| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (8) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Francesc Fabregas |
פורסם ב Oct 31 2007, 02:07 AM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 783 משתמש מספר: 3,228 תאריך הצטרפות: 22-August 05 מצב: ![]() |
כן אני משחק אותה כאילו עקבתי אחריו, נכון. סתם יש לי את השם הזה כבר יותר משנתיים כאן... אני יודע טוב מאד שססק תוצר של מחלקת הנוער של בארסה וזה מה שהכי יפה בכל הסיפור מבחינתי, ססק עבר לארסנל בגיל 16 וחצי לפני כמעט 4 שנים. אני שמתי לב לססק כשצפיתי במשחק שמינית גמר Carling Cup וראיתי אותו מבשל גול לפני יותר מ-3 שנים, ומאז אני עוקב אחריו. אני אוהד ארסנל ככה שזאת אחת הסיבות שהעין שלי צדה את ססק. זה ממש לא מדויק שהוא סומן כדבר ענק עוד בבארסה. נכון שהם ידעו שהוא כישרון ושיש לו פוטנציאל אבל חוץ מארסן ונגר אף אחד לא ידע עד כמה הפוטנציאל הזה גדול, וזאת הסיבה שבארסה לא עשתה מאמצים כדי לשכנע את ססק להישאר. ברצלונה עד היום תופסת את הראש ולא מאמינה איך השחקן הטוב בעולם שכבר היה אצלה ברח לה מבין האצבעות, ובעתיד הם כבר הודיעו שינסו להחזיר אותו לארץ מולדתו (כמו גם ריאל). אני לעולם לא אמרתי שעקבתי אחרי ססק עוד שהיה בבארסה, ובאמת לא הכרתי אותו כשהיה בגיל 15, אבל מהרגע שהוא הגיע לארסנל וראיתי אותו משחק אז כבר ידעתי שהוא הולך להיות ענק. ססק לא עשה כלום בבארסה, ארסנל שילמה לבארסה חצי מיליון פאונד פיצויים על גניבת ססק, סכום מצחיק כשכבר היום ריאל מוכנה לשים עליו 30 מיליון פאונד. ססק קיבל את היסודות, הבמה והליטושים שהפכו אותו למה שהוא היום על-ידי ארסן ונגר ולא אף אחד אחר. אם ססק היה נשאר בבארסה כנראה שלא היית מכיר אותו היום. הודעה זו נערכה ע"י Francesc Fabregas ב Oct 31 2007, 02:20 AM -------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
||
| Ronaldinho |
פורסם ב Oct 31 2007, 03:12 AM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
חחחחחחחח "בארסה תופסת עד היום את הראש". כן ממש רואים שבארסה צריכה שחקן כזה. אם ססק היה היום בבארסה הוא היה נשאר על הספסל ומחכה להזדמנות שלו כמו ילד טוב. על אינייסטה שמעת? דוס סאנטוס? בוז'אן? היום כבר אף אחד לא זוכר בברצלונה את השם ססק. הוא סומן כוכב גדול הרבה לפני שהוא עבר לארסנל וארסן ונגר בהחלט לא היחיד ששם לב אליו. כמו שיש לכל קבוצה גדולה סקאוטרים בכל העולם ככה גם יש לארסנל שהייתה חכמה וניצלה את הסעיף בחוזה של ססק שהעביר אותו אליה. מבחינת ססק טוב שהוא עבר לארסנל כי בבארסה מי יודע מתי הוא היה מקבל במה ומתי פורץ כמו שצריך. זה ההבדל בין בארסה לארסנל. שחקן יכול להיות כוכב ענק בארסנל ובבארסה הוא יהיה בסה"כ עוד שחקן. ככה זה לגבי ססק וגם עד כמה שכואב להגיד את זה גם הנרי לא בולט בקבוצה כזאת. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Francesc Fabregas |
פורסם ב Oct 31 2007, 04:00 AM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 783 משתמש מספר: 3,228 תאריך הצטרפות: 22-August 05 מצב: ![]() |
בארסה הייתה מאד רוצה שחקן כזה, והיא גם הצהירה על התעניינותה בססק בתקשורת. אינייסטה, דוס סנטוס ובוז'אן לא קרובים למה שססק מסוגל, עם כל הכבוד. הנרי עבר ברצלונה בגיל 30 אחרי שבארסה רצתה אותו כבר שלוש שנים, ונגר נוהג למכור שחקנים אחרי השיא כדי לקדם צעירים וגם להרוויח כסף, הנרי כבר אחרי השיא ואת שנותיו הטובות הוא נתן לארסנל, וזאת אחת הסיבות העיקריות לכך שהוא לא בולט כמו בארסנל. אגב סיבה נוספת היא שארסן ונגר הוא לא המאמן שלו. ארסנל ניצלה את הסעיף שלססק לא היה חוזה מקצועני עדיין אבל ססק וסוכנו הם אלו שהסכימו לעבור לארסנל ובארסה לא ניסתה לשכנע את ססק להישאר מאחר והם לא חשבו שהוא באמת הולך להיות כל כך גדול. בארסה עם כל הכוכבים שלה לא קבוצה שמשחקת כל כך טוב, והתוצאות של ארסנל עד עכשיו העונה הרבה יותר טובות, וכל זה בלי שמות גדולים. שמות גדולים זה נחמד וזה מוכר חולצות אבל זה לא מביא לך נקודות. "טוב שססק עבר לארסנל"? - אם לאפורטה היה שומע אותך הוא היה משתגע, מאז הגניבה של ססק בארסה עושה מאמצים מטורפים כדי שיפסיקו לגנוב לה כשרונות כי היא מפחדת ששוב יחזור התסריט בו השחקן הטוב בעולם יברח לה מבין האצבעות. בארסה הפסידו את אחד השחקנים האיכותיים בעולם והם עד עכשיו לא מבינים איך זה קרה להם. הודעה זו נערכה ע"י Francesc Fabregas ב Oct 31 2007, 04:03 AM -------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
||
| איציק20 |
פורסם ב Oct 31 2007, 06:53 AM
|
||
|
Barca CAMPEON!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 8,424 משתמש מספר: 8 תאריך הצטרפות: 24-July 03 מצב: ![]() |
אין מילים. "בארסה עם כל הכוכבים שלה לא קבוצה שמשחקת כל כך טוב, והתוצאות של ארסנל עד עכשיו העונה הרבה יותר טובות, וכל זה בלי שמות גדולים. שמות גדולים זה נחמד וזה מוכר חולצות אבל זה לא מביא לך נקודות." כמה שהצחקת אותי פה,ארסנל כרגע נמצאת בתקופה נהדרת וזוקפים את זה לזכות ססק,אבל להגיד על ברסה שהיא קבוצה עם כוכבים שלא מש' טוב זה פשוט בדיחה. הבעייה של ארסנל שהיא פתחה יותר מידי טוב את העונה,המשבר יגיע מתישהי ואז יגיעו הביקורות,בארסה בהילו ך שני מש' פשוט נהדר,לא רוצה לחשוב מה קורה שברסה תש' בהילוך ראשון בכל אופן סס'ק או איך שקוראים לך אני לא שכחתי את ההחמצות של פאבריגאס מול ליברפול מול שער ריק |
||
| FoRzA InTeR |
פורסם ב Oct 31 2007, 06:26 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
הילוך ראשון זה יותר גרוע מהילוך שני, אם כבר התכוונת להילוך חמישי או הילוך שישי טורבו -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| Ronaldinho |
פורסם ב Oct 31 2007, 09:20 PM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
אתה פשוט בדיחה... בוז'אן ודוס סאנטוס ובמיוחד אינייסטה ממש לא נופלים מססק אם לא שחקנים עם יותר כישרון. בארסה מתעניינת בו כמו שהיא מתעניינת ב100 שחקנים אחרים. היתרון שלו לעומת שאר ה100 הוא שהוא גדל בברצלונה וזה הכל. כבר אמרתי לך שבבארסה הנוכחית ססק יתייבש על הספסל. זה גם מה שהתכוונתי שאמרתי שטוב שהוא עבר לארסנל (טוב בשבילו) כי בבארסה הוא היה נכנס דקה 80 במקרה הטוב בשביל שימחאו עפיים לשחקן שיוצא. ותפסיק כבר כל הזמן להלל את ונגר. הוא מאמן טוב, אבל לא כמו שאתה עושה ממנו. כבר 200 שנה בארסנל, בחלק מהשנים עם סגל בין הטובים באירופה והוא אפילו לא יודע מה זה ליגת אלופות. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| Francesc Fabregas |
פורסם ב Oct 31 2007, 09:34 PM
|
||
|
המשפט הזה שכל הפרשנים הישראלים הבינוניים ושאתה אומר - "ארסנל הגיע מהר מידי לשיא (או כמו שאתה אומר, פתחה יותר מידי טוב את העונה), והמשבר שלה יגיע" - הוא משפט דפוק לחלוטין. אין חיה כזאת להגיע מהר מידי לשיא הכושר, להיות בכושר שיא זה תמיד מצוין ולא משנה באיזה שלב של העונה. מאיפה אתה כל כך בטוח שבגלל שאנחנו בכושר שיא עכשיו אז באפריל-מאי נהיה בכושר פחות טוב? אני מאמין לדבריו של ארסן ונגר וחושב שארסנל עוד יכולה להשתפר ולהציג כדורגל עוד יותר טוב ממה שהיא מציגה עכשיו. והמשבר לא חייב בהכרח להגיע כמו שאתה חושב, תתייחס להווה ותפסיק לשטה את עצמך שהמשבר של ארסנל עוד יבוא. בארסה לא משחקת נהדר, היא לא מובילה את הליגה שלה (להבדיל מארסנל), היא לא מנצחת בלי הפסקה והיא לא מציגה כדורגל כל כך טוב. ברצלונה משחקת בינוני + עד עכשיו ביחס לציפיות ממנה. כיום הקבוצה הטובה באירופה היא ארסנל. ואחריה מנצ'סטר יונייטד. לא משנה כמה תנסה להתכחש לזה בארסה עדיין לא מציגה כדורגל מושלם כמו ארסנל, ואי אפשר לדעת איך כל הכוכבים האלה ישתלבו ביחד לאורך עונה שלמה. אני מאמין שקבוצה שיש בה כל כך הרבה כוכבים כמו ברצלונה תתקשה מאד להצליח, אף פעם לא ראיתי תלכיד של סופרסטארים עובד, וקשה לי לראות את זה עובד גם במקרה הזה. ססק באמת החמיץ כדור שניטז מהקורה על-ידי אבואה וטס לרגלו, בזמן שהשער היה ריק. אני מעדיף לזכור לו את גול השיוויון שלו בדקה ה-80 ואם עוד קצת מזל ססק גם היה מנצח לנו את המשחק עם בעיטה ענקית שלו מ-25 מטר 3 דקות לסיום שפגשה את הקורה. אני מסתפק ב-10 שערים ו-6 בישולים של ססק עד עכשיו ולא חמדן ומתלונן על החמצות מועטות שלו. -------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
||
| $oR$ |
פורסם ב Oct 31 2007, 09:46 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,025 משתמש מספר: 3,201 תאריך הצטרפות: 14-August 05 מצב: ![]() |
אני רוצה לראות אותך אומר שבארסה לא משחקת נהדר עד לפני שלושה שבועות,כשהיא נתנה שלישיות ורביעיות לקבוצות מעולות,אבל כמובן שאתה זוכר מה שנוח לך לזכור וזה מי ההפסד לויאריאל. ארסנל אולי בתקופה טובה אבל אני שם כסף שהיא לא תגיע אפילו לחצי הגמר ולא תיקח אליפות. |
||
| samigan |
פורסם ב Oct 31 2007, 10:18 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
אח שלי הוא צודק (התחלתי "לחפש" את פבראגס וראיתי) מה שאתה אומר זה לא נכון נ.ב ארסן ונגר(עיני הנץ)בהחלט היחיד ששם לב אליו. הודעה זו נערכה ע"י samigan ב Oct 31 2007, 10:20 PM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| samigan |
פורסם ב Oct 31 2007, 10:23 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
נשבע לכם שהכל נכון נ.ב תסגרו ויכוח הודעה זו נערכה ע"י samigan ב Oct 31 2007, 10:24 PM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב Oct 31 2007, 11:14 PM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
סמי זה ממש לא שהכל נכון..
ארסנל החתימה את ססק בזמן שהוא הופיע עם נבחרת ספרד עד גיל 17 באליפות העולם, איך ונגר הבן אדם היחיד בעולם ששם אליו לב אם הוא כבר הופיע בנבחרת באליפות עולם באותו זמן?וד"א אני דיי בטוח שהם לא שילמו עליו כלום, בארסה לא יכלה להחזיק אותו בכח כי לא היה לו חוזה מקצועני אלא רק יכלה לנסות לצ'פר אותו בכל מני דברים כדי שהוא יעדיף אותה על ארסנל(למרות שהבחירה בכל מקרה היא רק שלו) אבל כנראה הם לא חשבו שכדאי כי ידעו שיש להם שם כבר ברמה גבוהה יותר בעמדה שם, גם מבוגרים יותר(צ'אבי למשל) וגם צעירים(אינייסטה). -------------------- ![]() |
| samigan |
פורסם ב Oct 31 2007, 11:28 PM
|
||
|
אחי כשאמרתי "חיפשתי"את פבראגס התכוונתי בעיתונות הכתובה ושם כתוב בכל מקום ואחד על אחד את מה שנשבעתי שהוא אמר קודם נכון נ.ב למה ויתרו עליו אחי תסכים איתי שהוא מיוחד ואם רצו היו משאירים בכל זאת הודעה זו נערכה ע"י samigan ב Oct 31 2007, 11:39 PM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| samigan |
פורסם ב Oct 31 2007, 11:37 PM
|
|
נראה אותו מול מצנסטר בקרוב
ד.א היחס הנמוך בהימור הוא לארסנל ויש לי תחושה שלפבראגס יש חלק גדול בזה -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| Francesc Fabregas |
פורסם ב Oct 31 2007, 11:57 PM
|
||
|
זה נכון מאד שארסנל החתימה את ססק כשהוא הופיע עם נבחרת ספרד באליפות העולם עד גיל 17, אבל לא כל שחקן שמשחק בנבחרת שלו עד גיל 17 הופך לשחקן גדול. ססק נתן טורניר נהדר עם כמות שערים ובישולים נאה לכל הדעות והגיע עם ספרד עד הגמר, אבל אף אחד עוד לא העריך שהפוטנציאל שלו הוא כל כך גדול מלבד ארסן ונגר ואת זה אני יכול להבטיח לך. ארסנל שילמה לברצלונה חצי מיליון פאונד פיצויים על החתמת שחקן מאגודת הנוער שלה, אני בטוח ב100% זה היה כתוב באתר של ארסנל, לא שהסכום הזה מזיז משהו לקבוצה בסדר גודל של ארסנל. ברצלונה יכלה לדבר עם ססק בדיוק כמו שארסנל עשו ולנסות לשכנע אותו להישאר, מה שהם לא עשו. ארסן ונגר נסע לספרד כדי לדבר עם ססק, סוכנו ומשפחתו. ונגר דיבר איתם ושיכנע אותם לתת לססק לעבור ללונדון. בגיל הזה בזמן שאין לשחקן עוד חוזה מקצועני אז הוא יכול לעבור לכל קבוצה שהוא רוצה בלי לדבר עם הקבוצה הנוכחית שלו כמו שציינת. ברצלונה לא ניסתה לשכנע את ססק להישאר כי הם לא חשבו באותה תקופה שהוא כזאת אבידה גדולה למועדון, הם לא ידעו מה שארסן ונגר ידע. כיום הם נלחמים בכל מחיר נגד כל קבוצה שמנסה לחטוף להם כישרונות מהאקדמיה, מראים לכישרונות שלהם שהם ישתפו אותם בסגל הבוגר ושכדאי להם להישאר במועדון (בוז'אן קרקיץ' וג'ובאני דוס סאנטוס משחקים בין היתר כדי לשרת את המטרה החשובה הזו), ושואפים להחזיר את ססק ביום מן הימים לקאמפ נאו כמו שהם הצהירו בתקשורת. לומר שברצלונה לא מצטערת על עריקתו של ססק ללונדון זה דבר טיפשי ביותר וחסר כל בסיס של היגיון. -------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
||
| winner בדם ובנשמה |
פורסם ב Nov 1 2007, 12:21 AM
|
|
8 זה בדם א.א ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,586 משתמש מספר: 3,502 תאריך הצטרפות: 5-November 05 מצב: ![]() |
זה שבארסה רוצה בחזרה את ססק? דיי בטוח שזאת המצאה שלך, מה שכן נכון זה שבאמת בארסה לומדת מטעויות ומנסה לצמצם כמה שיותר אבידות כאלה(וססק לא היחיד..) כדי שלא יברחו לה בלי להרוויח עליהם שום כסף, ולאו דווקא כדי להנות מהמשחק שלהם(וזה גם אני מאמין הקטע שלהם עם ססק, הם מאוכזבים שלא הצליחו לעשות עליו קופה כמו שיכלו לעשות אם הוא היה נשאר שם עוד קצת ולא מאוכזבים בגלל שעכשיו הוא לא משחק שם).
וכמובן שבאותה תקופה אף אחד לא חשב בבארסה שססק יציג בקבוצת צמרת באירופה יכולת כל כך גבוהה, אבל רק ציינתי שהוא היה באותו זמן באליפות העולם כדי להראות לסמי שוונגר לא היחיד שחשב שהוא כישרוני ושם עליו עין. -------------------- ![]() |
(8) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |