין לי את זה בבית שבוע הבא אני אתחיל ואחרי שאקרא אשאל אותך מזה הספר פרשנות תודה .. -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Sep 12 2008, 06:23 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
עידו צודק..אם אתה ג'ובניק אז עד הסוף. שתתגייס (במידה ולא לקרבי)..אתה תבין. -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| MHFC |
פורסם ב: Sep 12 2008, 06:47 PM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
יש הרבה תפקידים של ג'ובניקים שתורמים יותר מאשר לבוא לסדר 2-3 תיקים במקום וללכת הבייתה... ולא הבנת תעשה מה שאתה רוצה תעשה מצידי שכונה אבל מה אתה גאה בזה? ודביר אני מתגייס עוד חודשיים לקרבי הודעה זו נערכה ע"י MHFC ב Sep 12 2008, 06:47 PM |
||
| c_web |
פורסם ב: Sep 12 2008, 07:03 PM
|
||
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
מתי התגאית מה אתה רוצה ממני? ותגדיר לי מזה ג'ובניק בבקשה -------------------- ![]() [IMG] |
||
| MHFC |
פורסם ב: Sep 12 2008, 07:07 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
היו פה מקרים שהתגאת ובכלל אח שלך התגאה על ה"שיכון" שהוא עושה בצבא
ויש הרבה סוגים של ג'ובניקים יש כאלה שיסגרו כל יום ממטרות ויש כאלה גם במודיעין |
| vila2 |
פורסם ב: Sep 12 2008, 08:02 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 986 משתמש מספר: 1,989 תאריך הצטרפות: 15-December 04 מצב: ![]() |
ויש כאלה שנמצאים כל היום בתוך טנק,תאמין לי אני מעדיף להיות קרבי על זה. |
||
| c_web |
פורסם ב: Sep 12 2008, 09:34 PM
|
||
![]() · AZ Alkmaar · ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים גלובליים הודעות: 35,585 משתמש מספר: 4 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אז מה עדיף להיות במודיעין ולשחק אותה כאילו יש לך תפקיד חשוב כשבתכלס אתה לא עושה כלום וחוזר חמשושים כמו מסכן? או לבוא לפתוח את הממטרה לסגור אותה וללכת הביתה? גם ככה אתה מקבל סכום עלוב כל חודש אז למה שאני יאבק כ''כ בשבל זה? הרי גם ככה אני כלום בצבא -------------------- ![]() [IMG] |
||
| samigan |
פורסם ב: Sep 13 2008, 12:40 AM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
יש אנשים שלא יכולים להיות בקרבי אבל מה לעשות חייבים לשרת בכל זאת שלוש שנים ואז אין ברירה ומחפשים את הגוב הכי קל שהם יכולים לעשות
כי כבר באמת שאין הבדל נ.ב זה כמו שאתה בקרבי רוצה להיות קרבי ביחידה הכי טובה ככה זה גובניק רוצה את התפקיד הכי קל -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| MHFC |
פורסם ב: Sep 13 2008, 03:34 AM
|
קודם כל עידו
למה נראה לך שמודיעין לא עושים כלום? הם תורמים הרבה יותר מאשר הממטרות המסריחות האלה ויש עוד מספיק ג'ובניקים תורמים וסמי, אני לא מכוון לקרבי הכי גבוה לא ניסיתי אפילו להגיע לכל השייטת והמטכל אני הולך לגדודים וזהו הודעה זו נערכה ע"י MHFC ב Sep 13 2008, 03:34 AM |
| samigan |
פורסם ב: Sep 13 2008, 08:32 AM
|
|
יש כאלה גובנקים שחשוב להם להיות זמינים לשירות המדינה במקרה שחלילה תפרוץ מלחמה
לא מסתדר להם שהם ישבו בבית אם תפרוץ מלחמה אז הם כאילו אומרים לעצמם אני פה רק בכוננות מלחמה(מה שמעבר לזה זה בונוס הודעה זו נערכה ע"י samigan ב Sep 13 2008, 08:41 AM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Sep 18 2008, 03:10 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
עידו אתה מדבר שטויות.. אנשים במודיעין עושים יותר ממך ותאמין לי לא בגלל הכסף
הם עושים משהו, הזמן עובר להם כי הם עובדים כמו שצריך, ונהנים בשירות ומרגישים שהם עושים משהו אני בצבא עשיתי די שוק.. עבר לי בקלות כי הייתי חוזר מוקדם ומשרת קרוב, אבל זה כי לא נתנו לי אפשרות לעשות משהו יותר רציני... וברור שעדיף משהו כזה.. אני לא מדבר איתך על דברים כמו מש"ק שלישות בגדוד.. שזה ברור שזה מסריח.. אבל מישהו בתפקיד טוב עם קורס רציני שלומד משהו חשוב ועושה משהו חשוב זה הרבה יותר טוב ל3 שנים האלו ממה שאתה עושה.. במיוחד שאתה חושב ששוק זה ללכת ב8 לקריה לחזור ב5 ולהרגיש שדפקת את המערכת.. הגישה שלך אולי באה בגלל אחיך אבל אם אתה חושב שכל ג'ובניק הוא כלום בצבא אתה חי בסרט, או מנסה לשכנע את עצמך לתרום פחות.... ויניר אני חייב להבין את הקשר של הלימודים.... אני די סגור על זה שהציונים שלי יותר טובים משלך, אבל בצבא לא הייתי לוחם וגם לא ניסיתי... ואיך בדיוק אתה מחבר אחד לשני? אני מכיר אנשים בלי בגרות שהיו לוחמים 3 שנים.. -------------------- עכשיו אני
|
| samigan |
פורסם ב: Sep 20 2008, 05:01 PM
|
||
|
מזה הספר פרשנות -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| יניר |
פורסם ב: Sep 21 2008, 04:05 AM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
א. לא יודע מה הציונים שלך, ואתה לא יודע את שליף אני יכול להגיד לך ששלי טובים מאוד. ב. אין קשר בין ציונין ללהיות לוחם, יש קשר בין ציונים לבין לשאוף להכי טוב שאתה יכול להגיע, להיות הישגי, פייטר. מה שאני אומר זה שלרוב- מי שיש לו ציונים טובים- משמע השקיע ולא וויתר לעצמו גם בתקופות שהיה קשה- לא מוותר ולא מקל ראש ועושה שכונה גם בהמשך החיים שלו. מקווה שהבנת, אם לא אני אחפור יותר.. -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
||
| MHFC |
פורסם ב: Sep 21 2008, 01:51 PM
|
וואלה אני לא השקעתי בבית ספר והציונים שלי טובים אבל אני לא מוותר לעצמי והולך לקרבי...(היו לי בכיתה עוד כמה כאלה שהם בקרבי)
לא תמיד זה קשור אני מכיר אנשים שזה בדיוק ההפך אצלם, ציונים גבוהים מאוד והם משתמטים/ג'ובניקים |
| samigan |
פורסם ב: Sep 21 2008, 04:08 PM
|
|
מאי 4 צנחנים גיוס של המופרעים ביותר(נערי רפול)הגיוס הכי טוב שהיה בצה"ל
נ.ב וניר הייתי פייטר בצבא אחי(עם קבלות)והתלמיד הכי גרוע שאתה יכול לדמיין -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
(8) « ראשון ... 5 6 [7] 8 |
![]() ![]() ![]() |