| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
![]() ![]() ![]() |
| roiei |
פורסם ב Dec 31 2007, 07:00 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
הוספתי אחר למרות שהדיון צריך להיות בין שניהם, לא נראה לי שמישהו יצביע אחרת אבל שיהיה.
זה ויכוח שנמשך שנים, כל והדעות שלו, רציתי לדעת מה החבר'ה פה בפורום חושבים, אם אתם יכולים תוסיפו כמה מילים על הבחירה שלכם ... זה מעניין מאוד. -------------------- ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב Dec 31 2007, 11:01 AM
|
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
ברור שג'ורדן... כרגע לפחות. לג'ורדן היו לידו שחקנים טובים שעזרו לו להגיע להצלחות.
אבל אף אחד מהם לא היה דומיננטי כמו ששאקיל היה. לדעתי לשאקיל היה חלק שווה כמו לקובי בכל ההצלחות של הלייקרס. היתרון של קובי הוא שעוד יש לו מה לתת והוא עדין יכול להפוך את זה. זאת הסיבה שזאת טעות להשוות בין שחקנים פרשו לכאלה שעוד משחקים. -------------------- ![]() המלך החדש. |
| dvir1200 |
פורסם ב Dec 31 2007, 05:49 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
בדיוק כמו ששאק עזר לקובי לזכות בתארים ככה גם סקוטי ודניס עזרו למייקל, באותה מידה..הוא פשוט שם את הכדור בתוך הטבעת ברגעי הקלאץ' במשחקים המכריעים.. אני כבר לא יודע מה לחשוב לפעמים אני אומר קובי לפעמים מייקל, ועוד 7-8 שנים לא יזכרו את השם קובי או מייקל כי פשוט לברון זה משהו שלא רואים כל יום -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| Ronaldinho |
פורסם ב Dec 31 2007, 06:33 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
מה שבאתי להגיד זה שפיפן ורודמן אולי עזרו לג'ורדן בהישגים. אבל מה שבראיינט עשה שווה בדיוק כמו מה ששאקיל עשה בלייקרס. יש כאלה שיגידו ששאק היה יותר חשוב ויש כאלה שקובי. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| dvir1200 |
פורסם ב Dec 31 2007, 07:09 PM
|
||
![]() את יפתי אין עוד מלבדך אחרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 19,602 משתמש מספר: 1,409 תאריך הצטרפות: 15-August 04 מצב: ![]() |
אולי? בלעדיהם ג'ורדן הוא שחקן גדול בלי תארים תהיה בטוח טוב אבל לא נתווכח על משהו שלא היה קיים.. אולי אם איך ששאק נראה עכשיו ואיך שקובי נראה זה יכול לעזור לחלק להחליט למי היה חלק יותר גדול.. כי לפי דעתי? אם שאק היה נשאר וקובי היה הולך, הקבוצה הזאת הייתה בדיחה עצובה -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
| roiei |
פורסם ב Jan 1 2008, 07:55 AM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
ג'ורדן לקח אליפות בלי פיפן (כשהוא היה פצוע) אם אני זוכר נכון ... בכל מקרה שאק לא היה לוקח כלום בלי קובי וקובי לא היה לוקח כלום בלי שאק .. ודביר, מייקל הכי גדול אפשר לראות את זה בסטטיסטיקות ובמהלכים שהוא עשה, הוא היה פשוט פנומן בקשר ללברון, הוא שחקן טוב, הוא יהיה יותר טוב אבל הוא לא יגיע לרמה של MJ, אפילו לא לרמה של קובי ... -------------------- ![]() |
||
| matan |
פורסם ב Jan 5 2008, 02:54 PM
|
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
ג'ורדן מעל כולם לברון אחריו!
קובי יהיה אחד הגדולים שחקן קלאץ' נדיר אבל עדיין שאק נחשב לשחקן ברמה שלו ולכן תמיד יגידו ששתיהם הביאו אליפות ולא קובי. ודביר שאק הרבה יותר מבוגר מקובי אין מה להשוות ביניהם עכשיו תשווה אותם כששאק היה יותר צעיר ורזה. |
| litmanen_ajax |
פורסם ב Jan 23 2008, 09:36 PM
|
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
חד צדדי למייקל
אולי הספורטאי הכי גדול שהיה.. -------------------- עכשיו אני
|
| dvir1200 |
פורסם ב Jan 24 2008, 07:14 AM
|
||
טוב אפשר להתווכח על זה שנים..בסופו של דבר זה דעה -------------------- כמו פרפר מאושר מטייל מבר אל בר לא חייב כלום לאיש אני חי כמו דרוויש
|
||
|
![]() ![]() ![]() |