| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (8) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Francesc Fabregas |
פורסם ב Nov 1 2007, 08:43 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 783 משתמש מספר: 3,228 תאריך הצטרפות: 22-August 05 מצב: ![]() |
יא אללה משה בחייאת כמה שטויות אתה כותב, נמאס לי להגיב לך.
אינייסטה יותר טוב מססק? לך לישון על האף. ססק מוציא כל שחקן בקישור של בארסה כי הוא יותר טוב מכולם כבר היום, זה שאתה מסרב לחשוב ככה זו בעיה שלך, כל בנאדם אובייקטיבי יגיד לך את אותו הדבר. משה אתה כותב לי כאן: "אינייסטה רק פוטנציאל טוב??? מגיל 15 כבר הכתירו אותו ליורש של גוארדיולה והכינו אותו כבר לקבוצה הראשונה. אם פעם אמרתי שהוא בערך ברמה של ססק, היום אני בטוח שהוא עולה עליו כמעט בכל פרמטר. אולי חוץ מהבקעת שערים שהיתרון הוא לססק, אין בכלל מה להשוות את הטכניקה, הראיית משחק והמסירות של אינייסטה. ברמה מעל ססק פשוט." איך אתה יכול להגיד דבר כזה? נראה לי שלא ראית את ססק משחק בכלל אם אתה ככה מדבר על היכולות שלו, כי הראיית משחק של ססק היא פשוט מדהימה, לא ראיתי כזה גאון כדורגל מאז דניס ברגקאמפ בארסנל. אינייסטה שחקן נפלא ובאמת יש לו יכולות טובות והוא יכול לשפר כל קבוצה, אבל יותר טוב מססק? נו באמת. -------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
| FoRzA InTeR |
פורסם ב Nov 1 2007, 08:54 PM
|
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
משה יש לך את ערוץ הליגה האנגלית בבית? סתם שאלה...
כי זה נראה שאתה מדבר פה על שחקן אחר לגמרי... הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Nov 1 2007, 08:54 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
| Ronaldinho |
פורסם ב Nov 1 2007, 09:52 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
ערוץ ספורט 5 הרגיל יש לכם בבית? כנראה שלא ראיתם את אינייסטה בחודשיים האחרונים. עושה את אותה עבודה כמו ססק. הבעיה שבבארסה זה לא בולט כי יש עוד 4-5 שחקנים שהם בתקופה אדירה, לעומת ארסנל עם הסגל הנחות שלה שקל לבלוט שם. אבל אתם יודעים מה? אני לא אתווכח על זה כי אין לי בעיה עם מי שאומר שססק יותר טוב מאינייסטה. כל אחד בדעה שלו. אבל השחקן הכי טוב בעולם???. די אתם פשוט לא מבינים את הגבול. הודעה זו נערכה ע"י Ronaldinho ב Nov 1 2007, 09:53 PM -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב Nov 1 2007, 10:46 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
זה כבר הרבה מעבר לחודשיים.. אינייסטה שחקן כמעט מושלם לעמדה שלו.
וד"א אבי הוא לא קטאלוני ולא התחיל בברצלונה ועובדה שכן הגיע אליה. הודעה זו נערכה ע"י winner בדם ובנשמה ב Nov 1 2007, 10:47 PM -------------------- ![]() |
| samigan |
פורסם ב Nov 1 2007, 10:53 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
אין גבול אח שלי ככה שאין מה להבין -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| Ronaldinho |
פורסם ב Nov 1 2007, 11:46 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
עזוב אחי, כל אחד שיחשוב מה שבא לו. אני לא באתי להתווכח בדיון הזה על מי יותר טוב אינייסטה או ססק כי אני מבין שכן אפשר להשוות ביניהם. מה שבאמת מציק לי זה ש"ססק השחקן הכי טוב בעולם". להשוות את מילאן עם מנצ'סטר יונייטד מי קבוצה יותר טובה זה מתקבל על הדעת. אבל שמשווים את מילאן למכבי נתניה זה כבר נהיה מגוחך. בדיוק אותו העניין פה. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Aviv44 |
פורסם ב Nov 2 2007, 01:08 PM
|
||
|
פג תוקף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 13,338 משתמש מספר: 1,334 תאריך הצטרפות: 15-July 04 מצב: ![]() |
אולי קל לבלוט בארסנל אבל לא קל לסחוב כמעט לבד את ארסנל למקום ראשון בליגה האנגלית זה דבר שאינייטסה לא היה מסוגל לעשות.. פאבריגס זה שחקן שעושה יותר הגנה ויותר התקפה מאנייסטה הוא נמצא בכול מקום במגרש משחק עם יותר ביטחון.. שולט בקצב המשחק פשוט כול התקפה עוברת דרכו.. מה שטוב באנייסטה שהוא טכני ברמות.. יש לו שליטה נדירה בכדור..ואני אחד שלא מפסיד אף משחק של ארסנל ולא של בארסה.. ובטח שלפאבריגס יש מקום בהרכב של בארסה.. אין לי מושג מה ההרכב של נבחרת ספרד אבל אני בטוח שססק נמצא בהרכב לפני אנייסטה וצ'אבי והוא רק בן 20(!) -------------------- ![]() |
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב Nov 2 2007, 04:28 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
אביב שלושתם שיחקו במשחק הקודם של הנבחרת מול דנמרק.. לפני זה צ'אבי הועדף ביחד עם אלבלדה באמצע ואינייסטה וססק שולבו רק כמחליפים. בכל מקרה בנבחרת בינתיים בקמפיין האחרון אינייסטה היה יותר משמעותי מססק.
-------------------- ![]() |
| roiei |
פורסם ב Nov 2 2007, 04:55 PM
|
||
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
צודק 100% הוא שחקן טוב אבל לא מעבר לזה, אני אישית לא מתלהב ממנו יותר מדי ומשה לא דיברנו על השחקן הטוב בעולם, ססק לא הגיע לשם וספק אם יגיע אבל הזמן ידבר ואנחנו כבר נראה ... לפי דעתי מסי בשנים הקרובות יזכה בתואר הזה, אני לא רואה לו מתחרים של ממש ... -------------------- ![]() |
||
| יוסי הפרסי |
פורסם ב Nov 2 2007, 05:56 PM
|
|
פוטה בארסה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 14,226 משתמש מספר: 883 תאריך הצטרפות: 12-March 04 מצב: ![]() |
מזה החפירות האלה אללה יסטור
-------------------- ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב Nov 2 2007, 06:17 PM
|
||
|
אני סיימתי להגיב בעניין הזה... אלא אם כן פאברגס יבוא עם עוד תגובה מעצבנת. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב Nov 2 2007, 08:19 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
הוא רשום בפורום הזה? -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב Nov 2 2007, 08:23 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
רשום אבל נראה לי ונגר לא יתן לו להגיב לפני המשחק מול מנצ'סטר.. |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב Nov 2 2007, 09:03 PM
|
||
|
כן כמו שגם יארי ליטמאנן רשום כאן חחחחחחחח. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב Nov 2 2007, 09:24 PM
|
||
לא, זאת נינט -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
(8) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |