| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Feb 7 2008, 07:59 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
איזה רשלנות של חברות הפלאפונים עם ניידות המספרים שאפשר בקלות לגנוב מספרים אפילו גנבו שם תמספר של ראש הממשלה.
הייתה תוכנית חזקה ממליץ לראות למי שלא ראה.. מה דעתכם על התוכנית למי שראה? הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Feb 7 2008, 08:00 PM |
| guym |
פורסם ב: Feb 7 2008, 09:00 PM
|
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
קטלנייי חחחחחח יש לי תמספר של מורן אטיאס ושלום אסייג הייתי יכול לקחת להם תמספר לקבל הודעות חשובות וזה חח
-------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Feb 8 2008, 03:38 AM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
שמעתי שרקו באורנג' אי אפשר...יענו הפאשלות היו של פלאפון וסלקום...ולי יש מזל בקטע הזה...
כי אני באורנג' ויש לי את אחד המספרים המבוקשים של החברה...כל יום מתקשרים אליי בבקשה לקנות את המספר שלי תמורת אלפי דולרים כי יש לי מספר נדיר... אבל מי ייתן עד שהשגתי אותו, שיישרף העולם ואני לא נותן. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| guym |
פורסם ב: Feb 8 2008, 02:16 PM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
איך הוא הולך ? יעני נגיד 0546666886 054xxxxyyx -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Feb 8 2008, 04:26 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
פעם אחרת -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| samigan |
פורסם ב: Feb 8 2008, 04:51 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אלגנטיות ד.א גם לי יש את אחד החזקים וקיבלתי הצעות אין מצב שאני אמכור אותו כי בחיים לא אזכה בעוד מספר כזה חזק -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
|
![]() ![]() ![]() |