| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| Perry |
פורסם ב: Feb 14 2008, 02:55 PM
|
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
שמעו חשבתי על זה ואולי אני מתכנן לרדת לאילת איזה שבוע אחרי השחרור ביולי ולהתחיל לעבוד באחד מהמלונות של ישרוטל...
בתכלס אני יודע שזאת עבודה לא קלה ואין לי בעייה לא לראות את הבית למשך תקופה ארוכה כי כבר עשיתי את זה פעם... אבל זה יכול להיות כסף טוב אבל מצד שני זה אילת ואי אפשר לא לעמוד בפיתוי ולא לבזבז אבל אני רוצה לחסוך לקראת הטיול שאני מתכנן בע"ה בינואר-פברואר לדרום אמריקה או תיאלנד... אבל זאת בכלל בעיה כי אני לא יודע איפה אני משלב את הלימודים לפסיכומטרי וכל זה... מה עושים ??? -------------------- אזרח
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Feb 14 2008, 04:14 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
תטוס אין שאלה בכלל אחרי זה לא יהיה לך זמן וכל הזמן תדחה חבל תהנה כל עוד אפשר עבודה יהיה לך מספיק בחיים..
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Perry |
פורסם ב: Feb 14 2008, 04:22 PM
|
|
AmiT Perry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,454 משתמש מספר: 927 תאריך הצטרפות: 23-March 04 מצב: ![]() |
כן אבל צריך קודם להשיג קצת כסף כי אני לא נוסע לשבועיים אתה יודע...
-------------------- אזרח
|
| samigan |
פורסם ב: Feb 14 2008, 05:49 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
תעבוד בחו"ל ותטייל ככה צריך לעשות
נ.ב תחליט רק מתי חוזרים ללימודים -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| Perry |
פורסם ב: Feb 14 2008, 06:02 PM
|
||
|
שמעתי כבר על העגלות בארה"ב... -------------------- אזרח
|
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Feb 14 2008, 08:25 PM
|
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
גם אני הייתי צריך לעבור לאילת (מנהל סניף של ברגר רצה אותי שם..) היה מסדר אותי משהו בן **** מבחינת משכורת...חבר שלי טוב, אבל התבאסתי לעבור לבד..אז לא יצא לפועל
-------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Feb 14 2008, 09:08 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
חח אתה מתאר את זה כאילו קיבלת הצעת עבודה מאיזה חברת הייטק -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Perry |
פורסם ב: Feb 14 2008, 09:13 PM
|
||
|
אז תסדר לי עבודה שם.... -------------------- אזרח
|
||
| dvir1200 |
פורסם ב: Feb 15 2008, 01:23 AM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
חח פשוט הוא היה המנהל שלי פה בברגר שעבדתי והוא רצה שאני יבוא לשם לאילת..הוא היה מסדר אותי מבחינת משמרות ויכלתי להגיע למשכורת בת ****.. ופרי חסר להם בסביבות ה10-15 עובדים ככה שגם בלעדיי אתה תוכל להיכנס לעבוד שם -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Feb 15 2008, 01:24 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
-------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| מכבי תל אביב |
פורסם ב: Feb 15 2008, 10:14 AM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 879 משתמש מספר: 3,377 תאריך הצטרפות: 2-October 05 מצב: ![]() |
לומדים רק אחרי טיול, אל תשלב באמצע פסיכומטרי.
|
|
![]() ![]() ![]() |