| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (265) « ראשון ... 61 62 [63] 64 65 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Jun 25 2008, 12:19 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
מה שנקרא נעלם כשנוח לו -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jun 25 2008, 12:22 AM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
מה איתך רן עברת תסיבוב השני או שזילזלת כמוני? שחושבים על זה טוב שעפתי עכשיו אני אתרכז יותר באימונים של השחקנים וישחק רק בהרכב שני בידידות..גם ככה רוב הסיכויים שהייתי עף סיבוב הבא אז חפיף הכסף הגדול כבר יבוא מהמתאמנים בסוף העונה הגביע לא היה עוזר לי בהרבה. |
||
| RAN-R |
פורסם ב: Jun 25 2008, 12:33 AM
|
||
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
ניצחתי 4-0 ותודה על העזרה עם האימונים מקווה שיעלו בקרוב כל המתאמנים למצויין ונתחיל לעשות כסף |
||
| RAN-R |
פורסם ב: Jun 25 2008, 12:37 AM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
קיבלתי קבוצה חזקה ממני
אומנם מליגה 6 גם אבל שחקנים טובים יותר אולי נעלה עונה נראה אם ישתלם |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jun 25 2008, 12:39 AM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
אל תעלה אף פעם עונה בגביע אני אומר לך מניסיון..עונה שעברתי עליתי עונה בגביע אומנם ניצחתי אבל זה דפק לי את כל הליגה וסיימתי חמישי למרות שהקבוצה שלי שווה 1-3. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Jun 25 2008, 01:18 AM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
קיבלתי קבוצה ממש העתק של הסיבוב השני קבוצה שהולכת רק על קישור והתקפת אמצע הפעם
אני אהיה מוכן קוצב לב לידי בשלוף.. אגב סמי קיבלת גם הגרלה נוחה ונדב לא מסכים כ"כ לגבי הגביע תחשוב מה זה עוד משחק בית זה מיליון שקל בערך גם אם אתה מסיים ראשון בליגה המענק שלך יותר נמוך.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| RAN-R |
פורסם ב: Jun 25 2008, 01:53 AM
|
רובי צודק
ונדב הליגה שלי היא דיי סגורה יש 2 קבוצות שהם החזקות בליגה עוד 2 העולות שהןו החלשות וכל השאר באמצע ככה שאין לי לאן ליפול אני לא בונה על עליה |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jun 25 2008, 10:05 AM
|
||
אם הייתי עולה עוד שלב בגביע הייתי בטח מנסה הרכב חזק כדי לנסות לעבור עוד סיבוב והרכב חזק משמע וויתור על 5 מתאמנים..וויתור על 5 מתאמנים זה גם הפסד כספי ענק בגלל שהם מפסידים כל אחד אימון שלב ועולים בגיל בלי אימונים ככה שלדעתי זה מתקזז.אימון מלא ל-5 שחקנים צעירים יכול להיות שווה יותר ממיליון שקל מה שאתה כביכול משיג בגביע..יצאתי מהנחה שבעונה יש משהו כמו 16 אימונים ובעונה נטו אפשר להרוויח משהו כמו 30 מיליון ממתאמנים אז אימון אחד שווה הרבה יותר ממיליון ואם אני עולה בגביע אני בעצם מוותר עליו תחשוב על זה..אלא אם אתה בגישה של הפסד בטוח ועולה רק עם מתאמנים. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Jun 25 2008, 10:57 AM
|
||
למה וויתור על מתאמנים מה הקשר? אצלי זה ככה יש 5 מתאמנים של הרכב ראשון ו5 מתאמנים מחליפים שהם פחות טובים אפשר לשלב בין שניהם כשיש גביע או אפילו לפתוח עם החמש החזקים בגביע ולוותר על משחק ליגה לא הבנתי איפה הוויתור פה על אימונים אפשר לאמן גם בגביע לא רק במשחק ידידות אני טועה? -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Jun 25 2008, 11:20 AM
|
||
אצלך...הפער בין ה-4 מתאמנים הטובים שלי כולם יוצא מהכלל ל-5 הפחות טובים כולם טוב הוא אדיר...ובליגה אני מעדיף לעלות עם כל המתאמנים היוצאים מן הכלל ככה לי לפחות הליגה חשובה אני ממש לא חושב לוותר העונה על שום משחק ליגה. אגב לגבי המשחק בשבת אני שוב עולה פיק+קאונטר עם 5 בהגנה אני אמור להוציא ציוני שיא בהגנה, משהו כמו מצויין בהגנה המרכזית וסביר בצדדים יהיה מעניין אני אוסף בנתיים רוח צוות למשחקים היותר קשים.יכולת הטקטיקה שאני אמור להוציא היא "יוצר מן הכלל-מבריק" משהו כזה ככה שזה אמור להפסיק לי לפחות ל-2 גולים ולו יהיה קשה להבקיע גולים מקסימום יתן גול אחד כך שאני אמור לשמור על מאזן מושלם ולעלות את רוח הצוות לרמות גבוהות. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Jun 25 2008, 12:44 PM
|
||
אחי אבל לא הבנת מה אמרתי המתאמנים כולם משחקים בכל מקרה,כולם מקבלים אימון אם זה גביע ואם זה ידידות אין הבדל. עכשיו תחשוב שבגביע אתה מקבל עוד משחק בית שזה בערך מיליון שקל הכנסה ואולי 2 אם אתה עולה עוד שלב בליגה אתה מקבל רווח הרבה יותר נמוך על מיקום שזה המענק היחידי שאתה מקבל בעצם. הבעיה היחידה היום זה הציפיות של האוהדים בליגה מה שיכול לפגוע בך פעם הגביע היה הרבה יותר משתלם מהליגה בגלל זה תמיד הגעתי לסיבוב 4 אפילו 5 למרות שבתאכלס זה לא פגע בי כ"כ במיקום בליגה.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| samigan |
פורסם ב: Jun 25 2008, 06:23 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
חשבת כבר על איזה מתנה קטנה להביא איתך כשאתה בא אלי נ.ב אם אתה מביא בונביירה אז תראה שיש בפנים את אלה עם הליקר בטח עכשיו לא יבוא חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח קמצן מוציא רק על הווינר כסף -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| RAN-R |
פורסם ב: Jun 25 2008, 11:44 PM
|
||
רובי תמבין מזה אני קמצן שבוע הוא השתגע לחפש מפתח של האוטו שיגע את כל הפורום רק בשביל לא להוציא כסף על פורץ הלוואי שכל הקמצנים יהיו כמוני סבבה ומביא לך שתי ביג מק כמו שתאוהב אם תרוצה משהו אחר רק תדבר |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Jun 25 2008, 11:56 PM
|
גלידה ב1.90 לא הייתי מביא לו
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| samigan |
פורסם ב: Jun 26 2008, 12:04 AM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
אתה גם ככה אוכל רק טוסטים בטח אתה מגוון אותם פעם עם גבינה ופעם עם פחות גבינה הודעה זו נערכה ע"י samigan ב Jun 26 2008, 12:23 AM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
(265) « ראשון ... 61 62 [63] 64 65 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |