| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (8) 1 [2] 3 4 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב Oct 17 2007, 09:36 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
איזה נגד אלימות לקרייה באים להתחרעעעעעעעע הודעה זו נערכה ע"י FoRzA InTeR ב Oct 17 2007, 09:36 PM -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| MHFC |
פורסם ב Oct 17 2007, 09:42 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
טוב חשבתי שאתה לא מושפע(הנושא על יגאל עמיר) אבל אני רואה שכן
תהנו מקווה שתאכל מכות של החיים ותלמד לקח אם תאכל תהרגו את כל הערבים באיצטדיון זה יהיה מבורך |
| FoRzA InTeR |
פורסם ב Oct 17 2007, 09:51 PM
|
||
![]() כהנא צדק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים הודעות: 32,487 משתמש מספר: 568 תאריך הצטרפות: 23-January 04 מצב: ![]() |
לא התכוונתי לאלימות פיזית, חס וחלילה אני לא ילד קטן. התכוונתי לשיגעונות הרגילים, לשירים שיכוונו ישירות לאוהדי סכנין שיישבו ב-א' וכאלה. להתחרע מבחינת שתייה לפני המשחק וכל זה ואם יהיה שוב מכות עם ערבים כמו פעם שעברה, אז בכלל פנאן. אין לנו מה לריב עם אוהדי חיפה בעיקרון, זאת כבר תהיה סתם מושפעות כמו שציינת. -------------------- ![]() עוד נשוב לכל יישוב. |
||
| MHFC |
פורסם ב Oct 17 2007, 10:06 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
אה אז סבבה
תהרגו אותם מצידי זה בסדר |
| samigan |
פורסם ב Oct 23 2007, 08:55 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
חיפשתי אותך נזכרתי שאתה פה ססק פאבריגס שם הרגע גול גדול ואני הכן מודה שהוא יהיה השחקן הטוב בעולם יש לו את כל הנתונים במיוחד בעיטה קטלנית ממרחקים של 15 20 מטר תוך כדי פריצה תענוג לראות אותו משחק כשרון גדול כל פעם אני מתפעל מחדש מימנו סיים את המשחק אם שתי כיבושים ומי יודע כמה בישולים ענקקקקקקקקק שנה הבאה תצביע הודעה זו נערכה ע"י samigan ב Oct 23 2007, 11:15 PM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| Francesc Fabregas |
פורסם ב Oct 24 2007, 12:49 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 783 משתמש מספר: 3,228 תאריך הצטרפות: 22-August 05 מצב: ![]() |
כן ססק נתן הופעה אדירה מול סלאביה, כובש צמד, מבשל (בשלב מסוים איבדתי את הספירה), ועושה כל מה שבא לו על המגרש. עם הזמן עוד ועוד אנשים משבחים ומהללים את ארסנל וכמובן את המלך החדש שלה ססק פברגאס. ארסנל של השנה משחקת עד עכשיו כדורגל מפלנטה אחרת, אין דברים כאלה. תענוג לראות מהלכים של ארסנל, את הדאבל-פסים, הדריבלים של חלב, וולקוט, ססק וואן פרסי (פצוע לחודש יום ראשון ארסנל עם מבחן קשה ביותר בחוץ נגד ליברפול באנפילד, אני ממליץ בחום לכל אדם שאוהב כדורגל לראות את המשחק הזה. -------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
||
| MHFC |
פורסם ב Oct 24 2007, 05:15 PM
|
ארסנל שיחקו מעולה
אבל מה אתה מתלהב מססק יותר מידי הוא נמצא כרגע ב100% מימוש פוטנציאל והוא שווה לכמה שחקנים בעולם שהם ב60% מימוש חכה שנה שנתיים הוא יפול והוא יהיה יותר אפור ממשה סבג |
| Francesc Fabregas |
פורסם ב Oct 25 2007, 12:04 AM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 783 משתמש מספר: 3,228 תאריך הצטרפות: 22-August 05 מצב: ![]() |
למה אתה חושב שהוא נמצא ב100% מימוש פוטנציאל? השחקן בן 20, ונגר אומר כל הזמן שהקבוצה הזאת עוד לא בשיאה והיא כל הזמן משתפרת(למרות התוצאות המעולות שלה), וכל השחקנים שלה משתפרים ככל שהם מתבגרים. תקשיב לו קצת הוא מבין יותר ממני וממך. לידיעתך שיא של שחקן בדרך כלל הוא בין הגילאים 26-29. ססק מגיל 15 וחצי במועדון, הוא רק הולך ומשתפר ואני עוקב אחריו כבר קצת יותר מ-3 שנים, מהרגע שהוא בא למועדון וראיתי אותו במשחק זניח ב-Carling Cup ישר הבנתי שבא אלינו שחקן אדיר לקבוצה, עם כישרון שלא רואים כל יום. אני אומר לך היום שלדעתי ססק עדיין לא מימש אפילו 50% מהפוטנציאל העצום שיש לו, ואת זה אתה הולך לראות בעוד בשנים הקרובות. אני כבר קצת יותר משנתיים בפורום הזה ותמיד הייתה לי את אותה חתימה, וכמובן את אותו שם, ותאמין לי שטיפש אני לא, אלא רובכם "עיוורים". אם לא שמת לב, ככל שהזמן עובר כל האנשים שעוד נותרו בפורום פחות ופחות צוחקים על החתימה שלי, יותר מבינים על מה דיברתי אז כשהם בקושי ידעו לבטא את השם נכון, ואפילו חלקם כבר מודים שאני צודק. אני מבטיח לך שגם אתה יום אחד תבין אותי, ותסכים שצדקתי. למרות שעם איך שאתה מגיב כאן נראה שגם אם ארסנל תגיע השנה לגמר ליגת האלופות ותנצח שם 3-0 את בארסה משלושער של ססק אתה תחשוב שהוא לא משהו. -------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
||
| litmanen_ajax |
פורסם ב Oct 25 2007, 12:18 AM
|
||
|
Jona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 16,586 משתמש מספר: 52 תאריך הצטרפות: 25-July 03 מצב: ![]() |
אין קשר.. הוא יכול להיות טוב מאוד, אבל לא הכי טוב בעולם כרגע.... קל להיסחף -------------------- עכשיו אני
|
||
| roiei |
פורסם ב Oct 25 2007, 12:24 AM
|
|
מושחתים - � מאסתם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: מנהלים ראשיים הודעות: 21,618 משתמש מספר: 159 תאריך הצטרפות: 10-August 03 מצב: ![]() |
הוא רחוק מלהיות הכי טוב בעולם וספק אם הוא בכלל יהיה
וזה לא אומר שהוא שחקן לא טוב! יש לו עוד הרבה מה להוכיח לפני שתוכל להתחיל לצאת בהצהרות הוא בכושר נהדר אין ספק בכלל אבל נראה כמה זמן זה ימשך -------------------- ![]() |
| Ronaldinho |
פורסם ב Oct 25 2007, 01:09 AM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
מתי תבין שיש הבדל בין להיות בכושר הכי טוב לבין להיות השחקן הכי טוב??? עוד שבועיים ססק יתפוס 2-3 משחקים גרועים ואז כולם ישכחו ממנו ויצחקו עליו... ככה זה בכדורגל יש לאנשים זיכרון קצר. פתאום שחקן בתקופה טובה אז אין קאקה, אין מסי ואין רונאלדיניו. רק ססק. עוד חודשיים כריסטיאנו רונאלדו יתן איזה חודשיים-שלוש טובים אז תגידו שהוא הכי טוב בעולם. תפסיקו להיו ליצנים. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
| matan |
פורסם ב Oct 25 2007, 01:31 PM
|
![]() נוקיה אדומה!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 4,071 משתמש מספר: 333 תאריך הצטרפות: 29-October 03 מצב: ![]() |
לססק יש כישרון ועל זה אין מה לדבר.
הוא לא הכי טוב בעולם אבל הוא עדיין צעיר. ושחקנים נמדדים לפי תארים לא זכור לי תואר שססק הביא לארסנל נכון שהוא צעיר אבל שהוא יביא תואר ברגליים שלו תדבר. ותארים בנבחרת בעיקר נספרים בגלל זה רונאלדיניו בחיים לא יוכל להשתוות לפלה ומראדונה. |
| Francesc Fabregas |
פורסם ב Oct 30 2007, 11:01 PM
|
|
ססק השבוע הציל אותנו נגד ליברפול וכמעט גם עשה מהפך כשבעיטה שלו מחוץ לרחבה בדקה 87 פגשה את הקורה, נחכה לראות מה הוא יעשה נגד מנצ'סטר יונייטד בשבת במשחק העונה של הפרמייר-ליג.
בכל מקרה אנשים כאן מדברים על זה שהוא עכשיו בכושר טוב אבל זה משהו חריג. כנראה שאתם לא ראיתם ליגה אנגלית בשנה שעברה כי גם אשתקד הוא היה מצוין רק שהוא לא היה בכותרות כי הוא לא כבש כל כך הרבה כמו השנה. הכושר הנוכחי הפנומנאלי של ססק שכובש כמעט כל משחק הוא ממש לא דבר חריג, והוא גם מסוגל ליותר למרות שקשה לראות כמה עוד שיפור הוא יכול לעשות במשחק שלו כשמסתכלים עליו משחק. -------------------- Francesc Fabregas = The Best Player in The World
|
| samigan |
פורסם ב Oct 30 2007, 11:15 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
תותח
וחופשי השחקן הטוב בעולם(כבר שנה הבאה מוכתר) עניין של איכות זה לא שהוא הבריק לרגע או שתיים ,יש המשכיות יש לו את זה בגדול נ.ב אחי כמה זמן אתה עוקב אחריו,כאילו מתי הקפיצה הגדולה שלו -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| Ronaldinho |
פורסם ב Oct 31 2007, 12:01 AM
|
||
|
El Gaucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,075 משתמש מספר: 269 תאריך הצטרפות: 17-September 03 מצב: ![]() |
הוא סתם משחק אותה כאילו הוא עקב אחריו... עד גיל 16-17 ססק היה בכלל בבארסה (עוד שחקן שיוצא ממחלקת הנוער הטובה בעולם) ששם הוא גדל ואז ארסנל חטפה אותו בגלל סעיף בחוזה שאיפשר את זה. הוא סומן כדבר ענק הרבה לפני שהוא הגיע לארסנל. הוא בכלל לא הכיר אותו שהוא היה בברצלונה. -------------------- ![]() המלך החדש. |
||
(8) 1 [2] 3 4 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |