| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (265) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Mar 1 2008, 01:08 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
ניצחתי 3-0 אחלה פתיחה לעונה ציונים:
Maccabi Maccabim-Reut ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה רגיל טקטיקה התקפה מהאגפים היכולת בטקטיקה מעולה קישור עלוב (גבוה) הגנה ימנית בינוני (גבוה) הגנה מרכזית חלש (גבוה מאוד) הגנה שמאלית בינוני (נמוך מאוד) התקפה ימנית בינוני (נמוך מאוד) התקפה מרכזית עלוב (גבוה מאוד) התקפה שמאלית חלש (גבוה מאוד) אגב הוצאתי שיא רייטינג של 130 והשוואתי את שיא הכוכבים 34.5. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Mar 1 2008, 01:13 PM |
| samigan |
פורסם ב: Mar 1 2008, 01:26 PM
|
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
גם אני התחלתי ברגל ימין
5=0 -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 1 2008, 01:31 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
סמי אבל מה עם ההתערבות מתי תביא את כל הדברים שהפסדת? אגב פתיחה טובה מאוד גם אצלי פחדתי מאוד מהמשחק הזה אבל נגמר 4-2: haifa alofa ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה רגיל טקטיקה התקפה מהאגפים היכולת בטקטיקה יוצא מן הכלל קישור בינוני (גבוה מאוד) הגנה ימנית סביר (נמוך מאוד) הגנה מרכזית בינוני (נמוך) הגנה שמאלית בינוני (גבוה מאוד) התקפה ימנית סביר (גבוה מאוד) התקפה מרכזית עלוב (גבוה מאוד) התקפה שמאלית טוב (נמוך) Neftchilar ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה התקפה מהמרכז היכולת בטקטיקה טוב קישור חלש (נמוך) הגנה ימנית חלש (גבוה מאוד) הגנה מרכזית בינוני (גבוה מאוד) הגנה שמאלית בינוני (גבוה) התקפה ימנית סביר (נמוך מאוד) התקפה מרכזית מצוין (גבוה מאוד) התקפה שמאלית בינוני (נמוך מאוד) -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| MHFC |
פורסם ב: Mar 1 2008, 01:38 PM
|
![]() ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 10,688 משתמש מספר: 2,014 תאריך הצטרפות: 18-December 04 מצב: ![]() |
רובי הקבוצה שניצחת חזקה אה?
קיבלתי אותם בגביע אני הולך לחטוף 7 |
| Djibril Cisse |
פורסם ב: Mar 1 2008, 02:20 PM
|
![]() כי עם ישראל לא מתעסקים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 8,111 משתמש מספר: 3,934 תאריך הצטרפות: 4-January 06 מצב: ![]() |
אני קיבלתי בראש 4-0.
-------------------- Respect My Authoritah |
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 1 2008, 03:19 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
היריבה העיקרית לאליפות.. חחח זה אתה מכבי חיפה? דבר איתי ניתן לך טיפים איך להפתיע אותה הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Mar 1 2008, 03:21 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| RAN-R |
פורסם ב: Mar 1 2008, 06:17 PM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
ניצחון 3-1 על קבוצה טיפה יותר חזקה על הנייר
אבל קצת שיפור שהבאתי לקבוצה שלי לקראת סוף העונה ושינוי מערך ניצחו אותה המאבק העיקרי יהיה על המקום השני |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Mar 4 2008, 11:02 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
ניצחתי 2-0 שיא קישור ועוד בחוץ בבית נראה לי אני מגיע לבינוני קשר הרכש היוצא מן הכלל שקניתי עושה תעבודה מעולה.
יש לציין שעליתי עם המתאמנים החלשים בהגנה..את הטובים עליתי בליגה. האוהדים עלו לרוקדים ברחובות!!:) הציונים: גישת הקבוצה רגיל טקטיקה התקפה מהמרכז היכולת בטקטיקה מעולה קישור חלש (נמוך מאוד) הגנה ימנית בינוני (נמוך מאוד) הגנה מרכזית בינוני (נמוך) הגנה שמאלית עלוב (גבוה מאוד) התקפה ימנית חלש (נמוך מאוד) התקפה מרכזית בינוני (נמוך) התקפה שמאלית גרוע (גבוה) בסיבוב הבא: אני קיבלתי הגרלה קשה מאוד קבוצה בליגה 6 אבל בקלות יכולה להיות בליגה 5 זה הציונים שלה מהגביע: man unaited ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה (חסוי) טקטיקה רגילה היכולת בטקטיקה לא נבחרה טקטיקה קישור בינוני (גבוה מאוד) הגנה ימנית חלש (נמוך) הגנה מרכזית טוב (גבוה מאוד) הגנה שמאלית סביר (נמוך) התקפה ימנית חלש (נמוך מאוד) התקפה מרכזית בינוני (נמוך) התקפה שמאלית חלש (נמוך) וזה שלי(משחק חוץ) יש לציין שעליתי עם המתאמנים החלשים בהגנה כך שעם המתאמנים הטובים אני יכול להוציא הגנה סבירה בכל העמדות. Maccabi Maccabim-Reut ציוני שחקנים ומערך הקבוצה גישת הקבוצה רגיל טקטיקה התקפה מהמרכז היכולת בטקטיקה מעולה קישור חלש (נמוך מאוד) הגנה ימנית בינוני (נמוך מאוד) הגנה מרכזית בינוני (נמוך) הגנה שמאלית עלוב (גבוה מאוד) התקפה ימנית חלש (נמוך מאוד) התקפה מרכזית בינוני (נמוך) התקפה שמאלית גרוע (גבוה) עם הקשר החדש אני אמור להוציא ציון חלש(גבוה מאוד)-בינוני(נמוך מאוד) בבית אבל גם זה לא יספיק..נקווה לטוב אולי נצליח להפתיע אותו בנקודות החלשות שלו. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Mar 5 2008, 06:41 AM |
| samigan |
פורסם ב: Mar 5 2008, 05:18 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
ומה עם החלק שלך בהתערבות ? נ.ב או שכבר הייתם בטיול -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| RAN-R |
פורסם ב: Mar 6 2008, 12:39 AM
|
||
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
סמי לא מגיע לך בכלל שנסתכל על התגובות שלך התחלת לעבוד נעשת עלק בנאדם עסוק תכל היום מכין מרק בטטה או בצל אבל שתרצה דברים אל תבוא תחפש אצלנו |
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 6 2008, 05:52 AM
|
||
|
רן ימניוק איך ידעת שגם מרק בצל -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| RAN-R |
פורסם ב: Mar 6 2008, 11:36 PM
|
||
עזוב לא מדבר עם אנשים נעלמים |
||
| samigan |
פורסם ב: Mar 7 2008, 06:35 PM
|
||
|
אתה כל הזמן בעבודה כאילו שאתה בן 40 -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| RAN-R |
פורסם ב: Mar 8 2008, 10:43 AM
|
||
תרואה זה רק מוכיח כמה נעלמת תשאל את רובי כבר חודש אני עובד רק יומים אין אמת מאחרי המילים שלך הכל מוביל אל המטרה שאתה האשם פה ולא אני ורובי |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Mar 8 2008, 01:22 PM
|
ניצחון דרמטי שלי הפכתי את התוצאה ב3 דקות(78 ו81)איך אני תמיד אני עושה את זה?
חוץ מזה רוח צוות מעל העננים! יעזור לי מאוד בגביע בשלישי.. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
(265) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |