| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (265) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| RAN-R |
פורסם ב: May 24 2008, 12:21 AM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
סמי אולי הבאת 6 אבל זה לא כמו 8
ד"א נדב איזה מאמן יש לך שאתה מעלה ככה מהר שחקנים שנה לא עונה לא עלה לי שחקן בשום דבר ורובי סמי אני באי סיי הזה 97397621 אין לי מסנגר תראו כמה חרטא האטריק ה******** נעשו שחקן שהיה רשום לי יחיד בדורו 17 שנים ו107 ימים, כושר משחק סביר, בריא בחור שנוי במחלוקת, חם מזג ובלתי הגון. בעל נסיון גרוע וכושר מנהיגות בינוני. יום הולדת הבא: 28.05.2008 לאום: Israel מדד כישורים (TSI): 980 שכר: 2 061 NIS/לשבוע בעלים: ran-r אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: חלש עמידה בשער: איום קישור: סביר מסירה: בינוני משחק אגפים: סביר הגנה: עלוב הבקעה: גרוע מצבים נייחים: גרוע מה היחיד בדורו וזה מה שהביא לי הסקאוט בכל מקרה, Yonatan Tikva הוא בן 16 ואני מוכרח לומר שאני מתרשם ממה שראיתי ממנו עד כה. ללא אימונים נוספים הבחור הזה יישאר בעל עלוב מסירה. אמן נכונה את השחקן הזה ויהיה בידך בעל קישור מצוין במהרה. האם נחתים אותו, בוס? עוד משהו נדב איך עלה לך חלוץ רמה אם תמאמן הגנה? זה המאמן שיש לי למה להחליף אותו? מדד כישורים = 0, 37 שנים 59 ימים, חלש כושר משחק בעל נסיון בינוני וכושר מנהיגות גרוע |
| Winnerrr |
פורסם ב: May 24 2008, 12:56 AM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
תתחבר עם המסן של הווינדוס מה הבעיה? דווקא היחיד במינו לא רע בכלל אם היית מעלה לו עוד רמה באגפים הוא היה אחד התותחים.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: May 24 2008, 08:45 AM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
יש לי מאמן טוב. ואיפה אתה רואה שעלה לי רמה של החלוץ? אגב עוד שחקן למכירה על 3.8 מיליון מגן מעולה בן 19.. Abraham Seemann (177616387) 19 שנים ו42 ימים, כושר משחק טוב, בריא בחור נחמד, רגוע והגון. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות גרוע. יום הולדת הבא: 02.08.2008 לאום: Schweiz מדד כישורים (TSI): 2 990 שכר: 4 174 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: Maccabi Maccabim-Reut אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: טוב עמידה בשער: איום קישור: עלוב מסירה: חלש משחק אגפים: עלוב הגנה: מעולה הבקעה: חלש מצבים נייחים: עלוב שערים בקריירה: 1 שלישיות בקריירה: 0 שערי ליגה העונה: 0 שערי גביע העונה: 0 הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב May 24 2008, 08:47 AM |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: May 24 2008, 12:35 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
3-2 לי במחצית אחרי פיגור 2-0 איזה קבוצה עם נשמה יש לי
פיצצתי את האיצטדיון ב-18,000 צופים ו-814,000 הכנסה תקציר המחצית הראשונה: השמיים החשוכים גרמו לקהל בן 18000 איש ב Maccabim-Reut Arena לחשוש מעט, אבל הגשם לא הגיע.Maccabim-Reut בחרה במערך 4-4-2 אסטרטגי.ההרכב הפותח: Moreno - Maskonen, Thorstensson, Pensebusch, Danyal - Moon, Zeckendorf, Etcheverry, Davis - Cooper, Lustig. הצבת שחקנים במערך 3-5-2, היתה הדרך בה בחרה Croks לשחק.השחקנים הבאים עלו על כר הדשא: Efremov - Arazi, Uzan, Arcais - Hermon, Kremer, Gayol, Mansdorf, Shpigler - Snitkovsky, Fons. שחקני Croks עלו ליתרון בדקה ה 2 לאחר פריצה מהאגף הימני שהסתיימה בבעיטה נפלאה של Golan Snitkovsky. התוצאה כעת היא 1 - 0.שחקן מנוסה כמו Meni Shpigler לא יפול בפח של מלכודת נבדל פשוטה, בדקה ה 26 הוא נכנס בדיוק בזמן בשביל לקבל מסירה מעבר לקו ההגנה שניסה לברוח, נותר לבד מול השוער וכבש בקלות לזכות Croks. התוצאה, 2 - 0.בדקה ה 35 זכתה Maccabim-Reut בבעיטת עונשין שנויה במחלוקת. Antonio Luis Moreno הניח את הכדור על הנקודה הלבנה ובעט כדור חלש אך מדויק. 2 - 1.הגבהה מדויקת מהאגף השמאלי אפשרה ל Yechezkel Lustig לנגוח את שער השוויון בדקה ה 41. התוצאה כעת היא 2 - 2.מסירה טובה, אחת מני רבות שמסר Jeffrey Davis מהאגף נקלטה על ידי Yechezkel Lustig שבעט היטב וכבש עבור Maccabim-Reut. התוצאה כעת היא 2 - 3.בדקה ה 44 כמעט והובקע שער שוויון לזכות האורחים, לאחר שאחד החלוצים נשאר חופשי מול Antonio Luis Moreno שהדף בוירטואוזיות.כאשר שרק השופט לסיום המחצית הראשונה, היתה התוצאה 2 - 3.קבוצת Croks שלטה בכדור במשך 51 אחוז מזמן המחצית. קישור למשחק למי שרוצה לעקוב: http://www78.hattrick.org/Common/MatchDeta...useArchive=True |
| Winnerrr |
פורסם ב: May 24 2008, 12:53 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
haifa alofa - Rehovot's Wizards 3 - 0
המשחק מתנהל, 20 דקות חלפו במחצית השניה מזג אויר טוב לכדורגל משך 37285 אוהדים לאצטדיון Green Hell כדי לצפות במשחק.haifa החלה את המשחק במערך 3-5-2.השחקנים הבאים עלו על כר הדשא: Sui Hung - Clerici, Persson, Jacobsen - Kotzev, Marzo, Baeckelandt, Nieuwenhuizen, Puķēns - Gondell, Perauer. הצבת שחקנים במערך 5-4-1, היתה הדרך בה בחרה Rehovots לשחק.השחקנים שפתחו היו: Chorev - Gillet, Stegerwald, Janíček, Lövwald, Snyder - Varela, Nilsson, Krehl, Dekel - Omazin. האגפים היו המקום אליו שונעו רוב הכדורים של haifa במהלך היום.שחקני Rehovots ריכזו את עיקר מאמציהם בלב המגרש ולא בכנפיים.בדקה ה 14 של המשחק סבלה haifa ממתיחת שריר ברגלו של Désiré Baeckelandt. למרות הפציעה, הוא יכול היה להמשיך את המשחק.שחקני haifa התחבקו בדקה ה 39, לאחר ש Mick Nieuwenhuizen פרץ באגף השמאלי וכבש מזוית חדה את שער היתרון לקבוצה המקומית .0 - 1.בדקה ה 40 כמעט והובקע שער שוויון לזכות האורחים, לאחר שאחד החלוצים נשאר חופשי מול Cai Sui Hung שהדף בוירטואוזיות.הדברים הדרדרו לרעתם של האורחים כאשר haifa כבשה שער נוסף והגדילה ל 0 - 2 , זאת אחרי התקפה מצד שמאל שהסתיימה בשער מרגלו של Eraldo Clerici בדקה ה 41.מספר מסירות קצרות באיזור הרחבה בדקה ה 42 כמעט והגדילו את יתרון haifa, לאחר שאחד החלוצים נותר לבדו מול Guy Chorev שהדף בוירטואוזיות.בדקה ה 43 יצאו שחקני Rehovots להתקפה מתפרצת שכמעט והסתיימה בשער, אולם בעיטתו של Henrik Krehl מהאגף השמאלי חלפה ליד הקורה.תוצאת המחצית היתה 0 - 2.