| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (265) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| RAN-R |
פורסם ב: Mar 21 2008, 07:59 PM
|
||
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
עוד לא הכרת אותי ? |
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 21 2008, 09:57 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
אתה רוצה להגיד לי שרובי לא משפיע עליך
-------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| samigan |
פורסם ב: Mar 22 2008, 03:59 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
7=0 קליל שומר על מקום ראשון
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 22 2008, 04:25 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
משפיע בקטנה אני מכיר את רן בכל מקרה הוא היה מגיב לך.. תיקו 1-1 מבאס איזה ליגה נפלתי אלוהים ישמור. haifa alofa ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה רגיל טקטיקה רגילה היכולת בטקטיקה לא נבחרה טקטיקה קישור בינוני (גבוה מאוד) הגנה ימנית בינוני (גבוה מאוד) הגנה מרכזית בינוני (גבוה מאוד) הגנה שמאלית סביר (נמוך) התקפה ימנית בינוני (גבוה) התקפה מרכזית סביר (נמוך מאוד) התקפה שמאלית סביר (נמוך מאוד) lirandabach22 ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה התקפות מתפרצות היכולת בטקטיקה מבריק קישור סביר (נמוך מאוד) הגנה ימנית טוב (נמוך מאוד) הגנה מרכזית מצוין (נמוך מאוד) הגנה שמאלית בינוני (גבוה מאוד) התקפה ימנית גרוע (נמוך) התקפה מרכזית עלוב (גבוה) התקפה שמאלית עלוב (נמוך) הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Mar 22 2008, 04:26 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Mar 22 2008, 05:18 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
תיקו 2 שני ברציפות.
בגביע הגעתי לפנדלים מול קבוצה הרבה יותר טובה ממני עם ההרכב השני שלי. ובליגה סיימתי בתיקו עם קבוצה הרבה פחות טובה ממני. -------------------- Respect My Authoritah |
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 24 2008, 11:45 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
סמי בשבת יש לך את המשחק הכי "קשה"העונה תעלה עונה אם אתה רוצה לנצח...
המרכאות זה כי הקבוצה הכי חזקה בליגה שלך היא הכי חלשה בליגה שלי -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| samigan |
פורסם ב: Mar 25 2008, 04:37 PM
|
||
|
יש שלוש סיבות שבגללם אני רוצה לעלות ליגה... א.נמאס לי מנאסיף העזתי הים תיכוני המתמודד הניצחי הזה ב.להשאיר אותך מאחורה ולספר לך איך זה להיות קדימה ג.כמו ב אבל רן.. נ.ב זה בלי מרכאות כי לא צריך -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 27 2008, 04:24 PM
|
|
רן כמה סיימת את הידידות מול רובי ?
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 27 2008, 06:45 PM
|
||
זה נשמע כמו הזמנה למשחק ידידות לא ידידותי בכלל -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| LaTviA or DeAd |
פורסם ב: Mar 27 2008, 07:50 PM
|
![]() One Life , One Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 5,395 משתמש מספר: 208 תאריך הצטרפות: 24-August 03 מצב: ![]() |
אני רוצה שתסבירו לי משהו
איך אני לא מקבל אימונים כבר 4 שבועות ? הזכירה הבת **** הזאת תמיד יש לה משהו להגיד הנה ההרכבים שלי בשני המשחקים השבוע (ליגה וגביע) גביע: ![]() ליגה: ![]() ואני לא מדבר על זה שחלוץ על טבעי ירד לי ברמה מה קורה כאן ? מה לא טוב בהרכבים ? -------------------- ![]() |
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 28 2008, 04:00 AM
|
||
לא תצטרך לספר לי אני אראה את התבוסות שתקבל מדי שבוע ויקרע מצחוק אני אעקוב מקרוב, בכל מקרה לא נראה לי שזה הולך לקרות כי אתה תמיד תדע איך להרוס לעצמך ותקלע לאיזה משבר כמו בעונה שעברה ומה הקשר להשאיר אותי מאחור הקבוצה שלי הרבה יותר חזקה משלך אם אתה לא מאמין בוא בסוף העונה נקבע ידידות אחד מול השני ונעלה עם ההרכבים הכי חזקים.. אפילו הקבוצה של רן נראה לי חזקה יותר ממך הקטע שנפלנו על ליגות קשות ושלי בכלל כל קבוצה שעולה אצלנו עונה אחרי יורדת הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Mar 28 2008, 04:01 AM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| RAN-R |
פורסם ב: Mar 28 2008, 08:42 PM
|
||
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
סמי האחרון שהזמין אותי למשחק קיבל 5 בראש תיכול לשאול את סיסה אתה מוזמן למשחק ויש לך עוד הרבה לעבוד עד שתשלוף שחקנים מה שאני שלפי מהאקדמיה סמי תיודע מה אני קורא אותך גם למשחק ידידות בבוגרים |
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 29 2008, 01:03 PM
|
|
2=0 שומר על המקום הראשון
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 29 2008, 01:12 PM
|
הפסדתי 2-0 כנראה שאליפות לא תיהיה לי השנה..
mantis FC ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה רגילה היכולת בטקטיקה לא נבחרה טקטיקה קישור בינוני (גבוה מאוד) הגנה ימנית חלש (גבוה מאוד) הגנה מרכזית בינוני (נמוך) הגנה שמאלית בינוני (גבוה) התקפה ימנית חלש (גבוה) התקפה מרכזית חלש (גבוה) התקפה שמאלית חלש (גבוה מאוד) haifa alofa ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה משחק העונה טקטיקה לחץ היכולת בטקטיקה חלש קישור בינוני (גבוה) הגנה ימנית בינוני (גבוה מאוד) הגנה מרכזית בינוני (גבוה מאוד) הגנה שמאלית סביר (נמוך מאוד) התקפה ימנית בינוני (נמוך) התקפה מרכזית סביר (נמוך מאוד) התקפה שמאלית בינוני (גבוה מאוד) -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| RAN-R |
פורסם ב: Mar 29 2008, 01:55 PM
|
סיימתי בתוצאה 1-1
מקום רביעי המטרה לגמור במקום ה2-3 קצת מתרחק אבל אפשרי |
(265) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |