| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (265) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| samigan |
פורסם ב: Apr 20 2008, 01:33 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
תזמין אותי -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Apr 20 2008, 09:34 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
יש עוד 3 שבועות תמתין בסבלנות -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Apr 26 2008, 01:29 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
הבסתי 4-1 ושברתי שיא רייטינג 132 ושיא כוכבים 37 קיבלתי ציונים מעולים..ועליתי למקום החמישי נקווה לסיים את העונה במקום השלישי..
תקציר המשחק: http://www74.hattrick.org/Common/matchdeta...tchID=160211685 ציונים שלי: Maccabi Maccabim-Reut ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה רגיל טקטיקה התקפה מהאגפים היכולת בטקטיקה מצוין קישור עלוב (גבוה מאוד) הגנה ימנית בינוני (נמוך) הגנה מרכזית בינוני (נמוך) הגנה שמאלית בינוני (גבוה מאוד) התקפה ימנית בינוני (נמוך מאוד) התקפה מרכזית עלוב (נמוך מאוד) התקפה שמאלית חלש (נמוך) ציונים שלהם: B.J. FOR EVER ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה רגילה היכולת בטקטיקה לא נבחרה טקטיקה קישור עלוב (גבוה) הגנה ימנית חלש (נמוך מאוד) הגנה מרכזית חלש (גבוה) הגנה שמאלית חלש (נמוך מאוד) התקפה ימנית בינוני (נמוך מאוד) התקפה מרכזית בינוני (גבוה) התקפה שמאלית בינוני (נמוך) |
| Winnerrr |
פורסם ב: Apr 26 2008, 03:47 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
כמו יונטיד וצ'לסי גם אצלנו בליגה מאוד מותח נקודה הפרש ביננו ושבוע הבא הוא מגיע אלי לבית
ראש בראש. השבת הזאת ניצחתי 1-0 אלה הציונים: MIM ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה התקפות מתפרצות היכולת בטקטיקה יוצא מן הכלל קישור גרוע (גבוה מאוד) הגנה ימנית בינוני (גבוה מאוד) הגנה מרכזית טוב (גבוה) הגנה שמאלית סביר (נמוך מאוד) התקפה ימנית גרוע (גבוה) התקפה מרכזית איום (גבוה מאוד) התקפה שמאלית עלוב (נמוך) haifa alofa ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה משחק רגוע טקטיקה רגילה היכולת בטקטיקה לא נבחרה טקטיקה קישור חלש (נמוך מאוד) הגנה ימנית טוב (נמוך מאוד) הגנה מרכזית סביר (נמוך) הגנה שמאלית סביר (גבוה מאוד) התקפה ימנית בינוני (נמוך) התקפה מרכזית סביר (נמוך מאוד) התקפה שמאלית בינוני (נמוך) המניאק שנאבק איתי באליפות חזר מ3-0 ל3-3 חתיכת תחת יש לו.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Apr 26 2008, 06:40 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
ניצחתי 4-1 את מקום שני. אנחנו בדיוק באותו מאזן, 5 נקודות ממקום ראשון.
רובי ניצחתי 7-0 בליגת נוער. -------------------- Respect My Authoritah |
| Winnerrr |
פורסם ב: Apr 26 2008, 07:53 PM
|
||
כן ראיתי יש לך התקפה מפחידה אנחנו שווי כוחות יחסית.. במשחק אצלי 3-3 אחרי שהוא הבקיע 3 גולים ב10 דקות הקבוצה פשוט קרסה בלחץ לא נורא עדיין לא הפסדתי מאז ה6.1 והפעם היחידה שסיימתי בתיקו גם שם נגמר 3-3 -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Apr 26 2008, 08:33 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אתה עדיין יותר טוב, גם בהתקפה.
העליתי עכשיו חלוץ סביר לקבוצה הבוגרת. -------------------- Respect My Authoritah |
| samigan |
פורסם ב: Apr 26 2008, 11:17 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
ניצחון 6=1 ללא שום הפסד העונה
-------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Apr 30 2008, 01:30 PM
|
||
סמי תמשיך ככה אני ורן מחזיקים לך אצבעות יום שבת משחק על אליפות כולם מוזמנים לבוא -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| samigan |
פורסם ב: Apr 30 2008, 07:31 PM
|
||
|
תחזיקו תחזיקו אצבעות אולי אראה סוף סוף קצת נחת מימכם נ.ב רןןןןןןןןןןןןןןןן רוביייייייייייייי נמחקו לי כל האנשי קשר מהמסנגר הודעה זו נערכה ע"י samigan ב Apr 30 2008, 08:10 PM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| RAN-R |
פורסם ב: Apr 30 2008, 09:51 PM
|
||
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Apr 30 2008, 10:39 PM
|
||
חחח שתעלה ליגה הדבר האחרון שתקבל זה נחת וואי יהיה כ"כ מצחיק אני לא יכול לחכות. סמי אל תשכח לקבוע איתי ידידות בנוער ב5.5! -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: May 3 2008, 02:57 PM
|
||
סמי יא כושל 0-0 בבית הנה מתחיל המשבר הצפוי.. מצד שני 39762 האוהדים ב Green Hell ניצלו תחת השמש הקופחת למשחק על הגנה על התואר וקיבלו 4-0 משכנע שבוע הבא עוד משחק מפתח הפעם בחוץ נגד קבוצה בונקריסטית קל זה לא יהיה.. haifa alofa ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה רגיל טקטיקה רגילה היכולת בטקטיקה לא נבחרה טקטיקה קישור סביר (גבוה) הגנה ימנית סביר (גבוה) הגנה מרכזית סביר (גבוה מאוד) הגנה שמאלית סביר (נמוך מאוד) התקפה ימנית בינוני (גבוה מאוד) התקפה מרכזית סביר (נמוך) התקפה שמאלית סביר (גבוה) -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: May 3 2008, 03:20 PM
|
אחלה ציונים רובי. קבוצה יציבה.
ניצחתי 6-2 אני 3 נקודות ממקום ראשון שהוציא תיקו 3 לאחר שהיה בפיגור 3-1 בדקה 81. -------------------- Respect My Authoritah |
| samigan |
פורסם ב: May 3 2008, 06:39 PM
|
||
|
שיחקתי מול נאסיף העזתי המנחוס הזה כבר כמה עונות שהוא דבוק לי לתחת ורק עושה לי צרות נ.ב הלוואי מזל"ט של צה"ל יזהה תנועה חשודה בחצר של הבית שלו רובי אני בלי הפסד העונה זה תיקו ראשון ככה שאני מקום ראשון הודעה זו נערכה ע"י samigan ב May 3 2008, 06:40 PM -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
(265) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |