| אתר הווינר הישראלי WinnerP | פורום המלצות ווינר טוטו · תקנון/חוקי הפורום! |
עזרה
חיפוש
רשימת משתמשים
לוח זמנים
צ'אט מהיר
|
| ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם ) | שלח שוב את הודעת האישור בדוא"ל |
ווינר פי המחודש!
| (265) « ראשון ... 139 140 [141] 142 143 ... אחרון » ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת ) | ![]() ![]() ![]() |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 29 2008, 12:42 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
בכוונה מגזים טיפה המטרה זה לסיים עם מאזן מושלם..יש קבוצות חזקות אצלי בליגה הליגה שלי מדורגת בסביבות 100 מתוך 1024 ליגה קשה רצח אז חייבים להשקיע המטרה להגיע לקישור קרוב לסביר..אגב עוד קשר נהדר וחלוץ מבריק באופק. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Sep 29 2008, 12:42 PM |
||
| יניר |
פורסם ב: Sep 29 2008, 03:22 PM
|
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
נדב, הקניות שלך יכולות להיות חכמות הרבה יותר.
אתמול קניתי כמעט ב-9 (בסוף נמכר ב-9.3 החלטתי שאני לא מציע עוד) קשר בן 29 אימתני עם יוצא מן הכל מסירה. אני בעד המבוגרים -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 29 2008, 03:38 PM
|
||
![]() עופר מקסימוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: אחראי פורום הודעות: 8,504 משתמש מספר: 1,990 תאריך הצטרפות: 16-December 04 מצב: ![]() |
תגדיר חכמות הרבה יותר?ואמרתי לך לא בא לי להשקיע עוד כמה מיליונים על משניות במיוחד שאני בליגה 6 בליגה 5 ומעלה כבר יותר נשקיע בזה. החלטתי שמבוגרים אני לא קונה ולא משנה מה יהיה..הערך שלהם יורד בקצב אסטרונומי הפסדתי כבר כמה מיליונים טובים בעונות האחרונות בגלל שקניתי זקנים.למשל את הקשר שקניתי אני יוכל למרות בעוד עונה באותו מחיר ואפילו יותר כי קניתי אותו במחיר מציאה..לעומת זאת אם הייתי קונה נהדר בן 29 הייתי מפסיד עליו לפחות 2 מיליון שהיה מגיע לגיל 30.גם על האימתני שלך תפסיד לא מעט שתמכור אותו.אל תשכח גם שאם הוא נפצע רציני זה מלא זמן עד שהוא מחלים. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Sep 29 2008, 03:44 PM |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 29 2008, 04:27 PM
|
הסגל שלי המסתמן העונה לעומת העונה השעברה...
העונה: -------------סביר-------------- ----נהדר----מעולה---מעולה---מבריק ----נהדר----נהדר---נהדר---טוב(ווינגר מפוצץ משניות כמו מצויין) ---מעולה-------מבריק מאמין שעם הרכב כזה אני לוקח תעונה בלי הפסד ובלי תיקו עונה שעברה לקחתי מקום ראשון עם הרכב כזה: -------סביר----- ---מבריק---יוצא מהכלל---מבריק---מבריק ---מצויין---יוצא מהכלל-מבריק---טוב --טוב----מעולה **השוער בסגל שלי הוא סביר כי הוא המאמן הבא יש לו נסיון סביר מנהיגות טוב מחכה שיעלה לניסיון טוב ואני אקנה שוער נורמלי אבל בנתיים ההגנה שלי טובה גם בלעדיו. *העונה שיניתי בעיקר קישור והתקפה עם מכירת 2 מתאמנים מבריקים. *בהמשך העונה בהתאם להתפחות נחליף תווינגר הטוב במשהו יותר טוב.. *העונה ההגנה נחלשה קצת בגלל מכירת מתאמנים אבל הקישור הולך להשתפר מחלש לסביבות סביר.וגם ההתקפה מחלש לבינוני מה דעתכם? הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Sep 29 2008, 04:36 PM |
| יניר |
פורסם ב: Sep 29 2008, 10:28 PM
|
||
|
מהמר רציני ![]() ![]() ![]() קבוצה: רשומים הודעות: 1,209 משתמש מספר: 3,458 תאריך הצטרפות: 22-October 05 מצב: ![]() |
קניות חכמות יותר, זה לקנות נהדר בן 30-31 ב2-3 מיליון, שאחרי עונה יהיה שווה 2-3 מיליון ועוד 3 עונות יהיה שוה 1.5-2 מיליון . אותו נהדר מביא לך יותר תפוקה מהבן 23 שקנית בגלל הניסיון שתורם לו המון... עכשיו לגבי הפסד כספי, בוא נגיד שגם אם אותו נהדר נפצע לך וזהו,מת. יהיו עדיין כאלה שיקנו אותו במיליון וחצי. וברגע שאתה מגיע לרמות גבוהות, 3-5 מיליון זה לא כסף. בוא נגיד הסגל שלך, כמה הוא שווה אמרת יש לך 3 קשרים שלושתם נהדרים נגיד כל אחד עולה לך 9- 27 מיליון על קישור, ב10 מיליון היית מביא אותם קשרים כשהם בני 29, שהיו מביאים לך קישור הרבה יותר טוב, ואת ה17 מיליון היית שם בצד, לימים חשוכים יותר, או אם אחד מהקשרים שלך נפצע. ועם ערך הכסף שכל הזמן עולה יורד, אתה קונה את הקשרים שלך עכשיו ב-9, אתה לא יודע כמה הם יהיו שווים עוד עונה- שתיים. -------------------- אחרי הכל אין לנו על מי להסתמך אלא על אבינו שבשמיים!
|
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 29 2008, 11:22 PM
|
||
אבל בשביל שיהיו לך הרבה זקנים בסגל אתה צריך לפחות 25 אחוז אימון כושר גופני כדי שלא ירד להם הרבה כושר גופני וירד להם הרבה מהערך..אני זוכר שהיו לי מבוגרים תמיד ירד לי הכושר גופני לחלש בינוני בגלל שאני מאמן 13 אחוז כ"ג שלהם והם היו שווים לתחת בעוד שאצל צעירים קל מאוד לשמור על כושר גופני גבוה מאוד וכך הם מוציאים תפוקה יותר גדולה ממבוגרים מנוסים שמאבדים מהכושר גופני שלהם. לאמן 25 אחוז כושר גופני זה המון ואתה מאבד הרבה מהאימון הראשי שלך.. גם הפציעות האלה יש לי טראומה היה לחבר שלי מקרה שקנה קשר נהדר בן 29 אם אני זוכר טוב ב-4 מיליון משחק אחרי זה נפצע ל-6 היה גמור מכר אותו בקושי במיליון..:\ וצעירים אם נפצעים חוזרים לרוב כבר למשחק הבא ואז את חוסך גם במחליפים בעוד שבזקנים אתה חייב מחליפים בסגל כי שנה עד שהם חוזרים מפציעה.. אני אחד שאהבתי זקנים עד עונה שעברה כל הסגל שלי היה מעל גיל 30 אבל לפני 2 עונות בערך קניתי את כל הזקנים האלה שהיו בסביבות 28-29 במחיר כולל של בערל 7-8 שקל ועכשיו שמכרתי את כולם בפגרה שהיו בגיל 31 ככה כולם נמכרו במחיר של מיליון וחצי גג הפסד אדיר של 6 מיליון אני בטוח שעם צעירים לא הייתי מפסיד בכלל מאז יש לי טראומה מזקנים אולי יחזור לי הג'וק של הזקנים שוב בעתיד..אבל יש משהו במה שאתה אומר. מעניין לשמוע תדעה של רובי וסמי בנושא יכול לצאת מזה דיון מעניין כי לפי מה שאני יודע גם רובי קונה רק צעירים ולא דוגל בסגל מבוגר בגלל זה מעניין לשמוע את דעתו. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Sep 29 2008, 11:25 PM |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 29 2008, 11:32 PM
|
אגב אם מדברים על זקנים..קניתי אותו לפני שבועים ב5.4 M
Fabrice Oliviero (55752818) 29 שנים ו75 ימים, כושר משחק חלש, בריא בחור שנוי במחלוקת, חם מזג והגון. בעל נסיון סביר וכושר מנהיגות סביר. התמחות: חזק יום הולדת הבא: 05.11.2008 לאום: France מדד כישורים (TSI): 25 900 שכר: 133 206 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: Maccabi Maccabim-Reut אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: סביר עמידה בשער: גרוע עשיית משחק: על טבעי מסירה: סביר משחק אגפים: עלוב הגנה: חלש הבקעה: חלש מצבים נייחים: סביר קניתי בכושר משחק סביר ותוך שבועיים ירד לחלש ורק בגלל זה אני רוצה למכור אותו ולקנות צעיר נהדר אין לי עצבים לכ"ג הזה.אגב ברוב הפורומים בארץ אמרו לי שהוא זקן לא שווה לקנות זקנים וכ"ו אולי גם בגלל זה הושפעתי ונגמלתי מקניית זקנים. הודעה זו נערכה ע"י ExsoTic Cop ב Sep 29 2008, 11:34 PM |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 29 2008, 11:37 PM
|
||
נמכר ב-3.6 מיליון אחח תענוג |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 30 2008, 08:21 PM
|
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
סחטיין נדב מקווה בשבילך שהוא יאמן אותו וימכור אותו בעתיד שתגזור עליו עוד קופון..
סמי אל תשכח עונה הבאה לעדכן אותי איך זה להיות בליגה 6 -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 30 2008, 08:43 PM
|
||
הוא שוב נפל על ליגה קלה חבל:| |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 30 2008, 08:45 PM
|
||
![]() מכבי יש רק בחיפה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() קבוצה: פורום פרטי הודעות: 23,131 משתמש מספר: 2,008 תאריך הצטרפות: 17-December 04 מצב: ![]() |
לא נורא אני מנבא לו משחק מבחן והפסד. -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 30 2008, 08:54 PM
|
||
תתכונן עונה הבאה אני ואתה באותו ליגה..יש לי כרגע 10 מיליון יום חמישי יעלו לי מתאמנים מבריקים אני מוכר כל אחד ב12 מיליון יהיה לי משהו כמו 34 מיליון.. וקונה עוד 2 קשרים נהדרים וחלוץ מבריק הולכת להיות לי קבוצה פצצה שנה הבאה |
||
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 30 2008, 10:17 PM
|
הנה תראה רק מחצית והוא בפיגורה 3-0 עם הרכב טלאים שלי איך אתה רוצה שהוא יעלה...
-------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
| Winnerrr |
פורסם ב: Sep 30 2008, 10:27 PM
|
||
4 -------------------- ![]() יוסי בניון1-ריאל מדריד0 |
||
| ExsoTic Cop |
פורסם ב: Sep 30 2008, 10:58 PM
|
אין לי מזל
הקשר הנהדר בן 23 שקניתי ורציתי לבדוק אותו במשחק הזה נפצע ל-3 שבועות קניתי 10 רופאים יש סיכוי שהוא יחלים עד משחק הליגה הראשון??אם לא הלכה האליפות כי אני נגד מקום שני כבר במחזור הראשון ואני חייב אותו |
(265) « ראשון ... 139 140 [141] 142 143 ... אחרון » |
![]() ![]() ![]() |