אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום ווינר וטוטו

ווינר פי המחודש!

(8) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון »  ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

> שחקן השנה

מי לדעתך צריך להיות שחקן השנה?
1. קאקה [ 12 ]  [54.55%]
2. מסי [ 9 ]  [40.91%]
3. רונאלדיניו [ 1 ]  [4.55%]
סך הכל קולות: 22
אורחים לא יכולים להצביע 
Francesc Fabregas
פורסם ב Nov 1 2007, 12:49 AM
צטט הודעה

מהמר רציני

קבוצה: רשומים
משתמש מספר: 3,228

מצב: Member is Offline

QUOTE (winner בדם ובנשמה @ Nov 1 2007, 12:49 AM)
זה שבארסה רוצה בחזרה את ססק? דיי בטוח שזאת המצאה שלך, מה שכן נכון זה שבאמת בארסה לומדת מטעויות ומנסה לצמצם כמה שיותר אבידות כאלה(וססק לא היחיד..) כדי שלא יברחו לה בלי להרוויח עליהם שום כסף, ולאו דווקא כדי להנות מהמשחק שלהם(וזה גם אני מאמין הקטע שלהם עם ססק, הם מאוכזבים שלא הצליחו לעשות עליו קופה כמו שיכלו לעשות אם הוא היה נשאר שם עוד קצת ולא מאוכזבים בגלל שעכשיו הוא לא משחק שם).

וכמובן שבאותה תקופה אף אחד לא חשב בבארסה שססק יציג בקבוצת צמרת באירופה יכולת כל כך גבוהה, אבל רק ציינתי שהוא היה באותו זמן באליפות העולם כדי להראות לסמי שוונגר לא היחיד שחשב שהוא כישרוני ושם עליו עין.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_2797054,00.html

אני מקווה שאתה יודע לקרוא אנגלית.
אלו רק שתי כתבות אינטרנט של רשת סקיי בלבד על רצונה של בארסה להחזיר את ססק,
זה רק על קצה המזלג. אם תחפש באינטרנט "פברגאס" תוכל למצוא מלא כתבות על התעניינות של בארסה בהעברת ססק חזרה לארץ מולדתו.

אל תגיד לי שאני ממציא כי אלו כתבות שאני קורא באינטרנט, אני ממש לא מרוצה מכך שברצלונה מתעניינת בססק והייתי מעדיף שהם יעזבו אותו ואותנו במנוחה, אבל זו המציאות.

נכון שססק לא היחיד וארסנל גנבו לבארסה גם את פראן מרידה ומנצ'סטר את פיקה אבל ססק הוא האבידה הגדולה ביותר של בארסה עד עתה.

לבארסה לא ממש חסר כסף כפי שאפשר לראות ממסע הרכש של הקיץ האחרון. לעשות קופה זו לא מטרתם כי הם לא מועדון בסדר גודל של איאקס או ורדר ברמן. בארסה בהחלט היו רוצים את ססק כדי שישלים את ההרכב שלהם כפי שאפשר לראות בתקשורת.

ונגר בהחלט היחיד ששם על פברגאס עין. הוא היה בסך הכל נער אלמוני שבקושי מלאו לו 16. ונגר הוא זן מיוחד של מאמן שמסוגל לגלות כשרונות גדולים בגילאים כל כך צעירים ולהביא אותם לקבוצתו בכלום כסף.

--------------------
Francesc Fabregas = The Best Player in The World
PMשולח הדוא"ל
$oR$
פורסם ב Nov 1 2007, 12:58 AM
צטט הודעה

מהמר רציני

משתמש מספר: 3,201

QUOTE (Francesc Fabregas @ Nov 1 2007, 01:17 AM)

אני מקווה שאתה יודע לקרוא אנגלית.
אלו רק שתי כתבות אינטרנט של רשת סקיי בלבד על רצונה של בארסה להחזיר את ססק,
זה רק על קצה המזלג. אם תחפש באינטרנט "פברגאס" תוכל למצוא מלא כתבות על התעניינות של בארסה בהעברת ססק חזרה לארץ מולדתו.

אל תגיד לי שאני ממציא כי אלו כתבות שאני קורא באינטרנט, אני ממש לא מרוצה מכך שברצלונה מתעניינת בססק והייתי מעדיף שהם יעזבו אותו ואותנו במנוחה, אבל זו המציאות.

נכון שססק לא היחיד וארסנל גנבו לבארסה גם את פראן מרידה ומנצ'סטר את פיקה אבל ססק הוא האבידה הגדולה ביותר של בארסה עד עתה.

לבארסה לא ממש חסר כסף כפי שאפשר לראות ממסע הרכש של הקיץ האחרון. לעשות קופה זו לא מטרתם כי הם לא מועדון בסדר גודל של איאקס או ורדר ברמן. בארסה בהחלט היו רוצים את ססק כדי שישלים את ההרכב שלהם כפי שאפשר לראות בתקשורת.

ונגר בהחלט היחיד ששם על פברגאס עין. הוא היה בסך הכל נער אלמוני שבקושי מלאו לו 16. ונגר הוא זן מיוחד של מאמן שמסוגל לגלות כשרונות גדולים בגילאים כל כך צעירים ולהביא אותם לקבוצתו בכלום כסף.

תסביר לי רק איך בדיוק ססק משלים את ההרכב של בארסה?איך?במקום מי הוא נכנס?

(ואל תתיחס לתקופה העכשווית של הפציעות,בכלליות אני מדבר)

הוא יכול להיות אחלה של מחליף,לא יותר מזה
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמש
Francesc Fabregas
פורסם ב Nov 1 2007, 01:04 AM
צטט הודעה

מהמר רציני

QUOTE ($oR$ @ Nov 1 2007, 01:26 AM)
תסביר לי רק איך בדיוק ססק משלים את ההרכב של בארסה?איך?במקום מי הוא נכנס?

(ואל תתיחס לתקופה העכשווית של הפציעות,בכלליות אני מדבר)

הוא יכול להיות אחלה של מחליף,לא יותר מזה

ססק יותר טוב מכל שחקן בקישור של בארסה.
הוא יכול להיות במקום אינייסטה או צ'אבי בהרכב הפותח, הוא טוב בהרבה משניהם.
עזוב את מה שאני חושב על ססק, היום כל פרשן ספורט בימינו טוען שססק פברגאס הוא אחד השחקנים הטובים בעולם בעמדתו אם לא הטוב ביותר.

הודעה זו נערכה ע"י Francesc Fabregas ב Nov 1 2007, 01:04 AM

--------------------
PMשולח הדוא"ל
$oR$
פורסם ב Nov 1 2007, 01:08 AM
צטט הודעה

מהמר רציני

משתמש מספר: 3,201

QUOTE (Francesc Fabregas @ Nov 1 2007, 01:32 AM)
ססק יותר טוב מכל שחקן בקישור של בארסה.
הוא יכול להיות במקום אינייסטה או צ'אבי בהרכב הפותח, הוא טוב בהרבה משניהם.
עזוב את מה שאני חושב על ססק, היום כל פרשן ספורט בימינו טוען שססק פברגאס הוא אחד השחקנים הטובים בעולם בעמדתו אם לא הטוב ביותר.

פרשני הספורט הם בדיחה,אנייסטה יתן משחק טוב הוא לא רואה את ססק,ססק יתן משחק טוב הוא השחקן הכי טוב בעולם.
נו באמת..

קודם כל,נגיד וססק יותר טוב מאנייסטה(והוא לא..)השלישיה הפותחת של בארסה בקישור היא:

טורה
דקו צאבי

ססק יותר טוב מצ'אבי?פח,את האמת שגם אני חשבתי ככה עד לא מזמן,אבל יצא לי להיות בקאמפ לפני כמה שבועות,וצ'אבי שחקן מדהים,ראיית משחק אלוהית יש לו,יש דברים שלא ראיתי בטלויזיה.

ואל תבוא ותפליץ שססק הוא יותר טוב מדקו כי אז אתה בכלל תצחיק אותי
Francesc Fabregas
פורסם ב Nov 1 2007, 01:16 AM
צטט הודעה

מהמר רציני

QUOTE ($oR$ @ Nov 1 2007, 01:36 AM)
פרשני הספורט הם בדיחה,אנייסטה יתן משחק טוב הוא לא רואה את ססק,ססק יתן משחק טוב הוא השחקן הכי טוב בעולם.
נו באמת..

קודם כל,נגיד וססק יותר טוב מאנייסטה(והוא לא..)השלישיה הפותחת של בארסה בקישור היא:

טורה
דקו צאבי

ססק יותר טוב מצ'אבי?פח,את האמת שגם אני חשבתי ככה עד לא מזמן,אבל יצא לי להיות בקאמפ לפני כמה שבועות,וצ'אבי שחקן מדהים,ראיית משחק אלוהית יש לו,יש דברים שלא ראיתי בטלויזיה.

ואל תבוא ותפליץ שססק הוא יותר טוב מדקו כי אז אתה בכלל תצחיק אותי

ססק שחקן יותר טוב מצ'אבי ומדקו, למרות גילו הצעיר.
לססק יש ראיית משחק לא מהעולם הזה והוא מסוגל לראות 6-7 מהלכים קדימה, זה משהו שאי אפשר להבין עד שלא רואים את זה בעיניים מהיציע. עוד לפני שססק מקבל את הכדור לרגלו הוא כבר יודע לאן הוא ימסור ואז לאן הוא ירוץ כדי לקבל את הכדור חזרה וחוזר חלילה. לא ראית שחקן כל כך אינטיליגנטי כמו ססק בחיים, ולחשוב שהוא בן 20 והוא משחק כמו שחקן 20 שנות ניסיון בכדורגל.
וכל זה עוד לפני שדיברתי על מסירות האומן שלו ועל כך שהוא מריח שערים מצוין.
יש לו פשוט ה-כ-ל, הוא שחקן מושלם.

דקו וצ'אבי שחקנים מעולים אבל הם לא ברמה של ססק פברגאס עם כל הכבוד, חוץ מזה שהם מבוגרים ולססק יש עוד שנים רבות לתת.

הודעה זו נערכה ע"י Francesc Fabregas ב Nov 1 2007, 01:16 AM

--------------------
PMשולח הדוא"ל
roiei
פורסם ב Nov 1 2007, 02:08 AM
צטט הודעה

מושחתים - � מאסתם!

קבוצה: מנהלים ראשיים
משתמש מספר: 159

הקבוצות הספרדיות קצת בבעיה מכיוון שבאנגליה ניתן לשלם משכורות מכובדות כבר בגיל 16 ואילו בספרד ניתן לעשות את זה רק מגיל 18
לכן ססק התפתה לעבור לארסנל, כסף מדבר אין מה לעשות ...

לגבי מקום בהרכב של ברצלונה אני מאמין שיש לו מקום
הוא כמובן צריך עדיין להתפתח ולקבל ניסיון אבל יש לו מקום

ד"א, ארסנל זה לא רק ססק, יש שם שלל שחקנים צעירים מוכשרים וזה מה שמיוחד בקבוצה
זאת גם הגדולה של ונגר, להוציא מכמה ילדים קבוצה כזאת זה כמעט בלתי אפשרי

אבל חכו !
נראה מה יקרה בסוף העונה ובעוד כמה שנים ..

--------------------
user posted image
Ronaldinho
פורסם ב Nov 1 2007, 12:39 PM
צטט הודעה

El Gaucho

משתמש מספר: 269

ססק לא פותח בבארסה של היום!!!!! מתי תבין את זה כבר???

כל שחקן בקישור של בארסה עולה על ססק אם זה אינייסטה, צ'אבי או דקו. כולם שחקנים הרבה יותר איכותיים עם הרבה יותר ניסיון.

זה שאתה מביא לי כתבות על זה שבארסה רוצה את ססק מSKY כבר מראה כמה אתה מבין בכל העניין הזה. מביא לי כותרות של עיתונים באנגליה שהם העיתונים הכי חרטטנים בעולם.

שוב אני חוזר על הקטעשל ונגר שתרד מזה כבר והוא לא מאמן גדול כמו שאתה עושה את זה. יותר מ10 שנים שהוא בארסנל נראה לי והוא לא ראה פעם אחת ליגת אלופות והיו לו שנים שהסגל שלו היה אחד החזקים באירופה.

לסיכום: ססק כישרון ענק שכרגע נמצא בתקופה טובה. טבעי שבארסה אולי תתעניין להחזיר אותו מכיוון שזה שחקן שיש לה עבר איתו. בכל מקרה, אם אחד השחקנים בקישור לא יעזוב, הוא לא יראה הרבה דקות בבארסה, רק במקרה של פציעות.

מה לעזאזל ססק עשה שהוא יכול להוציא את אחד השחקנים מהקישור של בארסה??? כרגע הוא רק על תקן של כישרון ולא יותר מזה. בארסה מצטערת על זה כמו כל שחקן מוכשר שעוזב אותה, אבל היא ממש לא עושה מזה כזה סיפור כמו שנראה לך - "תופסת את הראש" חחחחחח אתה באמת ליצן.

--------------------
user posted image
המלך החדש.
PMשולח הדוא"ל
Giorgio CHIELLINI
פורסם ב Nov 1 2007, 02:17 PM
צטט הודעה

BiAnNcOnErI

קבוצה: פורום פרטי
משתמש מספר: 446

ססק שחקן טוב,לא מעבר לכך...

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
איציק20
פורסם ב Nov 1 2007, 03:26 PM
צטט הודעה

Barca CAMPEON!!!

משתמש מספר: 8

QUOTE (Giorgio CHIELLINI @ Nov 1 2007, 02:45 PM)
ססק שחקן טוב,לא מעבר לכך...

אמת.
אין מילים.

מה צריך לחפור על זה כ"כ הרבה.
PMשולח הדוא"לICQMSN
FoRzA InTeR
פורסם ב Nov 1 2007, 04:29 PM
צטט הודעה

כהנא צדק

קבוצה: מנהלים
משתמש מספר: 568

משה אם אתה חושב שפברגאס היה היום שחקן ספסל בבארסה אם הוא היה משחק אצלה אז אתה ליצן.

הוא יותר טוב מצ'אבי, אינייסטה ודקו ביחד.

שהם היו בגיל שלו הם היו פוטנציאל טוב ותו לא (דקו בכלל היה "אנונימי") ואם אתה שם אותם בקבוצה כמו ארסנל כדי לסחוב אותה על הגב הם לא יעשו 50% ממה שססק עושה עכשיו וזה מדהים שבגיל שלו הוא עושה זאת בפנומנאליות ובלי סופסטארים לידו.

אם שחקני מרכז השדה של בארסה שכבר ציינתי בפסקה למעלה היו מוליכים קבוצה כמו ארסנל על הגב בלי כוכבים לידם (כמו שיש להם בכמויות עכשיו) הם בכלל לא היו מורגשים.

--------------------
user posted image
עוד נשוב לכל יישוב.
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמשICQ
Francesc Fabregas
פורסם ב Nov 1 2007, 05:03 PM
צטט הודעה

מהמר רציני

עזוב אותך אבי אין עם מי לדבר, פברגאס מוליך את ארסנל לעונה ענקית עד עכשיו ומנצח לנו כל משחק אבל הם לא ישתכנעו ולא משנה מה יקרה.

משה דיברת על הניסיון של ססק, אז ככה: ססק כבר 3 שנים פותח בהרכב של ארסנל, מגיל 17. הילד הזה נראה על המגרש כשחקן עם 20 שנות ניסיון ויש לו ראיית משחק לא מהעולם הזה ולחשוב שהוא רק בן 20.
הדבר הכי לא נכון שאפשר לומר על ססק הוא שאין לו ניסיון, הילד הזה לא משחק בהתאם לגילו וכל בנאדם שרואה אותו לא מאמין שהוא משחק עם ככה והוא בן 20.

על ארסן ונגר - נכון שונגר לא זכה עם ארסנל בצ'מפיונס ליג, אבל זה לא המדד העיקרי לאיכויותיו של מאמן.
ונגר לקח את ארסנל לפני 11 שנים במצב רע מאד ועשה עם תקציבים קטנים מאד דברים בלתי יאמנים!
מבחינתי זכייה בליגת האלופות היא לא מדד לכלום. זה מפעל נוק אווט שלא משקף דבר ומספיק משחק אחד שלא הולך לקבוצה והיא עפה מהמפעל.
הליגה משקפת הרבה יותר את גדולתה של הקבוצה ובתואר הזה זכה ארסן ונגר 3 פעמים.

אין לי מה לומר לך על כך שאתה חושב שאינייסטה, צ'אבי ודקו טובים מססק,
אתה פשוט עיוור.

--------------------
PMשולח הדוא"ל
winner בדם ובנשמה
פורסם ב Nov 1 2007, 06:10 PM
צטט הודעה

8 זה בדם א.א

משתמש מספר: 3,502

אבי ולא נראה לך יותר קל להתבלט בקבוצה שאין לידך כוכבים גדולים מאשר להתבלט בקבוצה שכולה מלאה בכוכבים גדולים?

חוץ מזה שססק כרגע לא עשה עוד כלום.. נחכה ונראה לאן בדיוק הוא יסחוב את ארסנל בסוף העונה. וסתם אבי למקרה ששכחת דקו סחב את פורטו על הגב לזכייה בליגת האלופות(וזה בלי להתייחס לתארים שהוא לקח בתוך פורטוגל והוא לקח..) וזה קצת יותר מרשים מאשר לסחוב את ארסנל למקום ראשון אחרי חודשיים של עונה.. ולצ'אבי ואינייסטה לא הייתה הזדמנות להוכיח לך שהם גם מסוגלים לזה.

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
Ronaldinho
פורסם ב Nov 1 2007, 07:34 PM
צטט הודעה

El Gaucho

משתמש מספר: 269

QUOTE (FoRzA InTeR @ Nov 1 2007, 05:57 PM)
משה אם אתה חושב שפברגאס היה היום שחקן ספסל בבארסה אם הוא היה משחק אצלה אז אתה ליצן.

הוא יותר טוב מצ'אבי, אינייסטה ודקו ביחד.

שהם היו בגיל שלו הם היו פוטנציאל טוב ותו לא (דקו בכלל היה "אנונימי") ואם אתה שם אותם בקבוצה כמו ארסנל כדי לסחוב אותה על הגב הם לא יעשו 50% ממה שססק עושה עכשיו וזה מדהים שבגיל שלו הוא עושה זאת בפנומנאליות ובלי סופסטארים לידו.

אם שחקני מרכז השדה של בארסה שכבר ציינתי בפסקה למעלה היו מוליכים קבוצה כמו ארסנל על הגב בלי כוכבים לידם (כמו שיש להם בכמויות עכשיו) הם בכלל לא היו מורגשים.

אינייסטה רק פוטנציאל טוב??? מגיל 15 כבר הכתירו אותו ליורש של גוארדיולה והכינו אותו כבר לקבוצה הראשונה. אם פעם אמרתי שהוא בערך ברמה של ססק, היום אני בטוח שהוא עולה עליו כמעט בכל פרמטר. אולי חוץ מהבקעת שערים שהיתרון הוא לססק, אין בכלל מה להשוות את הטכניקה, הראיית משחק והמסירות של אינייסטה. ברמה מעל ססק פשוט.

דקו כמו שכבר אמרו סחב קבוצה הרבה יותר מסכנה מארסנל (פורטו) ולקח איתה את ליגת האלופות. מה ססק עשה עם ארסנל חוץ מחודשיים טובים של משחקים?

צ'אבי עם הניסיון שלו גם עולה על ססק כרגע. יש כמובן לססק פוטנציאל לעבור אותו, אבל אנחנו מדברים על ההווה והיום ססק לא יכול להוציא אף שחקן מהקישור של בארסה. אולי רק בעתיד.

באמת שממך אבי ציפיתי לקצת יותר הבנה. קראתי את התגובה שלך ולא האמנתי שאתה יכול באמת להגיד כאלה שטויות.

ולססק (המשתמש), אתה אומר "פברגאס מוליך את ארסנל לעונה ענקית עד עכשיו ומנצח לנו כל משחק אבל הם לא ישתכנעו ולא משנה מה יקרה". מה אתה בעצם רוצה להוכיח לנו? זה שהוא כישרון ענק ושחקן טוב אני יודע. הבעיה שלי היא שאתה כבר מכתיר אותו לשחקן הכי טוב בעולם אחרי חודשיים טובים. זה פשוט מוריד את הערך של התואר הזה. אתה כנראה לא מבין מה זה שחקן שהוא באמת רמה מעל כל שאר השחקנים בעולם. אתה באמת חושב שאפשר להגיד על פאברגאס כזה דבר??? אתה זה שחי בסרט. לא אני.

הודעה זו נערכה ע"י Ronaldinho ב Nov 1 2007, 07:38 PM

--------------------
user posted image
המלך החדש.
PMשולח הדוא"ל
Giorgio CHIELLINI
פורסם ב Nov 1 2007, 07:46 PM
צטט הודעה

BiAnNcOnErI

משתמש מספר: 446

טוטי השחקן הטוב בעולם ולא יעזור לאף אחד!!!
מי שחושב אחרת פשוט לא מבין כדורגל

הודעה זו נערכה ע"י Giorgio CHIELLINI ב Nov 1 2007, 07:46 PM

--------------------
user posted image
PMשולח הדוא"ל
FoRzA InTeR
פורסם ב Nov 1 2007, 07:58 PM
צטט הודעה

כהנא צדק

קבוצה: מנהלים
משתמש מספר: 568

QUOTE (Ronaldinho @ Nov 1 2007, 08:02 PM)
אינייסטה רק פוטנציאל טוב??? מגיל 15 כבר הכתירו אותו ליורש של גוארדיולה והכינו אותו כבר לקבוצה הראשונה. אם פעם אמרתי שהוא בערך ברמה של ססק, היום אני בטוח שהוא עולה עליו כמעט בכל פרמטר. אולי חוץ מהבקעת שערים שהיתרון הוא לססק, אין בכלל מה להשוות את הטכניקה, הראיית משחק והמסירות של אינייסטה. ברמה מעל ססק פשוט.

דקו כמו שכבר אמרו סחב קבוצה הרבה יותר מסכנה מארסנל (פורטו) ולקח איתה את ליגת האלופות. מה ססק עשה עם ארסנל חוץ מחודשיים טובים של משחקים?

צ'אבי עם הניסיון שלו גם עולה על ססק כרגע. יש כמובן לססק פוטנציאל לעבור אותו, אבל אנחנו מדברים על ההווה והיום ססק לא יכול להוציא אף שחקן מהקישור של בארסה. אולי רק בעתיד.

באמת שממך אבי ציפיתי לקצת יותר הבנה. קראתי את התגובה שלך ולא האמנתי שאתה יכול באמת להגיד כאלה שטויות.

ולססק (המשתמש), אתה אומר "פברגאס מוליך את ארסנל לעונה ענקית עד עכשיו ומנצח לנו כל משחק אבל הם לא ישתכנעו ולא משנה מה יקרה". מה אתה בעצם רוצה להוכיח לנו? זה שהוא כישרון ענק ושחקן טוב אני יודע. הבעיה שלי היא שאתה כבר מכתיר אותו לשחקן הכי טוב בעולם אחרי חודשיים טובים. זה פשוט מוריד את הערך של התואר הזה. אתה כנראה לא מבין מה זה שחקן שהוא באמת רמה מעל כל שאר השחקנים בעולם. אתה באמת חושב שאפשר להגיד על פאברגאס כזה דבר??? אתה זה שחי בסרט. לא אני.

אמרתי שאינייסטה היה בגיל של ססק הוא היה רק פוטנציאל טוב (ועל ססק היום לא מדברים על פוטנציאל כי את זה הוא כבר מימש מזמן) ולא דיברתי על היום אז אל תכניס לי מילים לפה בבקשה. היום הוא שחקן טוב והכל, אבל לא מרהיב כמו שאתה מנסה לצייר אותו.

אם הוא לא היה שחקן בית של בארסה, הוא לא היה מגיע אליה בשום מצב.

--------------------
user posted image
עוד נשוב לכל יישוב.
PMשולח הדוא"לדף הבית של המשתמשICQ
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא (8) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » הגב לנושא זהפרסם נושא חדשפרסם סקר

[ זמן ביצוע: 0.0112 ]   [ 26 שאילתות בשימוש ]   [ כבויה דחיסת GZIP ]

Copyright © 2003 - 2026 WinnerP.net All Rights Reserved
כל הזכויות שמורות לבעלי האתר. האתר מומלץ לצפיה ברזולוציה של 1024X768