| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (265) « ראשון ... 219 220 [221] 222 223 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Apr 23 2009, 06:04 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
עושה מיליונים כדי לעלות לליגה הראשונה,בלי בסיס כלכלי אי אפשר לשרוד שם..אבל אתה בטח לא מבין מה אני אומר. שאני אחליט לעלות ליגה תהיה בטוח שכל עונה אני יעלה עד הראשונה. אגב אני יעלה לליגה 4 כאשר תעלה אתה לליגה 5 כל עוד אני ליגה מעלייך אני רגוע ואני יכול לצבור כסף בשקט... הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Apr 23 2009, 06:06 PM |
||
| יניר |
פורסם ב: Apr 23 2009, 08:19 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
מצטער על הדילי, צבא... שוער- אימתני הגנה-אימתני נהדר על טבעי קישור- שמיימי אימתני על טבעי+ קיצוני לאמצע עם נהדר קיצוני-אימתני חלוצים (אני מאמן) נהדר מבריק בוא נגיד שהסגל לא בשמיים, בשיא שלי הוצאתי 280 רייטינג, הכל עניין של ניהול רוח צוות נכון -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Apr 24 2009, 04:25 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
מחר משפרים את היחס שערים יהיה קרנבל חבל רק שהגשם יהרוס.
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| samigan |
פורסם ב: Apr 24 2009, 09:19 PM
|
||
|
עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 7,620 משתמש מספר: 5,477 תאריך הצטרפות: 21-November 06 מצב: ![]() |
פעם חבל שהמנוע הורס לך.. פעם חבל מזג האוויר הורס לך.. פעם חבל שהמנהלים הורסים לך.. -------------------- עד מתי רשעים יעלוזו
|
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Apr 24 2009, 09:40 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
לא הורס סתם מבאס.
המנוע באמת הורס ולא הבנתי את הקטע עם המנהלים. ותפסיק להתעסק בקבוצות אחרות יא חלש תנסה לשפר את הגרוטאה שלך שמתיימרת להיות קבוצה. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Winnerrr |
פורסם ב: Apr 24 2009, 09:47 PM
|
בוא נראה אם יש לך מושג מינמלי בהאטריק.
אני אתן לך ציונים ותגיד לי מה התוצאה ההגיונית שאמורה להיות: משחק1: קבוצה א' קבוצה ב' קישור בינוני (גבוה מאוד) סביר (נמוך) הגנה ימנית סביר (נמוך מאוד) טוב (נמוך מאוד) הגנה מרכזית מצוין (נמוך) מבריק (גבוה מאוד) הגנה שמאלית סביר (גבוה מאוד) סביר (גבוה) התקפה ימנית עלוב (נמוך) חלש (נמוך) התקפה מרכזית בינוני (נמוך) סביר (גבוה מאוד) התקפה שמאלית גרוע (גבוה מאוד) חלש (נמוך מאוד) משחק2: קבוצה א' קבוצה ב' קישור בינוני (גבוה) חלש (גבוה מאוד) הגנה ימנית מצוין (גבוה) בינוני (נמוך) הגנה מרכזית מעולה (נמוך מאוד) חלש (גבוה מאוד) הגנה שמאלית מצוין (גבוה מאוד) בינוני (גבוה) התקפה ימנית טוב (נמוך מאוד) בינוני (גבוה מאוד) התקפה מרכזית חלש (נמוך) עלוב (גבוה מאוד) התקפה שמאלית עלוב (נמוך מאוד) בינוני (גבוה) משחק 3: קבוצה א' קבוצה ב' קישור טוב (נמוך) טוב (נמוך מאוד) הגנה ימנית סביר (גבוה מאוד) מצוין (גבוה מאוד) הגנה מרכזית מצוין (גבוה מאוד) מעולה (גבוה) הגנה שמאלית סביר (נמוך) טוב (נמוך מאוד) התקפה ימנית עלוב (נמוך מאוד) טוב (נמוך מאוד) התקפה מרכזית בינוני (נמוך) סביר (נמוך מאוד) התקפה שמאלית חלש (נמוך מאוד) עלוב (גבוה) עכשיו תגיד לי מי היה אמור לנצח או תיקו בשלושת המשחקים האלה.... אייל יניר אתם גם מוזמנים לתת דיעה שלכם על שלושת המשחקים. הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Apr 24 2009, 09:50 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| RAN-R |
פורסם ב: Apr 24 2009, 11:08 PM
|
![]() דוקטור לווינר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 22,070 משתמש מספר: 1,337 תאריך הצטרפות: 18-July 04 מצב: ![]() |
Semedo Ramos (201534539)
20 שנים ו-76 ימים, יום הולדת הבא: 30.05.2009 בכושר משחק טוב ובכושר גופני טוב בחור שנוי במחלוקת, מאוזן והגון. בעל נסיון חלש וכושר מנהיגות חלש. בעלים: Cohen's (מאז 21.06.2008) מדד כישורים (TSI): 10 210 שכר: 11 220 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס אזהרות: 1 פציעות: בריא בטעינה... רמות נוכחיות עמידה בשער: איום הגנה: מבריק עשיית משחק: חלש משחק אגפים: חלש מסירה: עלוב הבקעה: בינוני מצבים נייחים: בינוני כמה הוא שווה לדעתכם? |
| Winnerrr |
פורסם ב: Apr 24 2009, 11:26 PM
|
איך ידעתי שסמי יתעלם שחס וחלילה לא יעלו עליו שאין לו מושג בהאטריק...
ורן לשאלתך יש לך העברות דומות בכל מקרה יש לי שחקן דומה ששווה 10 מיליון אבל עם טיפה יותר משניות שלך בטח שווה מיליון פחות. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Winnerrr |
פורסם ב: Apr 25 2009, 01:00 PM
|
מוביל רק 2-0 החמצתי פנדל בנוסף והגשם כמובן לא עוזר בכל מקרה סמי בפיגור מול קבוצת פח אבל התרגלנו כבר לזה כרגיל הוא יחזור איכשהו עם כוח התומך חחח
סמי ביום שתגיע לליגה5 ותשרוד אותה יהיה היום שהמשיח יבוא על חמור לבן ותחיית המתים תתרחש. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Apr 25 2009, 01:00 PM
|
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
הפסד ראשון העונה היום גם תראו מה זה דפיקת מנוע.
עליתי פיק בחוץ עם רוח צוות מאופקים ונפצע לי הקשר הכי טוב הקשר האימתני. מנגד היריב עלה לחץ+עונה ולמרות כל זה אני שולט בכדור ואמור לנצח..אתם תראה מזה דפיקת מנוע עצבנית חבל הלך המאזן המושלם,שאני לא אפסיד גם בטעות מחזור אחרון ותלך העליה האוטומטית.מזל ששבוע שעבר ניצחתי בדקה ה-90 אחרת הייתי עכשיו במבחן,אם אני חוזר מפיגור 2-0 אני באמת האדם הכי מזליסט בארץ ואני כותב את זה בכוונה במחצית. סמי מרוצה? אני בטוח שאתה פותח שמפניה עכשיו על ההפסד שלי.. |
| Winnerrr |
פורסם ב: Apr 25 2009, 01:11 PM
|
||
מה זה דפיקת מנוע חדש לי המושג מעולם לא נתקלתי בדבר כזה... יאללה נדב 2-1 מלחמה מלחמה מלחמה הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Apr 25 2009, 01:14 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Apr 25 2009, 01:33 PM
|
ואוווווווווווו איזה מהפךךךךךך מ2-0 ל3-2 יש לקבוצה שלי משהו מיוחד..שבוע שעבר מהפך מ1-0 ל2-1 בדקה ה-90 והיום זה.
|
| Winnerrr |
פורסם ב: Apr 25 2009, 01:34 PM
|
חחחחחח ממש מינוס ופלוס אנחנו..
וכמובן סמי חסר היכולת שוב מפגין משחק חלש עם ציונים ברמה של חלש כמו שרק הוא יודע. [SIZE=14]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אפס 3 גולים בדקה 90 אני בוכה פה מצחוקקקקקקקקקקקקק איזה סמי זה http://www96.hattrick.org/Club/Matches/Mat...5900&BrowseIds= הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Apr 25 2009, 01:46 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Winnerrr |
פורסם ב: Apr 25 2009, 01:53 PM
|
אגב משחק הבא אני מפסיד כנראה בכוונה אז אל תתלהב יותר מדי סמי זה רק בגלל שאני שומר כוחות למשחק מבחן אתה יודע יש כאלה שכן מסוגלים לעלות ליגה..
סמי ירד לדרגת עלוב פתאום יש יותר ציונים עם עלוב מחלש מוזר במקום להתחזק או רק נחלש סליחה נעלב(מלשון עלוב..) הודעה זו נערכה ע"י Winnerrr ב Apr 25 2009, 01:58 PM -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Apr 25 2009, 01:59 PM
|
לא יאמן איזה מהפך ועוד בלי קשר אימתני חחח שנכנס במקומו קשר סביר קישור עלוב גבוה מאוד הייתי אמור להוציא בינוני בפיק במאופקים בחוץ..אגב גם 2 בלמים שלי היו באדום בגלל זה הגנה חלשה יחסית אבל תראה לפי הציונים אם הוא היה מנצח זה היה שוד..אם האימתני יחזור אני אמור להוציא קישור טוב גבוה במשחק הבא.
אפשר לומר שסיימתי תעונה עם מאזן מושלם: |
(265) « ראשון ... 219 220 [221] 222 223 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |