| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (4) 1 [2] 3 4 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Jul 26 2008, 06:52 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
תגיד לי רגע אתה יכול ליצור קשר עם היצור הזה שהיא אוהבת יענו להשיג תפלאפון שלו מימנה בדרך לא דרך הודעה זו נערכה ע"י samigan ב Jul 26 2008, 07:06 PM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| samigan |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:09 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
אתה צריך לדעת עם היא עוד רוצה אותו "בלחץ"יענו מתקשרת אליו בתדירות גבוה
אם כן אז אבוד אם לא אז נחשוב על משהו -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| 111GAL111 |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:09 PM
|
||
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,118 משתמש מספר: 4,595 תאריך הצטרפות: 17-April 06 מצב: ![]() |
חבר שלייי -------------------- |
||
| samigan |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:10 PM
|
||
|
תקשר אליו רגע תגשש מה קורה -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| 111GAL111 |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:13 PM
|
||
|
מהמר כבד ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 2,118 משתמש מספר: 4,595 תאריך הצטרפות: 17-April 06 מצב: ![]() |
הם בכלל לא הייו בקשר הוא אף פעם לא אהב אותהה רק היא אותו אתה לא מביןןןןן בכלל איזה שיחה טובה הייתה לנו עכשיו באייסיקיו היא אמרה לי שהיא שחכה אותו אני יודע שזה לא נכון היא אהבה אותו מלא זמןןןן וחזק בטוח היא עוד מרגישה משהו אבל היא אומרת שהיא שוכחת כבר ואז הגענו למצב כזה שאמרתי לה שאני מפחד שזה לא יכאב לי האבה שלי אלייה היא שאלה למה אז אמרתי לה שאני מפחד שאף פעם לא נהיה ביחדדדד אז היא אמרה לי שנהיה ביחד ככה לפחות נראה להה -------------------- |
||
| 111GAL111 |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:15 PM
|
||
|
אין מה להתקשר אחי הוא אפילו לא יודע שהיא אוהבת או אהבה אותו היא אמרה לו לפני איזה שנה וחצי והוא לא רצה ואז היא תיכננה להגיד לו בזמן הקרוב והיא סיפרה את זה לחבר טוב שלו והוא אמר לה שלא כדאי לה להגיד לו היא הבניה ממנו שהוא לא אוהב אותה והוא אוהב מישהי אחרת הדבר האחרון שמפחיד אותי שהיה לה משהו איתו כי זה לא היה בדוקקקקקק -------------------- |
||
| samigan |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:50 PM
|
|
אחי לפי מה שהבנתי פה זה אפשרי אבל אתה צריך להשקיע המון
אתה צריך לשאוף להיות איתה כמה שיותר(פיזית כמובן)ולא משנה איך ובאיזה צורה(יענו לצבור דקות של יחד) שתתרגל שאתה זה שאיתה ושאתה זה שיתפוס אותה כשהיא תיפול חלילה אחורה היא צריכה להרגיש שאתה מקנה לה ביטחון שתמיד יש לה מישהו ובכל מצב זה יכול להתחיל בזה שיש סרט טוב שהיא מתלהבת ללכת אליו אז תיקח אותה לסרט הזה מילת המפתח זה "להפתיע" היום זה פרח יפה מחר זה כרטיסים למשהו שקיבלת יענו במתנה מיחבר ושאתה רוצה שהיא תבוא איתך (רק בגלל שחבל על הכרטיסים תשבור לה את השעמום היום יומי אם יש לה אחיות תתחיל להיות איתם בקשר חם שיספרו לה כמה חבל שהיא לא ממהרת להיות איתך יש עוד מלא דברים שאני יכול להוסיף אבל נראה לי קלטת כבר את הכוונה הכי חשוב אל תראה לה שום פחד(יענו שאתה מפחד לאבד אותה)תן לה להרגיש שאתה בטוח בזה שהיא רוצה להיות לידך למה מה חסר לך היא רוצה גבר לידה מישהו החלטי -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| 111GAL111 |
פורסם ב: Jul 26 2008, 07:59 PM
|
||
|
הבנתי אחי קיבלת 100 חחחח תודה אחי נשמע טוב מה שהכי אני יקח מפה זה ה-"הכי חשוב אל תראה לה שום פחד(יענו שאתה מפחד לאבד אותה)תן לה להרגיש שאתה בטוח בזה שהיא רוצה להיות לידך למה מה חסר לך היא רוצה גבר לידה מישהו החלטי" עכשיו אבל אני יורד לאלית ואיך שאני חוזר היא בול טסה ואז שהיא חוזרת אני עוד פעם יורד לאלית קיצור כל העניין 3 שבועות בלי לראות אותההה היא אמרה לי גם שנחזור שיש לה משהו חשוב להגיד ליי נשמע רציני כי 99% מהשיחות שלנו זה רק צחוקים בקיצור תודה אחיי אאלה מהיום מתחיל לספור 3 שבועות בלעדייה ואז אני מעביר הילוךךךך הודעה זו נערכה ע"י 111GAL111 ב Jul 26 2008, 08:00 PM -------------------- |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jul 26 2008, 08:53 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
חחחחח סמי יועץ לענייני זוגיות.
|
| samigan |
פורסם ב: Jul 26 2008, 10:47 PM
|
||
|
הוא משלנו אני רוצה שיהיה לו טוב -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב: Jul 26 2008, 11:20 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
גם לי זה ככה רק שאצלי לא יכול לקרות בינינו משו כי לה יש חבר כבר יותר משנה וחצי(הכרתי אותה לפני שהיה לה חבר אבל התקרבנו רק ממש קצת זמן לפני שהיא התחילה לצאת איתו) ובחודשים האחרונים אני מנסה להרחיק אותה ממני ודיי בהצלחה למרות שעדיין חושב עליה מדיי פעם אבל מאמין שעוד מעט כבר הכל ישאר מאחור..
-------------------- ![]() |
| יניר |
פורסם ב: Jul 27 2008, 01:25 AM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
לפני שנה וחודשיים באתי לידידה הכי טובה שלי ואמרתי לה שאני חושב שאני מרגיש אליה משהו הרבה יותר מ"סתם ידידים" ,קרה מה שקרה ולא דיברנו חודשיים.
עוד 5 ימים אנחנו סוגרים 11 חודש ביחד, וזה הדבר הכי מדהים והכי כיף בעולם. לך על זה ואל תוותר -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
| vila2 |
פורסם ב: Jul 27 2008, 02:41 AM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 986 משתמש מספר: 1,989 תאריך הצטרפות: 15-December 04 מצב: ![]() |
חחחחח סמי נהיית ורדה רזיאל ז'קונט אני רואה רק שזה לא יגמר בסוף כמו שזה תמיד ניגמר.
סטירה,ויאלה על ה*** חוזרים לכדורגל. |
| RAN-R |
פורסם ב: Jul 27 2008, 03:14 AM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
סמי הזה סמוי
חושב זה מסנגר פה שולח כל משפט בהודעה אחרת מעלה לעצמו את ההודעות סמי יספאמר |
| samigan |
פורסם ב: Jul 27 2008, 06:04 AM
|
||
|
-------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
(4) 1 [2] 3 4 |
![]() ![]() ![]() |