| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (3) 1 [2] 3 ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Dec 21 2007, 08:59 AM
|
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
שגם יואב זיו יעבור...
אחד השחקנים היותר טובים של ביתר,שאני מת שיעזוב -------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 21 2007, 11:23 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
גם אנחנו מתים שהוא יעזוב. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| יוסי בנישו |
פורסם ב: Dec 21 2007, 11:39 AM
|
![]() עד המוות מכבי ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,791 משתמש מספר: 815 תאריך הצטרפות: 26-February 04 מצב: ![]() |
יפתיע אותי מאוד אם הוא יצליח באירופה...
-------------------- ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 21 2007, 11:43 AM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
אתה תופתע בגדול. הבנאדם ווינר, חוצפן והגיע לאן שהגיע רק בזכות עצמו והתמדה. בזמן שמליקסון וארבייטמן "כיכבו" בבית"ר וקיבלו את כל התהילה אותו לא ספרו בזמן שהוא חיכה בשקט על הספסל וניבאו לו מקסימום לחזור לחור שממנו הוא הגיע, אשקלון. ועכשיו, תראה איפה שני הליצנים האלה נמצאים היום ואיפה הוא, רק בגלל שהוא ווינר. זה בדיוק מה שאתה צריך כדי לצאת לאירופה, בדיוק מה שהיה לאלי אוחנה בזמנו. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 21 2007, 01:20 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
כולה בלגיה אבי קבוצה יותר חלשה מבית"ר אם אני לא טועה אתה קצת נסחף לא? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 21 2007, 01:29 PM
|
||
אני מדבר על הקטע האישי, שהוא שחקן מצליח שמשחק היום באירופה ונחשב לשחקן מפתח בנבחרת. והם שחקני ספסל במכבי חיפה. לא באתי לרדת על חיפה כי אתה יודע שאני מעריך אתכם, באתי לרדת עליהם אישית, לא על המקום שבו הם נמצאים פיזית. ותראה איך אותה גנק שאתה מדבר עליה הפכה את ברדה משחק בינוני לפי דעתי לשחקן לא רע בכלל. יש לו הצעות של מיליונים מהליגה הצרפתית וההולנדית ורק תראה איזה חשיפה שחקן שמצליח מקבל שם לעומת שחקן שמצליח פה. מה גם שאת הכסף שהוא ירוויח בבליגה יצחקי לא היה מקבל פה וגם לא את רמת האימונים שכוללת צמד אימונים ביום ומכון כושר וכל זה משעה 9 עד 5 בערב שאתה מחוייב לקבוצה כמו ביום עבודה רגיל. פה כל שחקן ממוצע מסתכל על אימון של שעתיים כאל סיוט, רק מחכה ליום החופש השבועי שלו כדי להצטלם בחנות של 'מלדיני' ומחכה לערב כדי לצאת עד 4 בבוקר ולשתות כמו חמור למרות שיש לו אימון בוקר, שלא נדבר על הרגלי האכילה של השחקנים בארץ. כל משחק ליגה במקום הכי נידח מינימום 10,000 צופים לעומת איצטדיונים סירחון כמו האורווה ואשדוד שגם כמות הצופים לא מספקת וגם המתקן עצמו. אלו דברים שלא תמצא בבית"ר וגם לא בחיפה. זה אירופה, ואנחנו כולה ישראל. רק בגלל הדברים האלה שווה לעבור. ואני לא בטוח שאנחנו יותר טובים מגנק. הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Dec 21 2007, 01:31 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 21 2007, 02:04 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
שחקן מפתח בנבחרת יש רק שחקן מפתח אחד בנבחרת וזה בניון.. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 21 2007, 02:23 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 21 2007, 02:43 PM
|
||
מה מצחיק אני לא מבין? שחקן מפתח=שחקן הרכב קבוע בדור הנוכחי ובדור העתידי שקשטן מתכנן וראינו את הנבחרת בלי בניון ועם בניון ובלעדיו היא נראיתה מצויין מול רוסיה. ומה שעוד יותר עצוב זה שמכל מה שרשמתי בחרת להתייחס דווקא למשפט הזה. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Dec 21 2007, 02:47 PM
|
||
|
BiAnNcOnErI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 15,910 משתמש מספר: 446 תאריך הצטרפות: 23-December 03 מצב: ![]() |
מפתיע אותי שאתם רוצים שיואב זיו יעוף... -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 21 2007, 02:52 PM
|
||
יש הפתעות בחיים. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Dec 21 2007, 02:55 PM
|
||
ממתי שחקן מפתח זה שחקן הרכב? חוץ מזה המקום שלו עוד לא מובטח בכל משחק. וזה שהם נראו מצווין זה כי הנבחרת שלנו משחקת כדורגל כשאין עליה לחץ.. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Dec 21 2007, 02:56 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| guym |
פורסם ב: Dec 21 2007, 03:09 PM
|
||
|
גם הוא בן אדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 6,620 משתמש מספר: 3,725 תאריך הצטרפות: 9-December 05 מצב: ![]() |
בתור אוהד ברצלונה אני רוצה שמסי יעזוב...מה תגיד שזה מפתיע אותך שאוהדי ברצלונה רוצים שהוא יעזוב? -------------------- ![]() |
||
| Giorgio CHIELLINI |
פורסם ב: Dec 21 2007, 03:12 PM
|
||
|
אולי אתה ספציפי רוצה שהוא יעזוב... אני מאמין שאם אתה שואל את רוב הקהל של ביתר,הם לא ירצו שהוא יעזוב.. אחד הנלחמים אצלכם -------------------- ![]() |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב: Dec 21 2007, 03:58 PM
|
||
א. אני לא היחיד ב. אני לא יודע מה דעת הרוב והיא גם לא מעניינת אותי ג. כל מי שאני מכיר מהקהל וכל מי שאני מחשיב את הדעה שלו בקהל רוצה שהוא יעזוב, יואב פשוט לא לרמה של בית"ר מי שמכיר את יואב ממש מקרוב יודע שמדובר במגן בינוני מלחמה זה לא הכל, צריך גם יכולת, סגירה אלכסונית נורמלית (לא מאשים אותו בזה כי לא עבדו איתו על זה בגיל צעיר כי הוא לא גדל בתפקיד הזה), מסירות נורמליות, להפסיק ללכת ראש בקיר על הקו ולעבור שחקנים כמו סוס עיוור, להפסיק להרים כדורים ליציע או להרים כדורים שלא עוברים את גובה הדשא וכו' וכו' וכו'... הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Dec 21 2007, 04:00 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| roiei |
פורסם ב: Dec 21 2007, 05:22 PM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
אבי צודק
עדיף ללכת למקום אחר מאשר להישאר בליגה שלנו פה האימונים זה בדיחה ושם כשאתה רחוק אתה בד"כ לבד ולכן אתה משקיע + מתאמן כמו שצריך (בגלל שאתה מחוייב לקבוצה) ועל הדרך מרוויחים יותר כסף, אז זה לא כזה גרוע .. -------------------- ![]() |
(3) 1 [2] 3 |
![]() ![]() ![]() |