| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (5) 1 2 [3] 4 5 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| +ארסנל בדם+ |
פורסם ב: Aug 7 2008, 12:16 AM
|
||
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,321 משתמש מספר: 4,557 תאריך הצטרפות: 11-April 06 מצב: ![]() |
הלאה קרופניק סתם אבל תן לי סיבה שניים למה אתה כזה מבסוט? -------------------- ![]() |
||
| vila2 |
פורסם ב: Aug 7 2008, 12:28 AM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 986 משתמש מספר: 1,989 תאריך הצטרפות: 15-December 04 מצב: ![]() |
רק עכשיו חזרתי הביתה וראיתי תתוצאה,אפילו בתור אוהד חיפה אני בשוק,פיי חמישיה בקראקוב? מה קרה שם?
אני שונא לזרוע מלח על הפצעים אז אני לא יעשה את זה בניגוד להרבה אוהדים אחרים,גם של ביתר שצחקו עלינו בכל הזדמנות על הפאשלות שהיו לנו באירופה,למרות שאני מאחל לכל אוהד שיגיע למעמד שהגענו עם חיפה באירופה. נקווה שיבואו יום שבת עם ההרגשה לגביע הטוטו ויתנו לנו קצת לשמוח. חחחח בטח אוהדי הפועל כאלה מאושרים עוד מאט הם יוצאים לחגוג בכיכר. הודעה זו נערכה ע"י vila2 ב Aug 7 2008, 12:32 AM |
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 7 2008, 12:28 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
כי אתם מבואסים!!!!!!!! אגב זוכרים שגאידמק אמר שהוא רוצה לקחת את בית"ר לגמר גביע האלופות מעניין אם הוא הבין כבר שבית"ר ואירופה אלה שני דברים שונים לגמרי -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Aug 7 2008, 12:30 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
חשבתי על זה לעומק והגעתי למסקנה שזה לא ממש משנה לי,במיוחד שבית"ר קיבלה חמישיה שזה משפיל בהרבה מכל תוצאה שבית"ר עושה נגד בארסה ומה עכשיו ת'בא לעקוץ לא הבנתי תן להנות סעמק. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Aug 7 2008, 12:30 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| guym |
פורסם ב: Aug 7 2008, 12:32 AM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
אני לא שמח אני עצוב ואפילו עצבני שעפתם ואין לך מה לשמוח ...קבוצת המיליונים שלכם עפה ועשתה בושות ושוב אני בעד הישראליות באירופה אבל מה שעשיתם היום פשוט גורם לשנאה..! ( בלי לציין שאתם הורסים תנק' דירוג של הקבוצות הישראליות , ובין היתר שבארסה לא באה לארץ ) -------------------- ![]() |
||
| MHFC |
פורסם ב: Aug 7 2008, 12:35 AM
|
||
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
סיבה אחת זה שאני כל פעם בא לטדי ורואה איזה אוהדים ערסים מסריחים יש אצלכם ונגעל מחדש איך זורקים לנו דברים על האוטובוסים ומתנהגים חרא (ליהודים!) ואחר כך משחקים אותה צדיקים ומתלוננים על אנטישמיות של הפולנים וכל זה סיבה אחרת זה שעידן טל בנאדו וכל אלו אצלכם ואני לא סובל אותם(כנ"ל קאלה ואלברז) עוד סיבה זה שאני רוצה שרק מכבי חיפה תצליח באירופה וכל השאר על ה*** שלי לא מגיע לחלק גדול מהאוהדים המסריחים שלכם לשמוח עם כל הכבוד לזה שהם יהודים וכל זה בלי קשר אני גם מקנא אבל אני לא שמח בגלל הקנאה אני גם מקנא בנתניה וק"ש אבל אם הם מנצחים זה לא מפריע לי |
||
| +ארסנל בדם+ |
פורסם ב: Aug 7 2008, 12:47 AM
|
||
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,321 משתמש מספר: 4,557 תאריך הצטרפות: 11-April 06 מצב: ![]() |
אני לא רואה איפה מצאתה פה שמחה אצלי? -------------------- ![]() |
||
| guym |
פורסם ב: Aug 7 2008, 02:12 AM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
התכוונתי שאין לך מה לחשוב שאחרים מקנאים בכם.. אוהדי בית"ר שמתגאים בקבוצה שלהם כקבוצה של המדינה יודעים שתפדיחה הכי גדולה עשיתם היום... ושבאירופה עד היום אם היה ספק זה רק חיפה ות"א.. אפילו באר שבע עם העבר הלא מרשים שלה..לפחות שיחקה באירופה מס' פעמים חחח ( ולהבדיל ממכם הביאה גם את ברצלונה -------------------- ![]() |
||
| samigan |
פורסם ב: Aug 7 2008, 08:18 AM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
מזל שאתה לא צריך את ביתר כדי ליסוע לטייל באירופה
נ.ב בטח כף רגלך לעולם לא תדרוך שוב בקרקוב הודעה זו נערכה ע"י samigan ב Aug 7 2008, 08:19 AM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| מהמר עם תעודות |
פורסם ב: Aug 7 2008, 05:15 PM
|
|
קצין הימורים ראשי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 19,573 משתמש מספר: 311 תאריך הצטרפות: 8-October 03 מצב: ![]() |
בית"ר קיבלה 5-0 מ-2 סיבות, נקרא להם דתיות:
א. פולין לא עושה טוב ליהודים. ב. ימי בין המצרים, ימים חרא ליהודים. ועוד כמה סיבות קאלה אפס והשוער הראשון של בית"ר אפס. |
| vila2 |
פורסם ב: Aug 7 2008, 07:22 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 986 משתמש מספר: 1,989 תאריך הצטרפות: 15-December 04 מצב: ![]() |
וצור טוען שהוא נקי,שהמשחק היה חוקי,שלא הבחין בשום דבר ואיש אותו אינו מכר, או לא קנה בשביל בית"ר
סבסטיאןןןןן סימרוטיץץץץץ סימרוטיץץץץ סבסטיאןןןןןן סבסטיאןןןןןן סימרוטיץ אוהבים אותך כולם!!! כי אייל צורר שופט מכורר כי אייל אייל צורר.. |
| מנור חסן |
פורסם ב: Aug 7 2008, 09:26 PM
|
![]() משתמש זהב+++ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,480 משתמש מספר: 936 תאריך הצטרפות: 25-March 04 מצב: ![]() |
באסה בשבילכם אבי...
רציתי את בארסה בארץ. איזה *** -------------------- "עוד נחזור והאדמה תרעד"
|
| חולה על כדורגל |
פורסם ב: Aug 7 2008, 11:56 PM
|
|
מייקל סקופילד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 15,919 משתמש מספר: 248 תאריך הצטרפות: 16-September 03 מצב: ![]() |
אבי תכנן נסיעה לקאמפ נואו, הוא יראה שם את קרקוב חוטפת בראש הוא יתנחם בזה..
|
| בר.פ. |
פורסם ב: Aug 8 2008, 12:30 AM
|
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,608 משתמש מספר: 2,697 תאריך הצטרפות: 7-April 05 מצב: ![]() |
עוד עונה הלכה לפח..
תבינו שהליגה היא כבר לא אתגר בשבילכם, את האליפות אתם תיקחו עם הרכב שני. יכלתם לעבור את ויסלה ואח"כ לעשות באופ"א מסע יפה, במקום זה תבקרו בקריית אליעזר מחר. (שלא יהיה) בהצלחה... -------------------- ![]() MH1913 |
| samigan |
פורסם ב: Aug 8 2008, 01:17 AM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
היה עדיף לאוהדים לטוס לשום מקום
-------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
(5) 1 2 [3] 4 5 |
![]() ![]() ![]() |