המשחק היה בשליטתה של haifa, שהגיעה להחזקה מרשימה בכדור של 60 אחוזים. הזדמנות קסומה נפלה לזכותו של Serafims Puķēns לכבוש שער נוסף עבור haifa בדקה ה 58, אך הכדור נורה מעבר למשקוף.שחקני haifa הגדילו את יתרונם, לאחר שתימרון של Ivan Kotzev בין שחקני מרכז ההגנה הסתיים בשער. 0 - 3.בטוחים ביתרונם, החליטו שחקני haifa לשחק יותר הגנתי בשלב זה של המשחק. מחזור אחרון הולך להיות מטורף אם אני אראה שניצחון מספיק לעליה אוטומאטית אני אעלה משחק עונה.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: May 24 2008, 01:32 PM
|
מי שמסביר לי איך הפסדתי 4-3 מקבל מה שהוא רוצה אני מכבים רעות:
http://www78.hattrick.org/Common/MatchDeta...useArchive=True ואיך לעזאזל חטפתי 4 גולים??וזה לא רק במשחק הזה רוב המשחקנים שאני יותר טוב מהיריב אני מפסיד מה נסגר פה? |
| Winnerrr |
פורסם ב: May 24 2008, 01:45 PM
|
||
כרגיל רמה אחת פנימית בקישור עושה את כל ההבדל אולי בתוספת של ביטחון שחקנים בקיצור ראיתי דברים יותר משוגעים מזה לא נורא נדב עונה הבאה אתה הולך לתת בראש.. עוד מעט סמי יבוא עם 0=9 אבל הוא לא יראה לכם את הציונים של הקבוצה השניה -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: May 24 2008, 01:53 PM
|
||
זה לא הגיוניייייייי אני יותר טוב ממנו בהרבה בכל העמדות והוצאתי שיא של 140 רייטינג ו-41 כוכבים והפסדתי איך זה הגיוני מנוע חרא. |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: May 24 2008, 01:57 PM
|
||
זה יותר הגיוני? http://www78.hattrick.org/common/matchdeta...tchID=160202245 הרבה פעמים יש פאק במנוע תגיד תודה שזה לא משחק שקבע משהו גורלי.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: May 24 2008, 02:12 PM
|
רן אם אתה מפסיד שבוע הבא אתה יורד ליגה אתה מודע לזה כן?
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| RAN-R |
פורסם ב: May 24 2008, 02:34 PM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
עונה גרועה ברמות לא מתוארות עונה שעברה סיימתי שלישי השנה מועמד לרדת
אולי עדיף ככה עכשיו אני מנסה למכור כמה להביא מאמן טוב יותר ורובי האחד בדורו המאמן באקדמיה רשם לי שאין לשחקן מה ללמוד יותר על אגפים |
| samigan |
פורסם ב: May 24 2008, 02:59 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
ניצחתי 9=0
נ.ב עוד משחק אחד ועולה ליגה -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| Winnerrr |
פורסם ב: May 24 2008, 03:09 PM
|
||
רוצה משחק ידידות בפגרה נעלה עם ההרכבים הכי חזקים נקרא לזה הכנה לליגה 5,הולך? הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב May 24 2008, 03:09 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| samigan |
פורסם ב: May 24 2008, 03:53 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
כן -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 25 2008, 01:11 AM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
חבר'ה אחד המשחקים המותחים ביותר שהיו בתולדות האטריק עומד להתקיים במחזור האחרון.
אני משחק מול המקום הראשון, כשאני נקודה ממנו, שניצחון שלי מעלה אותי ליגה. -------------------- Respect My Authoritah |
(265) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |