| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (8) « ראשון ... 6 7 [8] ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Sep 21 2008, 06:00 PM
|
||
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
ילקוט מעם לועז - כרך קהלת. לא לוקח אחריות על כל מעשה שתרצה לעשות כתוצאה מקריאת הספר. זה די יכול לדכא. |
||
| יניר |
פורסם ב: Sep 21 2008, 08:32 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
סמי היית ג'ובניק לא? אאל"ט אתה נותן פה פול עצות על איך לעשות שכונה.. ולתמיר, סבבה אחי, סתם זאת היתה התאוריה שלי...גם אני לא בטוח עד כמה היא נכונה אבל יש הרבה מקרים שמוכיחים אותה -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
||
| samigan |
פורסם ב: Sep 21 2008, 10:36 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
לא אחי הייתי בנחל אחר כך הפכתי לגובניק(לקראת סוף השירות)אבל לא יכול לפרט למה נ.ב בקשר לשאלה שלך אז תיקח בחשבון שיש בסה"כ שנתיים וחצי נוספים במילואים ששם גם לומדים דבר או שניים הודעה זו נערכה ע"י samigan ב Sep 21 2008, 10:42 PM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 21 2008, 11:49 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
הוא היה בחייל סטלנים מוצנחים -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 21 2008, 11:51 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
קשרת למישהו כרית על הגב במקום מצנח? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב: Sep 22 2008, 11:46 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
הטוב ביותר זה לא תמיד לוחם
ושמע.. יש גם אמונה שאומרת אם לא הכי טוב אז בכלל לא.... וזה דווקא נכון לגבי אנשים שהצליחו בהכל בחיים ואומרים להם בצבא תהיו משהו בינוני אז הם אומרים לא שווה להתאמץ בשביל זה (סיירת או ניירת) ואני גם אמרתי אותו דבר שאני לא עושה יומיות 8 עד 5 בשביל להיות מש"ק שלישות... אם כבר ג'ובניק אז משהו מועיל, ואם לא, אז שוק רצח... כמו שיצא בסוף -------------------- עכשיו אני
|
(8) « ראשון ... 6 7 [8] |
![]() ![]() ![]() |