| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) [1] 2 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 1 2008, 10:38 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
ראיתם היום את פרק הפתיחה?חחח איזה מצחיק לאון ההומו הזה בטח יגיע רחוק..
הערביה דווקא נראית טוב חבל שהיא ערביה דומה למלי לוי.. יש בערוץ 20 למנוי הוט 24 שעות ביממה שידור מהוילה. הולך להיות מצחיק עם ההומו והערס הזה עם הזקן.. |
| MHFC |
פורסם ב: Sep 2 2008, 12:37 AM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
ערן זילברמן
ההומו הזה חתיכת נטחן איך הוא מדבר המסכן הזה יותר גרוע ממיקי בוגנים למי שאין הוט ורוצה לראות שידור חי http://www.keshet-tv.com/bigbrother/bigbrotherlive.aspx |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Sep 2 2008, 01:03 AM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
האבא אחד החזקים אמר עכשיו גם על הבת שלו "זאתי לא משתנה כמו בבית ככה בחוץ הבת כלבה"
-------------------- ![]() |
| MHFC |
פורסם ב: Sep 2 2008, 01:04 AM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
חחחח וואלה הוא מצחיק היוסי הזה(האבא)
הודעה זו נערכה ע"י MHFC ב Sep 2 2008, 01:07 AM |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Sep 2 2008, 11:20 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 2 2008, 12:34 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
האח הגדול בארץ זה דבילי!
נכון אומרים שמתישהו הם ישכחו שיצלמו אותם ויתנהגו כרגיל יעשו סקס והכל? אין מצב שזה יקרה כי תמיד הם בבוקר או בערב מחברים עליהם את המקרופונים האלה בכך למעשה "זוכרים" שמצלמים אותם. וגם אם איכשהו יהיה סקס זה יהיה מצונזר אל תצפו כמו בחו"ל קיצר הכל חראטה.שלא נדבר על הבנות השמרניות פה שאשכרה מתקלחות עם בגד ים..ועוד הבטיחו שתיהיה מצלמה במקלחת שתצלם הכל איזה תצלם איזה בטיח. קיצר ממה שרואים עכשיו תוכנית משעממת שלא שווה ממש צפיה לצפות באנשים מדברים 24 שעות ולא עושים כלום זה הדבר הכי משעמם שיש אני העברתי ערוץ עד שיהיה משהו מעניין. |
| MHFC |
פורסם ב: Sep 2 2008, 02:50 PM
|
חחחח לאבא הערס יש קול כמו של יובל סמו
|
| guym |
פורסם ב: Sep 2 2008, 06:09 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
סעמק לא יצא לי לראות תפרק הראשון
אבל אני רואה בערוץ 20 לא היה משו שצריך לדעת בפרק פתיחה נכון? מרוב שהיה משעמם נירדמתי צהריים שעתיים סעמק -------------------- ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Sep 2 2008, 06:19 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
איזה מבאס זה ללכת לישון ולהתעורר בבאר שבע -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Sep 2 2008, 07:00 PM
|
||
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
קודם כל אמרו לך פה שלא יהיה מצלמה באמבטיה ולא ראיתי במקומות אחרים בעולם את זה אבל אני מאמין שבכל מקום זה ככה.. ואם יהיה סקס אז בטח בערוץ 20 שמשדר 24 שעות יראו את זה אבל אחרי זה בתקציר בערוץ 22 מן הסתם יצנזרו את זה.. ויש שם גם משימות? או רק הם מדברים והקהל מחליט את מי אוהב ומי לא? -------------------- ![]() |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 2 2008, 07:25 PM
|
||
חחחחחח איפה אתה חי אחי אמרו בטח אמרו שיהיה מצלמה אבל כרגיל מכרו לנו לוקשים. ובחו"ל יש קטעים סקס חופשי הנה קטע לדוגמא: http://www.youtube.com/watch?v=3u489tXaWZk יש שם הרבה קטעים ביוטוב תחפש פשוט..בגרמניה למשל היה מציצה תוך יומיים מתחילת התוכנית לפי מה שקראתי באיזה אתר. |
||
| vila2 |
פורסם ב: Sep 2 2008, 07:50 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 986 משתמש מספר: 1,989 תאריך הצטרפות: 15-December 04 מצב: ![]() |
באמא שלי אני כל כך שונא ולא מתחבר לתוכניות ריאליטי האלה,לא ראיתי הישרדות לא אבודים,לא אבודים בחלל ולא שום דבר מהחרטות האלה?
למי יש סבלנות לזה. אבל אולי אני מפסיד ננסה לראות תאח הגדול הזה. |
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Sep 2 2008, 08:05 PM
|
||
|
אבודים זה לא ריאליטי. ונדב מה קשור שיש סקס אני מדבר איתך על מצלמה בשירותים ומקלחת זה ברור שלא יהיה ולא אמרו שיהיה.. -------------------- ![]() |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 2 2008, 08:32 PM
|
||
יש באח הגדול בגרמניה ובאח הגדול בבריטניה מצלמים שם במקלחות חופשי עירומים..מין הסתם אין את זה ביוטוב כי זה עירום מלא חפש באימיול בטוח תמצא..אמרתי לך קראתי בזמנו על ירידה בשידור חי במקלחת בגרמניה. |
||
| samigan |
פורסם ב: Sep 2 2008, 09:48 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
גם אין לך זמן לתכניות האלה הצבא גוזל מימך את כל האנרגיות ד.א סיימת כבר להכין לצהל את תכנית העבודה השנתית שלו ? נשבע לך.. הייתי עושה תכנית ריאליטי מהגיוס שלך ועד השיחרור -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
(3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |